Ce fel de cura de dezintoxicare exista(reamintesc ca iau yasmin de 4 ani)?In ce consta aceasta cura?Ast rasp.Va multumesc.
Buna, daca poate sa-mi raspunda cineva, i-au yasmin de 15 zile si de la a 3-a zi am diarie 2 zile DA, si 2 zile NU, si iar 2 zile DA, si 1 zi NU. Este posibil sa fie o reactie negativa de la pastile? Multumesc anticipat
buna seara.
am inceput sa iau anticonceptionale yasmin, si nu stiu daca e ok sa continui. abia sunt la a 3 a pastila, dar nu stiu daca sunt ipohondra sau chiar se intampla. adica , la a doua pastila luata , am simtit o durere in pipet(partea stanga ) + bratul stang... dupa 5 ore am vomitat.. e ok? sau ar trebui as nu le mai iau? acum am luat-o pe a treia, si nu am nimicrsvp. thnx.
Buna ziua. Am o intrebare legata de utilizarea anticonceptionalelor Yasmin. De 4 luni am incetat sa folosesc anticonceptionale Yasmin si acum as dori sa incep din nou. Nelamurirea mea este insa urmatoare : trebuie sa incep neaparat din prima zi a menstruatiei tratamentul, sau pot de exemplu sa incep o folie cu aproximativ 5 zile inainte de ciclu si astfel sa mai aibe si efect anticonceptionalele si daca da dupa cat timp? Banuiesc ca astfel o sa-mi amane si ciclul cat timp iau toata folia.
Va multumesc
As avea o intrebare, unde trebuie inceputa Yasmin?nu scrie numai zilele Lu, Ma, Mi... dar sagetile sunt in continuare, nu mi se pare logic, si nu stiu care este prima. Astept raspunsul cat mai repede, ca azi ar trebui sa incep.mersi mult
Exista o multime de alte metode contraceptive in afara de anticonceptionale si prezervative: diafragma, steriletul, inelul vaginal, injectiile, implanturile si plasturile Ortho Evra, care se aplica o data pe saptamian si se lipeste direct pe piele. Eu am gasit un articol care mi se pare cea mai completa prezentare a metodelor contraceptive la ora actuala - ghici unde - pe site-ul unei farmacii, www.farmablu.ro. Mi se pare foarte util si interesant de citit mai ales pentru fetele care nu s-au hotarit inca ce metoda li se potriveste cel mai bine. Tot ce trebuie sa stii despre metodele contraceptive de bariera (prezervativul masculin, prezervativul feminin, diafragma si spermicidele) gasesti aici: Practici de contraceptie | FarmaBlu . Iar despre contraceptia hormonala si cea de urgenta (pilula de a doua zi), precum si despre "metado calendarului" si cit de bine functioneaza ea ni se explica in partea a doua a articolului, Practici de contraceptie | FarmaBlu . Succes!
Buna, sunt noua pe forum. As vrea sa-mi spuna cineva cat timp trebuie sa faci pauza dupa anticonceptionale ca sa ramai insarcinata?
Iau de aprox 3 ani Yasmine. ms mult si astept o sugestie
![]()
as avea si eu o intrebare pastilele gen calmante piafen sau antialergicele au o influenta atunci cand administrezi anticonceptionalele yasmin?multumesc anticipat!
Buna dimineata,am o intrebare,e necesar de contraceptie adaugatoare in pauza de 7 zile?Si in general care este perioada sigura si care mai putin?Raspunde-ti va rog.
Buna dimineata,am o intrebare,e necesar de contraceptie adaugatoare in pauza de 7 zile?Si in general care este perioada sigura si care mai putin?Raspunde-ti va rog.