Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 35
Like Tree13Likes

Subiect: Cum sa renuntam la pampers?

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.833

Implicit Raspuns Cum sa renuntam la pampers?

Maddy, efectiv se asteapta.
    Fetita ta e inca mica.
    Iar faptul ca tu o "prinzi" la olita nu inseamna ca ea intelege ce si de ce faci asta.
    Copilul trebuie sa constientizeze ce face.
    Cand va fi pregatita, va face la olita. Asta de poate intampla peste o luna sau peste un si e normal in ambele cazuri.

castell75 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    6

eu am problema ca nu cere la olita. are 18 luni si face doar daca o pun fara sa anunte. Stie foarte bine la ce foloseste olita dar nu cere.
    mimi_bombonika likes this.

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.833

Castell, e mica inca, ai rabdae. Daca ai citit topicul de la inceput, abia la 2 ani incepe constientizarea.
    Ultima editare de Lalira : 13 ian 2012 la 10:16

maia11 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Posturi
    10

Fetita mea are 18 luni in mai mult de 50% din cazuri imi spune ca vrea la olita. Am pus o la oala de cand a statin fund si am pus o mereu cAnd se trezea din somn si sansele sa faca ceva erau f mari. Niciodata nu ne am jucat cu olita si pe olita, niciodata nu am tinut o mai mult de 2 3 minute. Acum suntem pe drmul cel bun - sper
    mimi_bombonika and maddy17 like this.

maddy17 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Da am citit cele scrise de voi...Eu ma oftic ca inainte sa faca un an statea pe oala si acum cu chiu cu vai!O pun mereu inainte si dupa somn si dupa masa cateodata.Marja de reusita nu s-a schimbat...De constientizat cred ca constientizeaza ca isi pune jucariile pe olita si zice ca fac pipi sau caca deci clar a inteles la ce foloseste...Asta e!Am rabdare ca doar nu o sa faca pana la 18 ani pe ea!!!

roxanika_ta Avatar
    roxanika_ta este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.533

Buna dragi mamici abia astazi am dat peste acest forum.Sunt la a doua sarcina am 24 saptamani.Si mai am o fetita de 2 anisori.Astazi e a 3-a zi decand am renuntat la pampers.Ma uit la ceas o pun la olita din 15 in 15 minute.Poate exagerez dar de la inceput in 15 in 15 apoi 25 in 25 si tot asa.Mai face pisu pe ea pt ca suntem la inceput.Cand aude de pampers plange si zice ca nu vrea sa il pun.Nu am nici un fel de problema cu ea cand e vorba sa stea pe olita.Vreau sa o invat la olita pana nasc adica pana in Mai pt ca va fi f gru 2 copii si ambii cu pampers.
    maddy17 likes this.

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Draga ROXANIKA suntem in situatii similare:eu insarcinata in 26 sapt mi-am propus la fel sa scapam de un pampers pana vine celalalt insa intampinam dificultati!O sa incerc si eu sa o pun la fiecare ora sa vedem...

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.533

mady cum se primeste cu invatatu la olita? La noi parca e bine si noaptea din som se trezeste si zice ca vrea la olita..dar de vreo 1 saptaman o tin iar cu pampers din cauza ca a racit rau si a facut febra si imi era frica sa nu mai raceasca mai rau asa..dar deja ne tratam si cum vedem ca sa tratat iarasi la olita fara pampers

S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Fetelor vesti mari !!!De 2 zile fetita mea spune caca si se tine de pantaloni eu o pun repede pe oala si surpriza chiar face caca sau pipi!!!Momentan face un pic pe ea si restul la oala!Cand e vorba de copii perseverenta e totul!Acum simt si eu un progres !In sfarsit un pas inainte!

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.533

Mady sunt enorm de bucuroasa ca fetita face la olita...si noi timp de o saptamana ne-am invatat la olita stii ca ziceam ca o tin in pampers din cauza febrei,dupa ce i lam scos nu a fost problema,noaptea pipi nu face...cand vrea la olita nu zice pipi dar caca deja sa zica cum o zice principalu ca nu face pe ea.Poate vrea sa faca si 2 picaturi dar cauta sa faca la olita.Deci in sfarsit fara pampers.Cat are fetita ta? A mea fetita face 2 anisori peste cateva zile.

bbcroc Avatar
    bbcroc este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    27

Felicitari ca ati scapat de pampers! Baietelul meu face 2 ani in aprilie, dar inca nu da semne ca ar fi pregatit sa faca la olita. Care au fost la voi primele semne ca e pregatit copilul?

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.533

neata bbcroc..nu a dat nici un semn..dar simteam eu nevoia ca sa o pun la olita ca e fata mare face 2 anisori deja.si o lasam fara pampers toata ziua numai la somnic noaptea ai puneam pampers..cand o prindeam cand nu o prindeam dar ma staruiam din 15 in 15 min apoi din 20 in 25 min.Erau zile cand facea pipi in chilotei si de 5 ori pe zi..si mereu ai ziceam...raluka vrea pipi? ai adceam eu aminte de nenumarate ori pe zi...asa a durat 1 saptamana si dupa o saptamana imi zicea ca vrea kaka si la pisu la fel zicea asa..deja cum nu o zice numa sa zica...si chiar asta noapte sa trezit din somn.. si mia zis mama kaka zc vreai kaka? a zis da.am puso a facut pipi si inapoi la somnic.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Dau Pampers nr 3, Premium Care
    De Daenerys in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 sep 2011, 11:49
  2. Cum scapam de pampers?
    De Lacramioara in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 6
    Ultimul post: 04 nov 2008, 19:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44