Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Urgent..............

roxy26 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    26
    Posturi
    4

Implicit Urgent..............

Am si eu o problema si v-as ruga daca cineva m-ar putea ajuta, am inceput sa iau pastile Yasmin , este prima data cand iau , sunt prescrise de doctor , am inceput sa iau in prima zi de menstruatie asa cum mi s-a spus , dupa o saptamana de luat am terminat si cu menstruatia dar la 4 zile dupa , am avut iar scurgeri de menstruatie ,nu mult dar in fiecare zi de 2 saptamani , candf se va opri ca nu mai inteleg, pe prospect scie ca 3 cicluri de tratament , asta inseamna ca voi avea scurgeri 3 luni in fiecare zi???????
    Va rog sa imi da-ti si mie un sfat ca nu mai inteleg. Va multumesc

Lil Avatar
    Lil
    Lil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    21
    Posturi
    1.540

Implicit Raspuns Urgent..............

nu.doar in prima luna,pana ti se obisnuieste organismul.eu asa am avut,si cumnata mea..si o prietena.e ceva comun in prima luna de anticonceptionale

roxy26 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    26
    Posturi
    4

daca e numai prima luna nu ar fi o problema , dar tot Yasmin ati luat , caci sunt putin dezorientata, am mai luat acum 6 ani pastile, si de atunci nu am mai luat dar nu acestea , si nu am patit asa ceva niciodata .

andreea25 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

buna ziua sper sa imi puteti raspunde ca sunt foarte ingrijorata.pe data de 5 ianuarie trebuia sa i-au ultima pastiluta din al 5-lea blister de yasmine.dar am plecat de dimineata cu treaba si am uitat sa o i-au.pe data de 6 mi-a venit CM.m-a tinut 3 -4 zile.cam asa. pe data de 11 ianuarie trebuia sa incep pastilele dar eu ca de obicei ca nu e prima data am uitat.si a doua zi(12 ian.),la fel.eu am inceput pe 13 si atunci abea mi-am adus aminte ca 2 pastile am uitat sa le inghit.si bineinteles am avut relatii cu prietenul cu ejaculare in mine.credeti ca as putea ramane insarcinata.imi este groaza de acest lucru.mi-as dorii nu pot sa zic ca nu.cateodata stau si visez cu ochii deschisi cat de mult imi doresc un bebelus.dar nu cred ca e momentul potrivit.si nu stiu ce sa mai cred.am ceva stari de greata.ameteli numai zic ca sunt la ordinea zilei.obosita sunt cu toate ca dorm noaptea dar cateodata sunt agitata.de la cunt toate astea?racita nu sunt.e posibil sa raman????va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.sunt fffffff ingrijorata.trebuie sa merg la medic luna asta dar imi e frica.a patit ca mine cineva????va rog din suflet sa ma ajutati.

Lil Avatar
    Lil
    Lil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    21
    Posturi
    1.540

Citat Citat din roxy26 Vezi post
    daca e numai prima luna nu ar fi o problema , dar tot Yasmin ati luat , caci sunt putin dezorientata, am mai luat acum 6 ani pastile, si de atunci nu am mai luat dar nu acestea , si nu am patit asa ceva niciodata .
    dap,tot yasmin am luat si eu

andreea25 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

nu-mi raspunde si mie nimeni...va rog

Subiecte Similare

1. Urgent ........
    De roxy26 in forum Preconceptia
    Replici: 5
    Ultimul post: 04 feb 2012, 18:32
  2. Urgent va rog, mi-a intarziat CM 15 zile.
    De Anita939393 in forum Preconceptia
    Replici: 7
    Ultimul post: 16 sep 2011, 08:11
  3. Ptr un Bebe, urgent!!!
    De Ronny2010 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 ian 2011, 22:41
  4. Un sfat va rog urgent
    De angel23 in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 feb 2009, 14:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44