poti uni maxim 3 folii, nu mai mult
de cat timp iei pastilutele ? parerea mea e ca daca e sa ti se mareasca sanii de la ele, se maresc si daca le iei cum trebuie, cu pauza de 7 zile
Luna trecuta am luat in continuare pastilele, fara a face pauza de o saptamana,(yasmin)si am impresia ca mi s-au marit sanii. Acum nu sunt 100% sigura ca din cauza asta, ca m-am si ingrasat un pic. Dar intrebarea mea e: pot sa continui asa cateva luni, fara sa intrerup pastilele si sa dea un rezultat in acest sens?
poti uni maxim 3 folii, nu mai mult
de cat timp iei pastilutele ? parerea mea e ca daca e sa ti se mareasca sanii de la ele, se maresc si daca le iei cum trebuie, cu pauza de 7 zile
cu totul, cred ca de 2 ani si ceva, dar numai acum am luat 2 folii fara pauza intre ele
sincera sa fiu, nu prea cred ca e de la unirea foliilor, sa nu fie mai degraba varianta cu ingrasatul de care ai zis tu...
ar trebui sa iau niste pastile care sa-mi protejeze ficatul? (dat fiind ca iau de ceva timp pastile) am facut eu o pauza de 1 luna, o luna jumate, dar o singura data
nu face experimente d-astea, ca nu cred ca sunt benefice pt organism... pastilele astea sunt facute cu un scop, pauza aia are rostul ei, eu zic sa nu fortezi lucrurile sari peste pauza numai cand ai cu adevarat nevoie, in concedii sau in situatii de exceptie, nu pt ca vrei sa ti se mareasca sanii
Si mie mi-au crescut sanii de la anticonceptionale..si le iau cam de 8 luni.. Si m-am si ingrasat cam 4 kg de atunci. Dar le-am luat normal... adica am respectat pauza de 7 zile.
vreau sa stiu daca a incercat cineva prin hipnoza
Cresterea Sanilor
sau Hipnoterapia
??
pe forumul hipnoterapie.ro sunt cateva care spun ca au dat rezultate... dar e cineva de aici ?