+ Raspunde la subiect
Pagina 5 din 11 PrimulPrimul 12345678910 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 49 la 60 din 129

Subiect: Despre Anticonceptionale YASMIN

Diandra Oaspete

Implicit Re: Despre Anticonceptionale YASMIN

Ce fel de cura de dezintoxicare exista(reamintesc ca iau yasmin de 4 ani)?In ce consta aceasta cura?Ast rasp.Va multumesc.

milkandtoast Oaspete

daca iei mai mult timp anticonceptionale yasmin, sa zicem un an, cu pauza dupa 6 luni, pe viitor imi scad sansele de a ramane insarcinata ?
    Citat Citat din Buzie Vezi post
    buna ziua... pot sa ramin insarcinata chiar din prima luna dupa ce am incetat sa mai i-au yasmin? multumesc

Unregistered Oaspete

Buna, daca poate sa-mi raspunda cineva, i-au yasmin de 15 zile si de la a 3-a zi am diarie 2 zile DA, si 2 zile NU, si iar 2 zile DA, si 1 zi NU. Este posibil sa fie o reactie negativa de la pastile? Multumesc anticipat

anonim Oaspete

buna seara.
    am inceput sa iau anticonceptionale yasmin, si nu stiu daca e ok sa continui. abia sunt la a 3 a pastila, dar nu stiu daca sunt ipohondra sau chiar se intampla. adica , la a doua pastila luata , am simtit o durere in pipet(partea stanga ) + bratul stang... dupa 5 ore am vomitat.. e ok? sau ar trebui as nu le mai iau? acum am luat-o pe a treia, si nu am nimic rsvp. thnx.

Unregistered Oaspete

Smile Re: Despre Anticonceptionale YASMIN

Citat Citat din Alayne Vezi post
    Am si eu o nelamurire referitoare la anticonceptionalele Yasmin. Sunt in ultima saptamana de utilizare a pastilelor, inainte de pauza de 7 zile. Astazi am observat ca aseara am luat din greseala pastiluta aferenta zilei de duminica, adica ultima pastila din blister. In seara aceasta am luat pastila la ora obisnuita, insa acum nu se mai potrivesc zilele. Am luat-o pe cea de aseara, maine o voi lua pe cea de azi, duminica pe cea de maine si apoi pauza. In aceasta situatie este posibil ca efectul pastilelor sa fie redus sau chiar anulat?
    crezi k are legatura daca e duminica sau luni? aia e pt orientarea ta, fiecare pastila contine acelasi lucru....

Larisa este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Posturi
    1

Buna ziua. Am o intrebare legata de utilizarea anticonceptionalelor Yasmin. De 4 luni am incetat sa folosesc anticonceptionale Yasmin si acum as dori sa incep din nou. Nelamurirea mea este insa urmatoare : trebuie sa incep neaparat din prima zi a menstruatiei tratamentul, sau pot de exemplu sa incep o folie cu aproximativ 5 zile inainte de ciclu si astfel sa mai aibe si efect anticonceptionalele si daca da dupa cat timp? Banuiesc ca astfel o sa-mi amane si ciclul cat timp iau toata folia.
    Va multumesc

Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    1

Implicit Re: anticonceptionale yasmin

As avea o intrebare, unde trebuie inceputa Yasmin?nu scrie numai zilele Lu, Ma, Mi... dar sagetile sunt in continuare, nu mi se pare logic, si nu stiu care este prima. Astept raspunsul cat mai repede, ca azi ar trebui sa incep.mersi mult

Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5

Exista o multime de alte metode contraceptive in afara de anticonceptionale si prezervative: diafragma, steriletul, inelul vaginal, injectiile, implanturile si plasturile Ortho Evra, care se aplica o data pe saptamian si se lipeste direct pe piele. Eu am gasit un articol care mi se pare cea mai completa prezentare a metodelor contraceptive la ora actuala - ghici unde - pe site-ul unei farmacii, www.farmablu.ro. Mi se pare foarte util si interesant de citit mai ales pentru fetele care nu s-au hotarit inca ce metoda li se potriveste cel mai bine. Tot ce trebuie sa stii despre metodele contraceptive de bariera (prezervativul masculin, prezervativul feminin, diafragma si spermicidele) gasesti aici: Practici de contraceptie | FarmaBlu . Iar despre contraceptia hormonala si cea de urgenta (pilula de a doua zi), precum si despre "metado calendarului" si cit de bine functioneaza ea ni se explica in partea a doua a articolului, Practici de contraceptie | FarmaBlu . Succes!

gabriela83 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    4

Buna, sunt noua pe forum. As vrea sa-mi spuna cineva cat timp trebuie sa faci pauza dupa anticonceptionale ca sa ramai insarcinata?
    Iau de aprox 3 ani Yasmine. ms mult si astept o sugestie

gina adina este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    20
    Posturi
    1

Implicit buna ziua

as avea si eu o intrebare pastilele gen calmante piafen sau antialergicele au o influenta atunci cand administrezi anticonceptionalele yasmin?multumesc anticipat!

IgorC este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    22
    Posturi
    2

Implicit Re: anticonceptionale yasmin

Buna dimineata,am o intrebare,e necesar de contraceptie adaugatoare in pauza de 7 zile?Si in general care este perioada sigura si care mai putin?Raspunde-ti va rog.

IgorC este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    22
    Posturi
    2

Buna dimineata,am o intrebare,e necesar de contraceptie adaugatoare in pauza de 7 zile?Si in general care este perioada sigura si care mai putin?Raspunde-ti va rog.

+ Raspunde la subiect
Pagina 5 din 11 PrimulPrimul 12345678910 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Adevarul despre anticonceptionale
    De nectaria in forum Contraceptie
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 mar 2011, 16:18
  2. sarcina dupa anticonceptionale
    De megan in forum Sarcina
    Replici: 7
    Ultimul post: 26 dec 2010, 17:13
  3. Cat timp sa iau anticonceptionale?
    De rhyana in forum Contraceptie
    Ultimul post: 12 aug 2010, 10:11
  4. Anticonceptionale in 7 mituri
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 10:14
  5. Anticonceptionale si cresterea sanilor
    De Animona in forum Contraceptie
    Ultimul post: 22 mar 2009, 21:08

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41