cu siguranta ceva a determinat-o sa nu-i mai placa baita,poate apa prea calda/rece in vreuna din zile,poate s-a speriat de jetul dusului(daca folosesti),poate ca neavand chef de baita intr-o seara,totusi i-ai facut si de atunci o uraste,[oate a inghitit apa jucandu-se......trebuie sa cauti motivul in ultimele seri dinaintea schimbarii atitudinii ei. ceea ce vreau sa spun este ca un anumit fapt,determinat sta la baza schimbarii atitudinii ei.
afland motivul iti v fi usor sa o faci sa iubeasca din nou a se balaci in baita!
va pupam si multi plici,plici!!!!!

LinkBack URL
About LinkBacks
( Nu pot sa nu-i fac baie... trebuie sa o spal... nu am cum sa renunt la baie pt ca ea plange. Voi v-ati confruntat cu asa ceva??? Poate imi dati un sfat... - p.s. I-am pus jucarele in apa. Sa-i atrag atentia, i-am facut baie in cada ..am spus poate nu-i mai place balia... poate culoarea ei... dar degeaba.. 

) Pe urma a bagat si ea manutele si se amuza foarte tare...am stat asa cateva minute bune pana am convins-o sa bage si piciorusele....si faceam galagie cu jucariile sa-i distrag atentia...pt ca voia sa se apuce de scancit. Pe urma am facut numai apa pe pat...