Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Infectii la urechi

Dummy Oaspete

Implicit Infectii la urechi

de mult mi-am tot propus sa va intreb daca in Romania si in celelalte tari prin care va aflati, ati avut de a face cu infectii la ureche la copii, cam una pe luna si daca ati auzit de operatia de punere a unor tuburi minuscule in ureche, intre urechea medie si cea exterioara. Ele au menirea de a drena lichidul care se aduna in ureche si care produce infectiile. Va intreb pentru ca eu nu am auzit de o asemenea problema cind eram in Romania, dar nici nu aveam contact cu prea multe mamici de copii mici si poate de aceea. Noi o sa facem o astfel de operatie pentru pus tubulete in urechi si o sa-i scoatem si polipii, saptamina viitoare baietelului cel mare. Aici, ca si in Canada, stiu de la o prietena, este foarte frecvent intilnita si afectiunea si acest tip de remediu.

Nona Oaspete

Implicit Re: Infectii la urechi

Se pare ca treci prin ce am trecut si eu. ..si vad ca a devenit problema secolului...ma intristez sincer...el micut fiind facea infectii repetate in gat si apelam la antibiotic antiinflamator fara discutie si antitermice...cam asta era tratamentul si pentru infectiile la urechi...de cele mai multe ori..ajungeam la antibiotice perfuzabile, pentru ca era vorba de forma cu varsaturi si nu aveam alternativa...ca sa nu mai reiau povestea mea cu alergiile, am sa o caut la un topic despre subiect...si am sa ti-o postez...noi am rezolvat cu desensibilizari si tratament homeopat vreme de cinci ani... ...imi pare rau ca trebuie sa mancati painea asta...sper sa o rezolvati cumva

Bondar Oaspete

Implicit Re: Infectii la urechi

Noi avem probleme cu urechile....de fapt Maria....repetate...cam de cate ori facea amigdalita era insotita de otita.
    A facut de vreo 4 ori in perioada cresei,intre oct.si iunie.
    Din fericire acum stam bine...n-a mai avut probleme...mi-e groaza de inceperea gradinitzei.

Subiecte Similare

1. Infectii pe perioada sarcinii transmise prin alimente
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 01 mai 2010, 16:58
  2. Depozitele de ceara din urechi
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 apr 2010, 14:27

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44