Rezultate de la 1 la 7 din 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By irina_stanescu84

Subiect: bolile copilului mic

maddy17 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Grup bolile copilului mic

Buna,dragi mamici!Fetita mea are 1 an si jumatate si raceste din 2 in 2 saptamani.M-am saturat de Nurofen si eu si ea si de tot felul de siropuri de tuse...Stie cineva un tratament eficient pt imunitate?
    Acum ce sa va zic sunt tare ingrijorata ca am vazut zilele trecute la Tv un caz umanitar fetita de 2 ani cu leucemie a carei simptome au fost raceli cu febra f. dese.
    Stiti cumva daca un simplu test de sange identifica aceasta boala sau sunt analize speciale?
    Ma gandesc cu groaza ce o sa facem cand mergem la cresa sau gradi...

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Implicit Raspuns bolile copilului mic

Nu te ingrijora, nu este vorba de leucemie, majoritatea copiilor racesc des in ultimii ani, incearca o alimentatie sanatoasa, voi sa fiti mai linistit in familie, copii sunt mai sensibili la boli si datorita stresului parintilor.

camyR este offline Mami
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    677

Citat Citat din maddy17 Vezi post
    Buna,dragi mamici!Fetita mea are 1 an si jumatate si raceste din 2 in 2 saptamani.M-am saturat de Nurofen si eu si ea si de tot felul de siropuri de tuse...Stie cineva un tratament eficient pt imunitate?
    Acum ce sa va zic sunt tare ingrijorata ca am vazut zilele trecute la Tv un caz umanitar fetita de 2 ani cu leucemie a carei simptome au fost raceli cu febra f. dese.
    Stiti cumva daca un simplu test de sange identifica aceasta boala sau sunt analize speciale?
    poate artrebui sa mergi cu ea la un medic pediatru sau homeopat sa iti dea un tratament pt imunitate.
    Fetita mea, tot de varsta cu a ta, nu are pb deloc (DD ajuta) dar am alaptat-o pana la 1 an si 10 luni. Nush daca asta ara asa mare importanta dar bah. Ai grija si cum o ombraci, sa nu fie prea gros k sa transpire dar nici prea subtire, sau sa nu intre in contact cu oameni raciti. Eu am grija la astea si nu am pb...deocamdata. Fetita mea nu merge la cresa, o tinem acasa.

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Mersi mamici!De abia astept sa treaca sarbatorile si ma prezint la dr de fam!nUMAI BINE!

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    1

Citat Citat din maddy17 Vezi post

Pediatrul meu mi-a recomandat pt. baietelul meu de 1 an si 2 luni First Defense. E sub forma de sirop si contine argint coloidal. E f bun, pot spune ca nu a mai racit deloc iarna asta, in afara de curs putin nasucul.
    maddy17 likes this.

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Acum am inceput cu imunnogrip si apoi o sa incerc si first defence.mersi!

AlynaB Avatar
    AlynaB este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    4.288

Eu i-am dat baietelului meu imunobaby. Si nu a racit decat o sg data la 7 luni, doar ii curgea nasucul si apoi la 10 luni la fel.I-am facut de fiecare data aerosol cu dexametazona, acc si ser fiziologic
    multa sanatate

Lilypie Second Birthday tickers

Subiecte Similare

1. Bolile bebelusilor
    De Dana in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 6
    Ultimul post: 14 nov 2011, 14:31
  2. Bolile cu transmitere sexuala (BTS)
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 ian 2010, 22:03

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44