Rezultate de la 1 la 3 din 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By maria

Subiect: sunt insarcinata si alaptz

maria este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    36
    Posturi
    20

Implicit sunt insarcinata si alaptz

Buna fetelor.Am si eu o mica problema,daca pot ca sa ii zic asa.Am un baiat adorabil de 1 an si 4 luni si de o luna am aflat ca sunt insarcinata.Intre
    barea este cum as putea ca sa il intarc,pt ca am incercat mai multe metode si nu merge.Se trezeste foarte des noaptea si daca nu ii dau ca sa suga plinge foarte tare.
    Oare afecteaza dezvoltarea fatului din burtice,faptul ca inca alaptez?
    A mai avut cineva aceata problema?
    Astept vesti.

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Implicit Re: sunt insarcinata si alaptz

Draga Maria,sa-ti traiasca printisorul si sarcina usoara.
    Vreau sa-ti spun si eu ceva(cu permisiunea ta).Nu-i face nimic rau lui bebe ce-l ai acum in burtica,sigur,dar ar fi cazul si timpul sa-l intarci pe cel ,,marisor''.La un an si 4 luni este cam mare ca sa mai suga la san.Noi mamicile trebuie sa mai facem si unele lucruri pt copii nostri,fara sa le facem lor rau,dar chiar daca-i facem sa planga trebuie sa o facem.Incearca si cheam-o pe mama ta sau pe oricine altcineva in care tu ai mare incredere,sa doarma cu bebele tau 2-3 nopti,ca sa-l intarci.El nu trebuie sa te vada(si nici tu sa-l auzi daca o sa planga putin).Altfel nu ai cum sa-l intarci.Sunt multe metode de intarcat....sa-ti pui ardei usturat pe sfarc sau usturoi.....PT METODELE ASTEA EU NU SUNT DE ACORT.Tu decizi singura cum vrei sa faci.Trebuie sa faci ceva sa te linistesti si tu!!Si daca o sa planga si el putin,nu se intampla nimic.........asta nu inseamna ca nu-l iubesti.
    Mult curaj si te mai asteptam cu vesti.

maria este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    36
    Posturi
    20

Implicit Re: sunt insarcinata si alaptz

Buna
    Merci pentru sfaturi,dar problema este ca eu nu sunt in tara,sunt in Elvetia si nu prea am ciu cine sa il las.E tare greu.Am observat totusi ca nu prea nu prea mai am lapte,pt ca de curioasa am vrut sa ma mulg cu pompa si nu a iesit nici o picatura ,iar daca strang de san iese foarte putin.Problema mai este ca nu vrea biberon,si nici nu vrea nici un fel de lapte.Eu sper ca sa se termine laptele.O sa mai astept o perioada si daca nu se termina nu o sa ii mai dau si asta este.
    Va pup si va doresc numai bine
    magdalena likes this.

Subiecte Similare

1. Sunt insarcinata si am 17 ani
    De Geanina in forum Sarcina
    Replici: 21
    Ultimul post: 31 ian 2012, 15:49
  2. Sunt sau nu insarcinata?
    De Aura24 in forum Sarcina
    Replici: 85
    Ultimul post: 25 oct 2011, 18:59
  3. Sunt insarcinata?
    De rowena in forum Sarcina
    Replici: 36
    Ultimul post: 02 ian 2011, 12:47
  4. sunt insarcinata??
    De luciaaa in forum Sarcina
    Replici: 25
    Ultimul post: 29 oct 2010, 12:01
  5. Sunt insarcinata?
    De korina in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 23 apr 2010, 13:10

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44