Ai incercat sa-i dai ceai/apa in loc de lapte ?
Sau mai incearca sa-i din din canita cu cioc, poate se plictiseste si va renunta la ideea de a papa noaptea.
copilul meu mai are putin si inplineste doi ani si nu pot sa il desvat de biberon cere noaptea si trei biberoane de lapte va rog sa imi dati un sfat.
Ai incercat sa-i dai ceai/apa in loc de lapte ?
Sau mai incearca sa-i din din canita cu cioc, poate se plictiseste si va renunta la ideea de a papa noaptea.

Draguta mea incearca sa-i inlocuiesti laptele cu ceai sau apa si o sa se lase de sportul asta...Tu cum rezisti de 2 ani cu treziri de 2-3 ori pe noapte???Cred ca esti zombie...Cu suzeta ai incercat?
suzeta nu vrea ,ma incercat si cu ceai si cu apa nu vrea nimic gusta vede ce e si mi le arunca. rezist ca am stat acasa der acum am inceput serviciul si sa vedem cu se descurca taticu cu el ca lucrez la schimb 1,2,3,poate il desvata el (sper)
Tu esti inca fericita, am o cunostinta care ii da sa suga de la san si copilul are 2 ani. Asa ca esti cat de cat fericita in cazul asta!
mananca bine seara? poate chiar ii e foame
asa pateam si eu pana sa ii dau seara cereale.Copilul meu nu se satura, de asta imi cerea lapte. Dupa ce am inceput sa ii dau cereale, se trezea o sg data pe noapte, 2 ori poate, ii dadeam o gurita de apa si adormea inapoi.Laptic ii mai dadeam doar dimineata, pe la 6-7