Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Ce parere aveti de dus bebeii la cresa?

Didina Oaspete

Implicit Ce parere aveti de dus bebeii la cresa?

In primavara fetita mea va avea 1 an jumatate si trebuie sa-mi caut de lucru inainte ca ea sa implineasca 2 anisori. As vrea sa o dau la o cresa dar nu stiu cam care sunt conditiile in aceste institutii de stat. Credeti ca merita?

Cristiana Oaspete

Implicit Eu il duc la cresa

saluatre! eu il duc pe cezar de cand a facut 9 luni la cresa si sunt foarte multumita de alegea facuta. este foarte sociabil, nu face crize si si-a facut program, nu cred ca bunicii sau o bona ar fi reusit mai multe. Este schimbat la timp si nu plange. A fost mai greu la inceput pana s-a acomodat, dar acum e ok. asa ca nu trebuie sa va fie frica de crese. si sa nu credeti ca una privata e mai buna. doar ca platiti mai mult, in rest nu stiu ce ar avea in plus

Simona Oaspete

Implicit Am o retinere fata de cresa

Am o fetita de 1 an si un baietel de 3 ani, baietelul l-am dat din septembrie la gradinita de stat, s-a acomodat un pic mai greu , dar acum e mai bine fata de la inceput. Problema e ca atunci cand fetita v-a face 2 ani si trebuie sa ma intorc la serviciu , nu stiu daca sa optez pt cresa sau bona. Am o oarecare retinere fata de crese. Intr-un fel as vrea sa o dau ,ca atunci cand o sa mearga la gradinita sa nu mai planga, ca baiatul.

Cristinaa Oaspete

Implicit Cresa in bacau?

eu sunt din bacau si fetita mea are 1 an si 4 luni. In zona noastra exista o cresa, dar cand am fost in vizita cu copilul, nici macar nu m-au primit de la usa doamenle ingrijitoare.

Fetita mea este extrem de sociabila si m-am gandit ca o cresa i-ar prinde mai bine decat o bona, pentru ca bunicii sunt departe. Si eu am auzit povesti terifiante depre cresa, cum ca i-ar bate, i-ar lasa in patut sa planga, nu i-ar schimba la timp, ii lasa flamanzi daca nu vor sa manance singuri, etc. Fetelor, care sunteti din Bacau, ce stiti de cresa 4 de pe Mioritei? Si, in general, oare sa incerc?

Unregistered Oaspete

Implicit eu o duc la cresa

eu sunt din buzau si fetita mea merge la cresa de la 2 ani (de aproape 7luni) si pot spune ca sunt multumita. Ce-i drept la inceput vreo luna de zile plangea doar cand o lasam, apoi se dadea dupa joaca si uita. Acum nu mai avem probleme, mananca mai bine, doarme singura, am renuntat la pampers cand este treaza, la biberonul de ceai si la suzeta.
    O duc la cresa de stat, clasa traditionala, program 7-16

Subiecte Similare

1. MATERNITATEA EUROMATERNA -CONSTANTA.Ce parere aveti?
    De Alexandrakpk in forum Cursuri Gravide
    Replici: 3
    Ultimul post: 19 mar 2012, 23:54
  2. Replici: 23
    Ultimul post: 24 feb 2010, 12:00
  3. ce parere aveti despre, Contracept M ???
    De Alina 20 in forum Contraceptie
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 ian 2010, 17:25
  4. Ce parere aveti de testele de evoluatie?
    De Simba in forum Contraceptie
    Replici: 3
    Ultimul post: 15 mai 2009, 08:50
  5. Sa il duc la cresa sau nu?
    De Gaby in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 14 nov 2008, 11:23

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44