Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 16
Like Tree11Likes

Subiect: Copii care au nevoie de ajutorul nostru !

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Copii care au nevoie de ajutorul nostru !

- Mami, ce este sufletul?

- Sufletul o potecuţă spre cer,
    un drum fără pietricele pentru înapoi,
    dar cu fântâni misterioase
    la fiecare alt pas,
    e apa vie cu care buzele arse
    povestitorul şi le răcoreşte
    şi-şi drege, tulburat, ecoul
    din glas

Umbra legănată de vânt
    a păsării încremenite,
    de o vrăjitoare, în zbor,
    e taina închisă în coaja unui copac,
    sâmburele de speranţă
    al fructului său pieritor

Sufletul e parfumul neasemuit
    de care nici chiar prinţesa florilor
    nu se crede capabilă,
    căptuşeala catifelată a petalelor
    ce-i alcătuiesc, destul de aspru,
    veşmântul,
    e, fetiţa mea,
    comoara de frumuseţe şi de candoare
    pe dinăuntru

• A da viata unui copil este cel mai frumos pe lumea asta ... nimic nu se compara cu sentimentul atat de frumos de a fi mama , de a tine in brate pruncul mult dorit ... este atat de frumos cand ii simtim la pieptul nostru , cand ne privesc , cand ne zambesc , o lume-ntreaga nu mai conteaza atunci cand puiul ne doarme in brate si adora caldura noastra ...
    • Din pacate unii parinti nu au parte de aceste lucruri asa cum ar trebui , e dureros sa vezi suferinta copilului ... Am deschis acest topic pentru a-i putea ajuta pe copilasii bolnavi , pe toti cei care au nevoie de ajutorul nostru ... Din suflet pentru niste sufletele nevinovate ... Haideti sa le redam bucuria , sa ii ajutam sa cunoasca viata asa cum este ea , sa ii ajutam se fie fericiti alaturi de mamicile si taticii lor !

• VIATA LOR E IN MAINILE NOASTRE !

cryss4, Roxana0929, saraf and 2 others like this.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Raspuns Copii care au nevoie de ajutorul nostru !

Dumnezeu m-a ajutat sa respir cand eu nu puteam face asta, cand inima mea ceda Dumnezeu mi-a intarit-o, orbeam iar El mi-a redat vederea. Acum mainile si picioarele mele sunt paralizate si Dumnezeu ma indeamna sa va cer ajutorul.Fii si tu unealta lui Dumnezeu!”

AJUTA-L PE DAVID!!
    Donaţii � AJUTA-L PE DAVID!!
    Ultima editare de Dana : 23 nov 2011 la 15:53
    nectaria and iulia ionel like this.

Alex&Bianca=Love

monic@ este offline Banat
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Dana , jos palaria ...superb subiectul ...il voi urmari cu mare interes si de ce nu , voi incerca sa ajut cu multa bucurie ...pt ca indiferent de este putin sau mult , e un gest nobil ...si eu o fac din toata inima , mai ales stiind ca acele cazuri sunt adevarate ...
    Dana likes this.

saraf Avatar
    saraf este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    5.719

Dana felicitari ptr initiativa
    Dana likes this.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

multumesc fetelor ! daca stiti vreun caz , va rog sa il postati aici ! sa ii ajutam cum putem ...

Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Vaida Alex Vlad

Vladut s-a nascut in data de 13 martie 2008. La varsta de 3 ani si 5 luni, in data de 29 iulie 2011 i-a fost decoperita o tumoare de 5 cm in spatele mandibulei cu extensie endocraniana. In luna august a fost diagnosticat cu rambdomisarcom embrionar stadiul IV, tumoare maligna cu metastaze.

Vaida Alex Vlad

Alex&Bianca=Love

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din Dana Vezi post
    Vaida Alex Vlad

Vladut s-a nascut in data de 13 martie 2008. La varsta de 3 ani si 5 luni, in data de 29 iulie 2011 i-a fost decoperita o tumoare de 5 cm in spatele mandibulei cu extensie endocraniana. In luna august a fost diagnosticat cu rambdomisarcom embrionar stadiul IV, tumoare maligna cu metastaze.

Vaida Alex Vlad
    nici un copil nu merita sa treaca prin asa ceva...doamne...e infiorator.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Împreună putem să îi redăm zâmbetul lui Paul! - acest caz a fost postat in grupul "mamici din Romania" de pe fb .

* Pentru a fi operat la Viena, Paul are nevoie de aproape 50.000 de euro * Părinţii lui ne cer sprijinul pentru ca Paul să zâmbească din nou *

Paul şi-a întrerupt pentru o perioa*dă copilăria. Durerile de cap nu îi dau pace şi acum se îndelet*niceşte cu lucruri de oameni mari: medici, spitale, analize. Nu ar fi aşa de greu, dacă nu ar mai plânge mama. Ar suporta orice, chiar şi o operaţie. Tata i-a promis că nu o să îl doară, aşa că Paul a făgăduit că se încumetă şi la acest lucru. Poate aşa nu o să îl mai doară capul şi mami nu o să mai plângă nici măcar atunci când se gândeşte că Paul nu o vede.

Paul Crai are 10 ani şi de o lună i-a fost descoperită o boală cum*plită. Are tumoare pe creier. Medicii din Cluj au promis familiei că îl pot opera pe Paul, dar nu îi dau şanse foarte mari. Paul trebuie să ajungă la Clinica AKH, din Viena. Medicii de acolo au văzut rezultatele analizelor şi, prin tehnicile lor, îi dau şanse lui Paul de peste 90 la sută să îşi revină. Pentru a ajunge la AKH, familia are nevoie de aproape 50.000 de euro. Cu toţii putem să îl ajutăm pe acest copil să zâmbească din nou!

Fără linişte de o lună

Familia Crai, din Cisnădie a petrecut un concediu de vis în luna septembrie. Odată întorşi acasă, Paul a început să acuze dureri foarte mari de cap. Părinţii au crezut că durerea vine de la ochi, Paul purtând ochelari cu dioptrii mari. Consultul oftalmologic a făcut, însă, ca acest lucru să fie exclus. A urmat un nou medic – ORL-ist. Lui Paul i s-a pus diagnosticul de „sinuzită”. După un tratament dur cu anti*biotice, durerea de cap nu a cedat, astfel că părinţii au hotărât să îl interneze pe copil la spital pentru analize amănunţite. „Durerile de cap nu cedau. Ba chiar deveneau mai agresive. L-am internat la Pediatrie, iar profesorul Neamţu i-a făcut toate analizele. Ultima dată i-a recomandat RMN-ul, ca o ultimă soluţie. Rezultatul ne-a şocat. A fost cea mai tristă veste pe care am primit-o. Copilul meu are tumoare pe creier”, povesteşte cu ochii în lacrimi Ioan Crai, tatăl lui Paul.

În centrul creierului

Conform rezultatului RMN, Paul Crai are o „uşoară hidrocefalie internă uşor activă, cu stenoză aquaductului Sylvius printr-o forma*ţiune TU probabil epifizară – pi*neoci*tom parţial chistic / TU germinală / craniofaringiom”. Ves*tea a căzut ca un trăsnet asupra familiei Tumoarea este poziţionată într-o emisferă greu accesibilă. Medicii din Cluj spun că l-ar putea opera pe băiat, dar nu promit rezultate extraordinare. Clinica AKH din Viena are o tehnică specială prin care pot ridica biopsia. Medicii de la AKH i-au dat lui Paul 90 la sută şanse să aibă o viaţă obişnuită după operaţie. „Mi s-a spus că este vorba de două etape. În prima etapă trebuie să se elimine apa, să se elimine hidro*cefalia şi să se ridice biopsia, apoi vor şti care e calea de urmat. Această etapă ne costă cam 10.000 de euro. Apoi, în funcţie de rezultat, se face chi*mioterapie şi apoi opera*ţie, care ne costă cam 25 – 30.000 de euro”, a spus tatăl băiatului.

Nu mai merge la şcoală

Deşi este un copil vesel, căruia îi place să stea în colectivitate, Paul nu mai merge la şcoală. Durerile de cap nu îi dau pace. Este tot timpul ameţit, îi este somn şi are uşoare dezechilibre din cauza tratamentului pentru hidrocefalia de care suferă. Ştie, însă, absolut tot ce se întâmplă cu el şi, deşi este doar un copil, încearcă să îşi linişteas*că părinţii. „Paul ştie tot. În primă fază am încercat să nu îi spun. Apoi el şi-a tot dat seama că lucrurile nu sunt chiar în regulă şi punea tot timpul întrebări. Până când a întrebat dacă trebuie să fie operat. Şi i-am spus că da, trebuie. M-a întrebat dacă îl va durea. I-am spus că nu şi atunci el, încrezător, mi-a spus că nu e nicio problemă, se va opera şi atunci nu va mai plânge mami”, povesteşte Ioan Crai.
    Suma de care Paul are nevoie poate părea, la o primă vedere, foarte mare. Dacă vom încerca să dăm fiecare câte puţin, banii îl vor ajuta pe Paul să devină un om de bine. Un om la care şi noi am contribuit.

Pentru donatii va rugam sa–l contactati pe tatal lui Paul
    0745200595

http://www.tribuna.ro/stiri/evenimen...aul-71720.html

Uploaded with ImageShack.us

Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Dana Vezi post
    Împreună putem să îi redăm zâmbetul lui Paul! - acest caz a fost postat in grupul "mamici din Romania" de pe fb .

* Pentru a fi operat la Viena, Paul are nevoie de aproape 50.000 de euro * Părinţii lui ne cer sprijinul pentru ca Paul să zâmbească din nou *

Paul şi-a întrerupt pentru o perioa*dă copilăria. Durerile de cap nu îi dau pace şi acum se îndelet*niceşte cu lucruri de oameni mari: medici, spitale, analize. Nu ar fi aşa de greu, dacă nu ar mai plânge mama. Ar suporta orice, chiar şi o operaţie. Tata i-a promis că nu o să îl doară, aşa că Paul a făgăduit că se încumetă şi la acest lucru. Poate aşa nu o să îl mai doară capul şi mami nu o să mai plângă nici măcar atunci când se gândeşte că Paul nu o vede.

Paul Crai are 10 ani şi de o lună i-a fost descoperită o boală cum*plită. Are tumoare pe creier. Medicii din Cluj au promis familiei că îl pot opera pe Paul, dar nu îi dau şanse foarte mari. Paul trebuie să ajungă la Clinica AKH, din Viena. Medicii de acolo au văzut rezultatele analizelor şi, prin tehnicile lor, îi dau şanse lui Paul de peste 90 la sută să îşi revină. Pentru a ajunge la AKH, familia are nevoie de aproape 50.000 de euro. Cu toţii putem să îl ajutăm pe acest copil să zâmbească din nou!

Fără linişte de o lună

Familia Crai, din Cisnădie a petrecut un concediu de vis în luna septembrie. Odată întorşi acasă, Paul a început să acuze dureri foarte mari de cap. Părinţii au crezut că durerea vine de la ochi, Paul purtând ochelari cu dioptrii mari. Consultul oftalmologic a făcut, însă, ca acest lucru să fie exclus. A urmat un nou medic – ORL-ist. Lui Paul i s-a pus diagnosticul de „sinuzită”. După un tratament dur cu anti*biotice, durerea de cap nu a cedat, astfel că părinţii au hotărât să îl interneze pe copil la spital pentru analize amănunţite. „Durerile de cap nu cedau. Ba chiar deveneau mai agresive. L-am internat la Pediatrie, iar profesorul Neamţu i-a făcut toate analizele. Ultima dată i-a recomandat RMN-ul, ca o ultimă soluţie. Rezultatul ne-a şocat. A fost cea mai tristă veste pe care am primit-o. Copilul meu are tumoare pe creier”, povesteşte cu ochii în lacrimi Ioan Crai, tatăl lui Paul.

În centrul creierului

Conform rezultatului RMN, Paul Crai are o „uşoară hidrocefalie internă uşor activă, cu stenoză aquaductului Sylvius printr-o forma*ţiune TU probabil epifizară – pi*neoci*tom parţial chistic / TU germinală / craniofaringiom”. Ves*tea a căzut ca un trăsnet asupra familiei Tumoarea este poziţionată într-o emisferă greu accesibilă. Medicii din Cluj spun că l-ar putea opera pe băiat, dar nu promit rezultate extraordinare. Clinica AKH din Viena are o tehnică specială prin care pot ridica biopsia. Medicii de la AKH i-au dat lui Paul 90 la sută şanse să aibă o viaţă obişnuită după operaţie. „Mi s-a spus că este vorba de două etape. În prima etapă trebuie să se elimine apa, să se elimine hidro*cefalia şi să se ridice biopsia, apoi vor şti care e calea de urmat. Această etapă ne costă cam 10.000 de euro. Apoi, în funcţie de rezultat, se face chi*mioterapie şi apoi opera*ţie, care ne costă cam 25 – 30.000 de euro”, a spus tatăl băiatului.

Nu mai merge la şcoală

Deşi este un copil vesel, căruia îi place să stea în colectivitate, Paul nu mai merge la şcoală. Durerile de cap nu îi dau pace. Este tot timpul ameţit, îi este somn şi are uşoare dezechilibre din cauza tratamentului pentru hidrocefalia de care suferă. Ştie, însă, absolut tot ce se întâmplă cu el şi, deşi este doar un copil, încearcă să îşi linişteas*că părinţii. „Paul ştie tot. În primă fază am încercat să nu îi spun. Apoi el şi-a tot dat seama că lucrurile nu sunt chiar în regulă şi punea tot timpul întrebări. Până când a întrebat dacă trebuie să fie operat. Şi i-am spus că da, trebuie. M-a întrebat dacă îl va durea. I-am spus că nu şi atunci el, încrezător, mi-a spus că nu e nicio problemă, se va opera şi atunci nu va mai plânge mami”, povesteşte Ioan Crai.
    Suma de care Paul are nevoie poate părea, la o primă vedere, foarte mare. Dacă vom încerca să dăm fiecare câte puţin, banii îl vor ajuta pe Paul să devină un om de bine. Un om la care şi noi am contribuit.

Pentru donatii va rugam sa–l contactati pe tatal lui Paul
    0745200595

mpreună putem să i redăm zmbetul lui Paul! | Eveniment | Tribuna

postul de pe fb - Lavinia Kaiser
    Am revenit cu vesti legate de starea baietelului de 10 ani, al prietenilor mei, caruia saptamana aceasta, i-a fost descoperita, in urma durerilor de cap acuzate, o tumoare la creier; tumoare confirmata de mai multi medici neurochirurgi din tara. Dat fiind faptul ca interventia nu se poate face in tara, tumoarea fiind pozitionata intr-un loc in care, spun medicii, se ajunge f greu, ea trebuie facut...a in strainatate, suma fiind mult prea mare ptr familie, VA ROG DIN SUFLET, CA PRIETENA SI CA MAMA, daca puteti contribui, cu o suma cat de mica, ar insemna foarte mult.... Va scriu mai jos conturile in lei si euro ale parintilor; precizez ca interventia trebuie facuta cat de repede posibil, datorita cresterii galopante a tumorii, care deja e destul de mare.
    CRAI IOAN cont in lei: RO57RNCB0227024511340003 cont in euro: RO30RNCB0227024511340004.
    Va multumesc anticipat. O sa revin cu informatii, in functie de ceea ce se intampla pe parcurs. Ma puteti contacta si pe privat!

Alex&Bianca=Love

ancuta1983 Avatar
    ancuta1983 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    428

salut fetele.nu am intrat de mult rau pe forum...vad ca e anuntul lui Paul in zona...i-am ajutat si eu familia cu 50 lei.momentan atata am putut insa sper sa le fi fost cu folos.prima operatie a fost facuta...asteptam vesti despre evolutia si starea lui si sa dea Dzeu sa se stranga banii si pentru a doua operatie care e mult mai costisitoare decat prima...dar daca dam fiecare cat putem eu zic ca se vor aduna.Doamne ajuta!
    Dana likes this.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Viata cu DBA - Bibi

"Va rog, asa cum nu v-a rugat nimeni niciodata: spuneti tuturor in saptamana urmatoare despre SMS. Picatura cu picatura, vom face ca oceanul meu de sperante sa se transforme in realitate. Bibi se va face bine, cu ajutorul vostru."-mama lui Bibi

Viata cu DBA: Donati un SMS, daruiti o picatura de viata

mirabela_nae likes this.

Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

O tin in brate pentru ca nu stiu cum altcumva sa o ajut, sa-i iau din suferinta! Cum sa o scap de dureri!? Ma gandesc ca, daca, va face transplantul (medular) nu o s-o mai doara atata! Trebuie sa-i protejez cateterul central fixat pe vena principala, trebuie sa o mangai si sa-i vorbesc, sa-i cant, dar inima mea e franta! E franta de durerea ei!

ALISA STEFANIA LAZAR, un bebelus care se lupta, pentru viata ei, cu dureri mari, intr-o clinica oncologica din Italia,

ALISA STEFANIA LAZAR, un bebelus care se lupta, pentru viata ei, cu dureri mari, intr-o clinica oncologica din Italia, | Fundatia Mereu Aproape

Alex&Bianca=Love

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Copii au nevoie de disciplina
    De Educatoare in forum Psihologia si educatia copilului
    Replici: 4
    Ultimul post: 09 apr 2012, 09:28
  2. Alexandra are nevoie de ajutorul tau
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 30 mai 2010, 10:30
  3. Replici: 0
    Ultimul post: 10 dec 2009, 17:53
  4. Barbatii care concept copii dupa 45 de ani risca copii cu probleme
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:40
  5. Copii care supravietuiesc dupa avort
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:33

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44