am folosit postinor pentru prima data....la reactii adverse nu este trecut decat mici sangerari ....mi se pare o prostie ca acest medicament sa se gaseasca in farmacii fara reteta medicala....am luat acest contraceptiv si imediat dupa cea de-a doua pastila s-a declansat o hemoragie puternica.....care a necesitat internare ....am luat pastila in cea de-a 9 zi de la menstruatie imediat dupa un contact sexual neprotejat...si a inceput calvarul fix la 24 ore s-a declansat hemoragia CU UN PUSEU DE TENSIUNE eu fiind hipotensiva.....acum o trag inca 17 zile cu tratament..am mers la farmacie cu iesirea din spital si diagnosticul pus metropalie hemoragica....stii ce-a spus cel de la farmacie ,,ca fac parte din lotul de femei pe care s-a experimentat acest medicament'' el fiind totusi omologat....voi merge mai departe ca acest medicament sa fie scos de pe piata nu mi se pare normal sa nu fie trecute toate reactiile adverse....sunt revoltata pt ca nu am fost primul caz in spital cu aceasta problema in urma folosirii acestui medicament POSTINOR aproape 70 de lei .....AM FOLOSIT PT PRIMA DATA ACEST MEDICAMENT,INSA SI PT ULTIMA OARA SPER SA FIE SCOS DE PE PIATA...sper ca medicii genicologi care s-au confruntat cu astfel de cazuri sa semnaleze aceste probleme majore ale acestui medicament Postinor...inca ceva dupa toate investigatiile mi s-a pus diagnosticul clinic sanatos(organ genital) acum ma chinui sa elimin acest medicament cu alta medicatie timp de 17 zile....

LinkBack URL
About LinkBacks