Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 17 din 17

Subiect: Mai multe despre Postinor

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Mai multe despre Postinor

Bună. Am o intrebare.
    Am făcut dragoste cu prietenul meu în ultima zi a menstruatiei dar s-a rupt prezervativul şi am luat Postinor, prima la 7 ore iar urmatoarea dupa 12 ore de la prima. Deşi am luat în ultima zi a menstruatiei, dupa vreo 2-3 zile am avut scurgeri care au durat cam 2-3 zile. Următoarea menstruaţie ar fi trebuit sa inceapa astăzi, dar încă nu mi-a venit stopul. Mentionez că în urmă cu vreo 4 săptămâni mi s-a mai intamplat acelasi lucru şi am luat escapelle, după care nu am avut niciun efect advers. Este posibil ca menstruatia sa-mi intarzie din cauza faptului că am luat Postinor într-un interval scurt? sau e pur şi simplu normal ?

mire_geta Oaspete

Thumbs down Re: Mai multe despre Postinor

am folosit postinor pentru prima data....la reactii adverse nu este trecut decat mici sangerari ....mi se pare o prostie ca acest medicament sa se gaseasca in farmacii fara reteta medicala....am luat acest contraceptiv si imediat dupa cea de-a doua pastila s-a declansat o hemoragie puternica.....care a necesitat internare ....am luat pastila in cea de-a 9 zi de la menstruatie imediat dupa un contact sexual neprotejat...si a inceput calvarul fix la 24 ore s-a declansat hemoragia CU UN PUSEU DE TENSIUNE eu fiind hipotensiva.....acum o trag inca 17 zile cu tratament..am mers la farmacie cu iesirea din spital si diagnosticul pus metropalie hemoragica....stii ce-a spus cel de la farmacie ,,ca fac parte din lotul de femei pe care s-a experimentat acest medicament'' el fiind totusi omologat....voi merge mai departe ca acest medicament sa fie scos de pe piata nu mi se pare normal sa nu fie trecute toate reactiile adverse....sunt revoltata pt ca nu am fost primul caz in spital cu aceasta problema in urma folosirii acestui medicament POSTINOR aproape 70 de lei .....AM FOLOSIT PT PRIMA DATA ACEST MEDICAMENT,INSA SI PT ULTIMA OARA SPER SA FIE SCOS DE PE PIATA...sper ca medicii genicologi care s-au confruntat cu astfel de cazuri sa semnaleze aceste probleme majore ale acestui medicament Postinor...inca ceva dupa toate investigatiile mi s-a pus diagnosticul clinic sanatos(organ genital) acum ma chinui sa elimin acest medicament cu alta medicatie timp de 17 zile....

kaze este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    23
    Posturi
    1

Buna ziua
    Pe data de 23.08 am luat postinor2 respectand indicatiile din prospect.Pe 29.08 mi-a venit menstruatia,destul de diferita. Pe 10.09 si 24.09 am avut o sangerare ce m-a tinut in jur de 2-3 zile. Abia pe 9.10 mi-a venit menstruatia normal (ca de obicei). Pe 20.10 a aparut iar o sangerare, din ce m-am documentat pe internet, am inteles ca efectul pastilei de a 2-a zi se duce dupa prima menstruatie. Am fost la medicul ginecolog la inceputul lunii septembrie, iar raspunsul a fost destul de vag, posibil sa fiu insarcinata. Am facut 3 teste de sarcina, toate au fost negative. Intrebarea mea este: aceste sangerari sunt din cauza pastilei? Mentruatia se va regla de la sine sau ar fi bine sa urmez un tratament naturist (gen ceaiuri) pentru a se regla mai repede?Mi se par dubioase acele sangerari, cel putin acum dupa aproape 2 luni de cand am luat postinor. Tin sa mentionez ca aveam menstruatia destul de regulata 28-32 zile. Multumesc

valmar Oaspete

e greu sa vb prin intermediul asta de problemele mele din ultima vreme care am crezut ca au avut rezolvare pana acum o saptamana(tin sa specific ca voi face si un consult ginecologic la un cabinet avizat)momentan vreau sa dezbat dilema mea pt ca am ajuns oarecum la o depresie din cauza simptomelor neintelese. sa incep istoricul din luna decembrie cd s-a intamplat pe data de 16 decembrie sa am un contact sexual nestiut cu siguranta dc protejat (din partea partenerului mi s-a spus sa stau fara grija)dar eu am fost panicata pt ca in luna septembrie am avut un avort (pe care a trebuit sa-l fac din motive personale...care la fel am facut un shoc)si nu vroiam sa se repete situatia si am decurs la pilula de a doua zi (postinor)pe care am luato intocmai ca in prospect,insa pe data de 19 decembrie am avut un alt act sexual si la fel m-am panicat pt ca nu aveam siguranta ca m-a protejat insa el iar mi-a dat certitudinea sa nu-mi fac griji...dar am decurs fara prea multa ratiune si am luat iar pilula de a doua zi.mentionez ca nu am un ciclu menstrual regulat dar cam aproximativ la 28 zilecu mici intarzierideci ar fi trebuit sa-mi vina aprox.pe data de 28 decembrie cel mult....a intarziat sa apara cu toate ca simptome aveam dureri de sani si crampe ceea ce panica si stresul a facut sa ma comport f anormal...am ajuns la farmacie si am cerut duphaston am luat 2 pastile in data de 30 decembrie si tot in ziua aceea mi-a si venit la inceput destul de ciudat mici cheaguri si o culoare mai inchisa dar in a doua zi a venit normal si chiar abundent timp de 7 zile....dupa o saptamana de la terminarea ciclului am simtit iar un discomfort poate din cauza stresului si pt ca eram f panicata parca aveam iar mici dureri ca la menstruatie...(deci ciclul menstrual a durat dupa data de 30 decembrie pana pe 5 ianuari 2010)pe data de 11 am facut un test barza si a iesit negativ,azi 18 ianuarie iar am intrat in panica datorita discomfortului si neexplicat mici crampe si sani un pic altfel decat in general...si am repetat iar un test barza si a iesit negativ ....deci eu sincer nu pot sa ajung la nici o concluzie decat ca m-am intoxicat si am facut un supradozaj cu hormoni ce a dus la un haos al organismului si nu mai stie cum sa ia lucrurile.deci intrebarea ar fi e posibila o sarcina din ce am spus sau iar ma panichez ...?

Katie este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    21
    Posturi
    1

Pe 29 martie am luat postinor si pe data de 6 aprilie mi-a venit cu 2 saptamani inainte,si pe 20 aprilie iarasi mi-a veni si de atunci inca tot tine(29 aprilie)...sunt speriata,es din cauza postinorului?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Replici: 42
    Ultimul post: 14 mar 2012, 00:06
  2. Pastila Postinor pentru contraceptia de urgenta
    De Geanina in forum Contraceptie
    Replici: 26
    Ultimul post: 05 nov 2011, 09:17
  3. Replici: 0
    Ultimul post: 14 apr 2011, 11:16
  4. multe intrebari...
    De dreea in forum Clubul burticilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 07 feb 2011, 19:53
  5. UE da mai multe drepturi pentru mame
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:44

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44