Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 16 din 16
Like Tree11Likes

Subiect: Copii care au nevoie de ajutorul nostru !

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Raspuns Copii care au nevoie de ajutorul nostru !

Alesia Maria mai are nevoie de minim 5.000 Eur pentru a fi clinic sanatoasa.

Alessia Maria Truica, un bebelus care trebuie sa faca transplant de cornee | Fundatia Mereu Aproape

Uploaded with ImageShack.us

Salvand un copil, salvam, in fapt, LUMEA.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Poveste de viata...
    Ma numesc Radu-Stefan si am hotarat sa intru in viata parintilor mei dupa o lunga asteptare, pentru ca bucuria lor sa fie inzecita atunci cand le voi tipa prima oara in urechi...si ziua aceea a fost 11 decembrie 2009.

radu stefan chirica

IMG_3394.jpg

Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Dana Vezi post
    Vaida Alex Vlad

Vladut s-a nascut in data de 13 martie 2008. La varsta de 3 ani si 5 luni, in data de 29 iulie 2011 i-a fost decoperita o tumoare de 5 cm in spatele mandibulei cu extensie endocraniana. In luna august a fost diagnosticat cu rambdomisarcom embrionar stadiul IV, tumoare maligna cu metastaze.

Vaida Alex Vlad

vineri, 3 februarie 2012
    O saptamana buna
    Am scapat si de saptamana asta cu bine, Vladut papa foarte bine chiar si dr lui a fost uimita. Maine ne externeaza si ne mutam din spital speram aproape 3 saptamani. Vom veni la spital pt analize de 2 ori pe saptamana si controale la ochisor. Mai avem un bloc de chimio si gataaaa asa ca ne apropiem incet incet de mers acasa. Saptamana asta am fost foarte bucuroasa. Vladut s-a simtit bine, m-am intalnit cu cativa parinti care au venit cu copilasii SANATOSI la control. (2 leucemie, 2 cu tumori ). Ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred ce schimbati sunt: imbujorati, cu parut, gene si spancene si cel mai important plini de viata si sanatosi. Ei au terminat tratamentele cat timp am fost noi plecati in Elvetia. In concluzie am avut o saptamana buna

Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Dana Vezi post
    Dumnezeu m-a ajutat sa respir cand eu nu puteam face asta, cand inima mea ceda Dumnezeu mi-a intarit-o, orbeam iar El mi-a redat vederea. Acum mainile si picioarele mele sunt paralizate si Dumnezeu ma indeamna sa va cer ajutorul.Fii si tu unealta lui Dumnezeu!”

AJUTA-L PE DAVID!!
    Donaţii � AJUTA-L PE DAVID!!
    Acesta este site-ul clinicii din Ucraina:Cerebral Palsy Treatment

Mi-as fi dorit sa va dau vesti mai repede, insa ma confrunt cu ceva probleme pe blog si ca sa nu asteptati prea mult sa ma dezmeticesc eu, m-am gandit sa fac o pagina noua in care sa va scriu despre David si despre cum au decurs lucrurile in Ucraina.

Rezultatele au fost neasteptate,noi ii urmaream miscarile picioarelor mai mult, asteptam sa stea mai bine in sezut insa progresul s-a vazut de data aceasta la maini.Surprinzator pentru ca data trecuta medicii ne-au spus ca starea manutelor e mult mai grava iar rezultatele se vor vedea mult mai tarziu . Asa ca in 6-a zi ( asa cum s-a intamplat si in prima sesiune) in timpul unei terapii , David a reusit sa-si scoata mainile de sub el si incerca sa se tarasca avand puterea chiar sa se ridice in maini.Nu facea niciodata acest lucru si daca se intampla sa se rostogoleasca cu fata in perna , se zbatea sufocandu-se si tipa pana il intorceam eu nefiind in stare sa faca vreo miscare cu manutele.De aceea David trebuie supravegheat in permanenta, niciodata nu mi-am permis sa-l las singur macar 5 minute iar noaptea trebuie sa am un somn sensibil si sa fiu atenta la orice miscare .

Are tendinta de a intinde manutele spre cel care il cere in brate,daca are o baza de sprijin sau daca se afla pe spate reuseste sa-si duca manuta la gura fara nici o interventie a noastra si face acest lucru destul de usor .Este din ce in ce mai atent,gangureste mai mult si pronunta chiar o vocala noua .Medicii erau foarte increzatori si ne-au spus ca la sfarsitul sesiunii David va reusi sa se tarasca singurel, dar n-a fost asa iar ei ne-au sfatuit sa-l punem acasa pe burta si sa-l stimulam cu jucarii sau cu orice altceva ar fi el interesat si poate vom reusi sa-l facem sa se tarasca.Va voi tine la curent in legatura cu asta si voi posta aici fotografii sau chiar inregistrari video cu toate aceste ipostaze despre care v-am vorbit ca sa puteti vedea si dvs. toate aceste progrese pentru care va multumim din suflet.

Sansa pentru David | Facebook

http://www.facebook.com/Irimescu.Dav...3176366&type=1

Alex&Bianca=Love

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Copii au nevoie de disciplina
    De Educatoare in forum Psihologia si educatia copilului
    Replici: 4
    Ultimul post: 09 apr 2012, 09:28
  2. Alexandra are nevoie de ajutorul tau
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 30 mai 2010, 10:30
  3. Replici: 0
    Ultimul post: 10 dec 2009, 17:53
  4. Barbatii care concept copii dupa 45 de ani risca copii cu probleme
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:40
  5. Copii care supravietuiesc dupa avort
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:33

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44