Eu am luat cerazzette vreo 7 luni si nu sa intamplat nimic, am alaptat f bine. Sunt singurele pe care dr mea mi le-a recomandat in timpul alaptarii. Daca nu vrei pastile ai variantarezervativ,spermicide ...
Buna fetelor!
As vrea sa va intreb si pe voi:ce stiti despre anticonceptionalele care se pot lua daca alaptezi?Mie inca nu mi-a revenit ciclul,dar saptamana viitoare facem 6 saptamani si am inteles ca pot lua de acum incolo.Am gasit pe net 3 denumiri,dar nu prea am fost foarte convinsa.Doar acelea sunt?Si sunt sigure?A luat cineva?
Va multumesc!
Eu am luat cerazzette vreo 7 luni si nu sa intamplat nimic, am alaptat f bine. Sunt singurele pe care dr mea mi le-a recomandat in timpul alaptarii. Daca nu vrei pastile ai variantarezervativ,spermicide ...
Sunt de acord cu ANUTZIka.. si eu iau tot Cerazzete .Acum nu mai alaptez dar le continui pana imi voi pune sterilet.Am alaptat in timp ce le luam si nu am avut nicio problema.
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20
Pui sterilet? Eu sunt stresata pe tema asta, parca as pune si eu dar ... parca mi-e frica sa o fac. Si mai vreau si al doilea copil, nu cred ca are rost sa dau niste bani ca sa-l scot peste 1 an.
Eu vreau sa imi pun pentru ca eu vreau sa fac al doilea bebe peste cel putin 3-4 ani.avem atata timp noi fiind tineri..Eu zic sa vorbiti si sa va decideti cand este timpul pt bebe 2,daca coniderati ca este ok si peste 1-2 ani nu cred ca are rost,poti continua cu anticonceptionale dar eu daca nu am de gand ft curand vreau sa imi pun deoarece de la anticonceptioanelle astea mereu am sangerari.. nu ft mult,dar ft deranjante..
Eu am renuntat sa mai iau anticonceptionale pt ca mi-am dat ficatul peste cap, si cum un hepatoprotector nu prea am cum sa iau acum sunt intr-o pauza prelungita.
si ce metoda vei folosii?eu sunt in mari dileme sincer..