Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 20 din 20

Subiect: La cresa de la 1 an

Gabita este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    201

Implicit Re: La cresa de la 1 an

Citat Citat din georgiana21 Vezi post
    gabita la ce cresa ai dat copilul?esti din bucuresti?
    Nu sunt din Bucuresti,Georgiana! Din Galati sunt! La noi nu sunt decat 2 crese de stat,nu prea am avut de unde alege; ar fi si posibilitatea sa il mut la cealalta, dar ma tem ca nu ma va ajuta prea mult, pentru ca acum ii este frica si sa mearga la joaca chiar si cu mine de manuta! Cand ii spun sa mergem la copii, repede protesteaza "NUU,PICHII!!!NU NU!!" [ a se citi "copii", evident!] Astazi cred ca o sa iesim putin prin parc sa vad cum evolueaza,pentru ca i-a mai trecut putin si boala!

georgiana21 Avatar
    georgiana21 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    655

Implicit Raspuns La cresa de la 1 an

fetele din bucuresti ati gasit vreo cresa de stat buna?cu conditii cat de cat bunicele?astept raspunsurile voastre

ALEXIA-MIHAELA

Simonacio Avatar
    Simonacio este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    49

oricum iti trebuie pile ca sa-ti dai copilul la o cresa de stat in bucuresti. asa ca eu o s-o dau la o cresa particulara. costa 830 lei si sunt doar 10 in grupa cu doua supraveghetoare. eu zic ca merita tinand cont ca e inclusa si mancarea.

adelaeu este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    110

Cum ati reusit sa faceti rost de loc in cresa??? Am avut surpirza de a ramane masca ( oricum nu erau locuri, dar....) ca nu pot primi copilul daca nu lucreaza parintii...ori ca sa ma angajez trebuie la inceput sa fiu sigura ca am cu cine lasa copilul....

Simonacio Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    49

la cresele de stat trebuie sa te programezi cu cel putin 6 luni inainte si poate sa-ti zica ca nu mai sunt locuri. plus ca e putin probabil sa gasesti un loc chiar in zona unde locuiesti. ar trebui sa se faca mai mute crese acum cu noua lege cand se sta doar un an acasa, bineinteles daca nu iti permiti sa stai 2.

adelaeu este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    110

eu am stat 2, s-au terminat si ar fi cazul sa ma ngajez, suntem in Romania...deci trebuie sa gasesc alt loc de munca...la 2 ani nu il primeste la gradinita de stat, doar la cresa....iar acolo nici vorba de locuri...in sect 6 sunt 3 crese de stat...adica una la fiecare cartier...prioritate au cazurile sociale ( multi copii, fam. monoparentale...), nu ma intelegeti gresit, dar cred ca stim cu totii cine are multi copii si in cele mai dese cazuri sotul in puscarie....deci noi celalti, speram noi decenti, care stim ca nu ne permitem ( sau poate nu dorim) dacat un copil, cei care avem familia formata din sot si sotie care lucreaza amndoi ( nu fura ori alceva ce atrage sanctiunea privarii de libertate)...noi unde lasam copii?????

Simonacio Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    49

noi nu avemunde lasa copii. pe cei din generatia mea ne-au crescut bunicii si cred ca asa se presupune ca trebuie crescuti si piticii nostri. dar cand parintii lucreaza........nu avem altundeva.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Cresa particulara in sectorul 1
    De angelsclub in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 1
    Ultimul post: 06 mar 2011, 00:33
  2. cresa timisoara
    De aida roibu in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 feb 2010, 14:53
  3. Sa il duc la cresa sau nu?
    De Gaby in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 14 nov 2008, 11:23
  4. Ce parere aveti de dus bebeii la cresa?
    De Didina in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 01 nov 2008, 00:47
  5. In Galati exista o cresa particulara?
    De Unregistered in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 nov 2008, 00:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44