Nu te ingrijora, nu este vorba de leucemie, majoritatea copiilor racesc des in ultimii ani, incearca o alimentatie sanatoasa, voi sa fiti mai linistit in familie, copii sunt mai sensibili la boli si datorita stresului parintilor.

Buna,dragi mamici!Fetita mea are 1 an si jumatate si raceste din 2 in 2 saptamani.M-am saturat de Nurofen si eu si ea si de tot felul de siropuri de tuse...Stie cineva un tratament eficient pt imunitate?
Acum ce sa va zic sunt tare ingrijorata ca am vazut zilele trecute la Tv un caz umanitar fetita de 2 ani cu leucemie a carei simptome au fost raceli cu febra f. dese.
Stiti cumva daca un simplu test de sange identifica aceasta boala sau sunt analize speciale?
Ma gandesc cu groaza ce o sa facem cand mergem la cresa sau gradi...
Nu te ingrijora, nu este vorba de leucemie, majoritatea copiilor racesc des in ultimii ani, incearca o alimentatie sanatoasa, voi sa fiti mai linistit in familie, copii sunt mai sensibili la boli si datorita stresului parintilor.

poate artrebui sa mergi cu ea la un medic pediatru sau homeopat sa iti dea un tratament pt imunitate.
Fetita mea, tot de varsta cu a ta, nu are pb deloc (DD ajuta) dar am alaptat-o pana la 1 an si 10 luni. Nush daca asta ara asa mare importanta dar bah. Ai grija si cum o ombraci, sa nu fie prea gros k sa transpire dar nici prea subtire, sau sa nu intre in contact cu oameni raciti. Eu am grija la astea si nu am pb...deocamdata. Fetita mea nu merge la cresa, o tinem acasa.

Mersi mamici!De abia astept sa treaca sarbatorile si ma prezint la dr de fam!nUMAI BINE!

Acum am inceput cu imunnogrip si apoi o sa incerc si first defence.mersi!