+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Sa il duc la cresa sau nu?

Gaby Oaspete

Implicit Sa il duc la cresa sau nu?

copilul meu are 1 an, si nu stiu daca sa-l duc la cresa sau nu. As vrea sa ma intorc la servici mai mult din cauza banilor. Eu am salariu mai mare decat indmnizatia de 8 milioane. Ce parere aveti? cresa sau sa angazez pe cineva.
    Precizez ca nu am pe nimeni in familie care ar putea sa stea cu Rares.

Budinca Oaspete

Implicit Re: Sa il duc la cresa sau nu?

Eu sunt pro bona, contra cresa
    e mult prea repede sa intre in comunitate (imunitatea nu e inca suficienta)
    sigur, asta in cazul in care ai varianta cu bona.............. cine nu are de ales.... asta e singura optiune
    dar daca poti angaja...

Zorela Oaspete

poti sa angajezi o bona , care pana la urma e si ea om si nu stii ce rabufniri poate avea...eu sunt pro cresa de stat nu particulara. la cresele particulare totul e frumos , pe cand in viata e cu totul altfel. eu zic o cresa de stat il va pregati mult mai bine pe viitor. acum depinde ce vrei de la copilul tau. succes

Rodica Oaspete

Chiar daca leafa ar fi mai mare nu as renunta la a fi alaturi de mezinul nostru in marea aventura a intrarii in viata.
    Cu primul baiat am stat acasa 2 ani si nu regret o clipa, la cel de-al doilea voi face la fel, e prea frumoasa aceasta perioada pt. a te putea priva de ea, depinde si de programul de lucru... as accepta doar daca as lucra in invatamant, as fi plecata doar 4-5 ore-singura exceptie!
    Sunt contra bonei si a cresei la o varsta atat de frageda, poti traumatiza copilul nu numai la cresa, ci si cu schimbatul bonelor, e greu de gasit ceea ce-ti doresti din prima. Sunt insa pt. a sta cu o persoana apropiata familiei voastre, cineva care sa iubeasca copilul, la aceasta varsta e esential ca, copilul sa stea cu cineva care-l iubeste neconditionat. Sper sa nu-ti fi dat batai de cap, tu vei hotari in cele din urma.

Alessandra Oaspete

Eu sunt pro cresa.din toamna imi duc si eu mandra in colectivitate.cred ca n-o sa fie probleme.in parc se ataseaza de toti copii,aproape ca uita ca sunt cu ea.Acum are 1,3 ani.Eu voiam s-o dau din ianuarie cand a implinit un an,dar m-am gandit sa nu incep iarna sa o scot din casa zilnic.Am s-o pregatesc cu niste vitamine pt.cresterea imunitatii(echinaceea) inainte de a merge la cresa.Am inceput de acum sa-i fac programul dupa cel al cresei,dar nu-l respectam zilnic.Acolo sper sa-si formeze un program mai riguros si sa invete sa se joace.
    Multa sanatate

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. La cresa de la 1 an
    De Violeta80 in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 19
    Ultimul post: 20 sep 2011, 13:55
  2. Cresa particulara in sectorul 1
    De angelsclub in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 1
    Ultimul post: 06 mar 2011, 01:33
  3. cresa timisoara
    De aida roibu in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 feb 2010, 15:53
  4. Ce parere aveti de dus bebeii la cresa?
    De Didina in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 01 nov 2008, 01:47
  5. In Galati exista o cresa particulara?
    De Unregistered in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 nov 2008, 01:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41