le opresti doar cand vrei un copil sau pe motive de sanatate.
nu e bine sa faci pauze aiurea.nu iti afecteaza fertilitatea. Cel putin asa se zice
As vrea sa stiu care este durata maxima de timp in care pot fi luate anticonceptionale? Pot fi luate chiar si 10 ani? Va multumesc ft mult
le opresti doar cand vrei un copil sau pe motive de sanatate.
nu e bine sa faci pauze aiurea.nu iti afecteaza fertilitatea. Cel putin asa se zice
eu iau anticonceptionale de 5 ani. si fara pauza, si nici nu am de gand sa le intrerup.
poti sa le iei chiar si 15 ani.... numai sa nu fi mare fumatoare si peste 35 de ani , si sa iti mai afci periodic niste analize
am luat antibiotice ciprolen 4 zile pentru infectie urinara, si iau si antibiotice yasmin de cateva luni, cat timp trebuie sa ma protejes dupa ce termin antibioticele?
iau anticonceptionale de aprox 6 ani. Imi doresc un copil. Dupa cat timp pot ramane insarcinata de cand renunt la anticonceptionale? Multumesc.

Buna,COATUG,daca ramai imediat ,prima luna ,dupa ce ai incetat sa iei AC,nu este nici un fel de problema.Am fost la dr si m-am interesat.FFFFFFFFFFFFFFF grav este sa ramai gravida si sa iei iarasi AC.Cu siguranta aceasta sarcina nu o poti tine.Daca tu crezi ca ai timp si poti sa faci o pauza,sa te feresti cum poti,cam doua-trei luni ar fii cel mai bine.Inca o data...........nu-i nici un fel de probleme,pt bebe si pt tine,daca ramai imediat.Iti doresc numai bine,multa sanatate si cat de curand sa ramai graviduta.Asteptam noutati.Pupicei
multumesc mult Oana de sfat. va anunt cand se intampla, deocamdata astept in 10 zile rezultatul la analize. Multa sanatate.

Buna,COATUG,cu multa placere si ma bucur daca ti-am fost de ajutor.Asteptam noutati de la tine.Bafta multa si sanatate.Te asteptam cu burtica.Pupicei
eu, spre exemplu, le iau de vreo 2 ani si am avut un singur efect secundar mai deranjant la un moment dat...o uscaciune vaginala care imi afecta viata sexuala. dar, dupa control medical, mi s-a dat un tratament cu feminella hyalosoft timp de 10 zile, cate un ovul pe zi...si-a fost totul ok dupa aceea.
si nu am de gand sa intrerup anticonceptionalele...daca mai apare vreo senzatie de uscaciune...iau feminella![]()