Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: A inceput sa planga cand ii fac baita

Sandy Oaspete

Implicit A inceput sa planga cand ii fac baita

Am o problema mare.. de o saptamana fetita mea plange la baie. Cand vede baliuta se apuca de plans. I-am facut baie de cateva ori numai cu lacrimi in ochi!!!! Aseara a plans pana s-a invinetit la buze.. de m-am speriat.. ( Nu pot sa nu-i fac baie... trebuie sa o spal... nu am cum sa renunt la baie pt ca ea plange. Voi v-ati confruntat cu asa ceva??? Poate imi dati un sfat... - p.s. I-am pus jucarele in apa. Sa-i atrag atentia, i-am facut baie in cada ..am spus poate nu-i mai place balia... poate culoarea ei... dar degeaba.. ( Iar ea era atat de incantata cand ii faceam baie... nu voia sa mai iasa din apa... sunt putin derutata de schimbarea ei.

Narcisa Oaspete

Implicit Re: A inceput sa planga cand ii fac baita

cu siguranta ceva a determinat-o sa nu-i mai placa baita,poate apa prea calda/rece in vreuna din zile,poate s-a speriat de jetul dusului(daca folosesti),poate ca neavand chef de baita intr-o seara,totusi i-ai facut si de atunci o uraste,[oate a inghitit apa jucandu-se......trebuie sa cauti motivul in ultimele seri dinaintea schimbarii atitudinii ei. ceea ce vreau sa spun este ca un anumit fapt,determinat sta la baza schimbarii atitudinii ei.

afland motivul iti v fi usor sa o faci sa iubeasca din nou a se balaci in baita!
    va pupam si multi plici,plici!!!!!

Virginia Oaspete

eu cred ca ceva a speriat-o ... samponul sa fie de vina? sa fie fara lacrimi asa ar fi bine si nu oricare pentru-ca scrie pe ele fara lacrimi dar.. incearca-l tu mai intai... tin minte ca si eu aveam probleme cu mona ... din cauza samponului... scria ca e fara lacrimi si cand colo ustura de mama focului... poate i-ai csapat o picatura in ochi... te sfatuiesc sa cumperi si jucarii noi -altele fata de care le-a avut- mai viu colorate... si inainte de baie fa um ritual de joaca , acolo in baie, jucati-va si apoi sa o speli... incet ,incet ii va placea iarasi! succes!

Sandy Oaspete

Multumesc pentru raspunsuri. Lory tot la fel plange la baie... ( Poate cu timpul se va obisnui...n u are de ales... eu tot ii fac baie asa cu lacrimile in ochi... ( Va pup

Floricica Oaspete

Draga mea .. stai linistita ... eu am "tras" cu andrei ani intregi... Daca la inceput , pana la sase luni era super incantat de baitza ... de atunci incolo , pana la trei ani .. a fost un "chin" ( placut uneori) ... Pur si simplu , faceam eu baie inainte si apoi intram in cada cu el ( nu stiu cat de bine a fost , dar atat timp cat eu am fost sanatoasa dpv fizic ) si se agatza ca o "maimutzica' de mine si ma tinea imbratisat cu manutele atat de strans ca abia il puteam spala .... si incet incet .. l-am "invatat" sa inoate , sa stea sa faca "pluta" , chiar pescuiam la un moment dat ( si vorbeam foarte mult cu el can eram in cada ). Acum face baie cu oana in cada (dar deja nici ea nu mai vrea si nici el ...deh sunt "mari") si sincer nu stiu cat mai dureaza ....

Sandy Oaspete

Inca o data va multumesc pt sfaturi. Sunteti toate dragi mie..si ma bucur ca m-ati ajutat.
    Aseara i-am facut baita Lorenei...dar nu a mai facut mare "tam-tam". Am facut cum a-ti spus voi.... la inceput i-am atras atentia cand am bagat mainile in apa si ma jucam cu jucariile... iar Lory a venit langa mine sa vada ce fac ... ) Pe urma a bagat si ea manutele si se amuza foarte tare...am stat asa cateva minute bune pana am convins-o sa bage si piciorusele....si faceam galagie cu jucariile sa-i distrag atentia...pt ca voia sa se apuce de scancit. Pe urma am facut numai apa pe pat... ( ... dar totul a fost bine in final... S-a acomodat foarte repede si am facut baita cu zambetul pe buze.

Subiecte Similare

1. Baiatul meu a inceput cu intrebari incomode
    De Bella in forum Psihologia si educatia copilului
    Replici: 6
    Ultimul post: 14 mar 2012, 08:20
  2. Baita Bebelus
    De ruxyilie in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 2
    Ultimul post: 17 oct 2011, 20:00
  3. A inceput sa imi cada parul
    De Mariela in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 9
    Ultimul post: 23 iun 2009, 06:18
  4. A inceput sa mi se umfle picioarele
    De Arina in forum Clubul burticilor
    Replici: 3
    Ultimul post: 16 dec 2008, 08:09
  5. Au inceput sa ne cada dintii
    De Victoria in forum Copilul de gradinita
    Replici: 1
    Ultimul post: 03 dec 2008, 16:44

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44