Eu intre timp i-am luat baietelului un colier de chihlimbar si in prima noapte a fost mai bine (adica ieri noapte).
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar astept inca, sper sa aiba efect.![]()
"Se spune ca proprietatile chihlimbarului vin mai ales in ajutorul noilor nascuti.
Un simplu colier de chihlimbar poate sa ajute un bebelus sa fie mai calm si sa doarma mai bine decat un copil care nu poarta un asemenea colier. "
Asta am gasit pe un blog. Ce credeti e adevarat?
Pana la urma este doar o bijuterie pe care o porta si nu are cum sa ii faca rau.
Am un baietel, Tudor si de cand ii cresc dintisorii plange mult.
Ma gandeam sa incerc.
Eu intre timp i-am luat baietelului un colier de chihlimbar si in prima noapte a fost mai bine (adica ieri noapte).
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar astept inca, sper sa aiba efect.![]()
Poate va intereseaza sa cititi articolul despre chihlimbar si durerile de dinti ale copiilor: Bijuterii nunta: Bebelusii si chihlimbarul
Eu i-am pus margelute de chihlimbar la primul copil si acum la al doilea. Nu stiu cat si daca ajuta, caci ei nu au stat fara margele, deci nu stiu diferenta.
DAR, de marait tot au fost maraiti si ia chinuit durerea.
Cand i-au iesit dintii nu am avut probleme cu bebe, nu a plans, nu l-au jenat, nimic. Ei bine, de cand au inceput sa-i apara maselutele treaba s-a schimbat. Am incercat toate metodele traditionale dar nimic nu-l linisteste asa cum o face Calgel. Eu zic ca depinde de la copil la copil.
Am inteles ca atunci cand ii vor iesi caninii va fi distractie maxima![]()
Buna mamicilor,fetita mea are aproape 9 luni si inca nu are nici un dintisor,am cumparat si eu un colier de chihlimbar cam de o saptamana ptc nu ma lasa sa.i fac masaj cu gel si nu stiam ce sa.i mai fac ptc nu mai dormea noaptea din cauza dureri. La noi chiar a functionat,din prima seara a dat rezultate,de cand il poarta doarme mult mai bine si la pranz si searaeu chiar il recomand
![]()