+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 27

Subiect: Pastila Postinor pentru contraceptia de urgenta

Geanina Oaspete

Implicit Pastila Postinor pentru contraceptia de urgenta

cine stie ce este cu aceasta pastila postinor ca eu una am ramas insarcinata si doctorul ginecolog a zis ca nu sunt bune de nimic, ci la unele fete chiar provoaca sa ramai insarcinata, aveti grija fetelor!

Paulette Oaspete

Implicit Re: Pastila Postinor pentru contraceptia de urgenta

si eu am folosit pastila de dupa (postinor). se spune ca trebuie luata intr-o anumita perioada de timp. daca ai depasit si cu 5 minute durata de timp in care trebuia sa i-ai pastila ea nu isi mai face efectul. doctorul meu ginecolog mi-a spus ca daca se ia in urmatoarele ore (maxim 3), sau maxim 8 ore de la contact sunt foarte mari sanse ca pastila postinor sa isi faca efectul. cu cat se intarzie mai mult cu atat efectul pastilei scade drastic. deci haideti sa avem putina grija si de noi, ca altfel nu are nimeni

cornelia Oaspete

Buna, fetelor vreau sa va zic sa aveti mare grija cu postinor deoarece nu trebuie luate decat 2 pastile in 6 luni, provoaca dereglari ale menstruatiei si daca sunt luate la un interval de timp mai mare de la actul sexual poate provoca sarcina extrauterina.

Ralu28 Oaspete

am luat si eu faimoasa pastila postinor si din fericire ma numar printre persoanele la cre si-a facut efectul,dar medicul meu ginecolog mi-a explicat k aceasta pastila nu are deloc beneficii asupra corpului nostru... dimpotriva... cel mai indicat, dupa spusele lui...o data 1 in viata se ia .. pentru ca e foarte periculoasa.. asa ca sfatul meu.. hai sa ne protejam si fara aceasta pastila postinor si sa fie ultima speranta ea... sa avem grija d noi.

Wendy Oaspete

Buna, pe data de 9 noiem. am avut un contact sexual neprotejat.... am vrut initial sa urmez metoda calendarului (pe data de 2 noim. mi-a venit menstruatia si mi-a trecut pe 6 ) totusi mi-a fost frica de ceeea ce se putea intampla si am zis ca sa fiu mai sigura sa iau pilula de a doua zi si am incercat Postinor... am luat prima pastila la interval de o ora dupa contactul sexual ,dar probl. este ca pana sa iau a doua pastila am mai avut inca odata un contat sexual neprotejat.... dupa aceea am luat si cea de a doua pastila la intervalul de timp la care trebuia luata .... Apoi la 7 zile dupa lucrul asta mi-a venit menstruatia sau ce o fii asta imp. e ca am niste sangerari.... Oare st sanse sa raman insarcinata din cauza celui de-al 2-lea contact sexual neprotejat...?

Lucica Oaspete

As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, dupa un raport sexual in care se rupt prezervativul insa nu a avut loc ejaculare intamplat cu o zi inainte de data de incepere a ciclului, am luat Postinor in a 3-a zi adica dupa vreo 60 de ore, iar acum au trecut 2 zile de cand am luat Postinorul si nu mi-a venit inca menstruatia. Imi puteti spune cam care sunt in mare reactiile din acest punct de vedere?

Va multumesc

Rafaela Oaspete

am luat si eu postinor. Stiam mai demult de el totusi recomand ca acest medicament sa se ia cat mai rar. provoaca un impact negativ mare asupra organismului care reactioneaza diferit de la caz la caz.
    Cand am luat eu ( din cauza ca s-a rupt prezervativul) pe prospect scria ca la 7 zile apar sangerari care tin 2-3 zile.e i bine pe mine m-au tinut 7 de ma saturasem. totusi nu mi-au provocat vreo dereglare a menstruatiei, nici greturi dupa ce le-am luat etc. aveti grija cu el.

ps. tipul cu care ati facut sex atunci cand s-a intamplat e si el raspunzator si ca atare e necesar sa cumpere el pastilele, sa se intereseze cu alte cuvinte. In cazul meu la 3 dimineata prin ger a umblat vreo ora sa gaseasca ceva deschis.

Flori Oaspete

Buna sunt noua pe acest forum si am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.. pot ramane insarcinata dupa ce am luat postinor?
    Mentinez ca in timpul actului sexual, exact in ziua ovulatiei, prezervativul s-a rupt iar eu am apucat sa scot repede capatul prezervativului cu sperma insa nu stiu daca a apucat sa patrunda ceva din ea.. in momentul acela am actionat rapid m-am spalat bine cu otet si apa apoi in jumatate de ora am luat postinor prima pastila si la 12 ore pe a 2-a.. nu am avut reactii adverse insa urmatoarea data cand trebuie sa imi vina este 22 noiembrie si sunt foarte nelinistita.. pentru ca ma gandescc ca exista riscul sa fi ramas.. ajutati-ma cu sfaturi va rog..

izabela Oaspete

vreau sa raman insarcinata de 2 ani de zile dar nimuim amfacut tratamente pastile antibiotice dar degeaba credeti ca pot ramane insarcinata cu pastilele POSTINOR? VA ROG VREAU UN RASPUNS

Unregistered Oaspete

Citat Citat din izabela Vezi post
    vreau sa raman insarcinata de 2 ani de zile dar nimuim amfacut tratamente pastile antibiotice dar degeaba credeti ca pot ramane insarcinata cu pastilele POSTINOR? VA ROG VREAU UN RASPUNS
    Pastilele POSTINOR sunt pt evitarea unei sarcini, mergeti la medicul ginecolog doamna este cel mai in masura sa va spuna ce si cum, aici puteti primi informatii eronate !

Elena81 Oaspete

Exclamation Re: Pastila Postinor pentru contraceptia de urgenta

Buna seara! Am venit si eu ca toate celelalte cu o problema legata tot de postinor 2 ...
    Pe 28 noiembrie am avut menstra, pe 2 am avut contact neprotejat cu iubitul meu si un accident s-a produs, dupa 13 ore am luat prima pastila de portinor, apoi dupa 12 ore cealalalta. Pe 10 decembrie, timp de 2-3 zile am avut asa spusa menstruatie, sangerare mai degraba, efect al pastilei. Pe 28-29 decembriea asteptam urmatoarea menstruatie si nici pana acum nu mi-a venit. Pe 31 decembrie am facut testul de sarcina si mi-a iesit negativ. Dupa un calcul de sarcina ar fi trebuit ca "sarcina" sa fie avansata si de altfel sa am simptome de sarcina, problema e ca nu am nici un fel de simptom de asa ceva ... De 2 zile incerc sa ma relaxez, sunt incordata si stresata ca nu mai imi vine odata menstruatia.

P.S. Antibebe nu pot lua din cauza unui tratament pt tromboza si de la prez ma irit ... asa ca's in pom cu contraceptia ... As dori un ajutor!

Multumesc anticipat!

m_andra este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Posturi
    1

Buna, am tot citit despre posibilele efecte adverse ale pastilei Postinor, dar totodata am inteles ca absenta lor nu inseamna ca pastila a fost ineficienta. Momentan au trecut 3 zile de cand am luat cel de-al doilea comprimat si inca nu am avut niciun fel de simptom. Singura senzatie anormala care imi creeaza disconfort este o durere usoara de ovare, care cred ca e cauzata mai mult de raceala, fiindca am facut dusuri cu apa rece. Astept cu nerabdare venirea menstrei, sa fiu convinsa ca totul e ok si sa pot incepe sa iau anticonceptionale.

+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. am uitat sa iau o pastila
    De seisyk96 in forum Contraceptie
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 dec 2010, 19:29
  2. Nasterea de urgenta acasa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 15 mai 2010, 13:31
  3. Mai multe despre Postinor
    De Mayasa in forum Contraceptie
    Replici: 16
    Ultimul post: 29 apr 2010, 15:21
  4. am uitat sa iau pastila
    De hellen in forum Contraceptie
    Ultimul post: 04 apr 2009, 22:49
  5. Contraceptia de urgenta si pilula de a doua zi
    De Aurora in forum Contraceptie
    Replici: 2
    Ultimul post: 19 feb 2009, 18:55

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41