Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 25
Like Tree7Likes

Subiect: Bebe 2 la o diferenta < de 2 ani.

Miry85 Avatar
    Miry85 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Implicit Bebe 2 la o diferenta < de 2 ani.

Nu stiu daca am postat subiectul asta unde trebuie, dar tare mi-ar place sa gasesc mamicute care sunt in situatia mea sa ne putem impartasi experientele, gandurile...
    Am o fetita de 1 an si 2 luni( peste 2 sapt.), iar in burtica o mogaldeatza de 18 sapt, deci diferenta intre ei cand se va naste bb2 va fi de 1 an si 6-7 luni. Ma gandesc cu groaza la cum ma voi descurca cu 2 copilasi asa de mici, dar in acelasi timp ma incearca si un sentiment de incantare.
    Mai sunt intre voi cu situatie similara? Sau daca cunoasteti cazuri... Va pup.

roxanika_ta Avatar
    roxanika_ta este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.536

Implicit Raspuns Bebe 2 la o diferenta < de 2 ani.

miry si eu sunt cam intro situatie cu tine...si eu am 26-27 saptamani si o minune de fetita care peste cateva zile face 2 ani diferenta dintre copii va fi de 2 ani si 3 luni nu e asa de mare tot e inca in mintea unui copil de 1 an si 7 luni..tre sa fim tari curajoase..si speram ca vom face fata la 2 o data

S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55

Gabita este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    201

Salutare mamici si burtici!
    Cand am ramas insarcinata, ma gandeam ca sunt printe putinele curajoase care l-au facut pe bebe 2 asa repede; am un baietel de 2ani si 5luni si sunt insarcinata in 31 de sapt. La mine o sa fie diferenta de 2ani si 8luni.Ma incurajez singura spunand ca este deja cavaler, dar tot un baietel mic este, care are nevoie de atentia lu' mami.
    Dar noi sa fim sanatoase si sa avem grija de puii nostri!
    roxanika_ta la multi ani fetitei tale!
    Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si papaciosi!

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.536

Gabita ms mult sanatate multa cavalerului tau si tie o nastere usoara caci degraba se apropie marele eveniment.

Gabita este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    201

Multumim Roxana! La capitolul sanatate, am inceput sa scartaim amandoi; am inceput eu si incerc sa ma tratez cat mai naturist pentru ca altfel nu se poate, dar se pare ca a luat si cavalerul meu aseara. Acum am "spectacol" si ma rog sa se faca cat mai repede bine, iar mie sa imi treaca tusea ca simt ca imi zdruncina de tot printesa din burtica! Dar, asta e, mergem inainte cu Voia lui Dzeu!
    Pupici!

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.536

Gabita dorim insanatosire grabnica cavalerului..si micuta mea a fost racita rau numai febra...iam lluat sirop pt tuse si ai si scadea si febra acum e super bn.Pupici

georgiana21 Avatar
    georgiana21 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    655

buna mamicilor ma bucur si sunt foarte fericita sa ma altur voua,in aceeasi situatie ma fost si eu anul trecut,am ramas incarcinata cu al doilea bebe cand baietelul avea 1 an si 4luni si am nascut cu 11 zile inainte ca baietelul sa faca 2 ani,a fost mai greu la inceput pana s-au obisnuit unul cu altul dar acum nu am probleme,baietelul merge la cresa iar eu stau cu fetita acasa,aceleasi intrebari imi mergeau si in mintea mea cum ma voi descurca cu 2 dar nu am avut probleme,acum sunt cea mai fericita mamica am doi copii minunati,sanatosi si pereche ) va pup
    Gabita likes this.

ALEXIA-MIHAELA

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.536

georgiana sati traisca comorile...si eu imi zic ma voi descurca cu 2.

Miry85 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Fetelor, ce ma bucur ca am cu cine discuta despre subiectul asta, si-n plus sunteti o incurajare pt mine. Crestere mare si sanatoasa la comorile voastre!! Doamne, ce simpatici is!
    Ce frumos, fiecare aveti pereche Asta imi doresc si eu, peste o saptamana vedem ce e. Conteaza sa fie sanatos, stau putin ca pe ace ca inca nu-l simt, si-n plus nu stiu cum mai e cu placenta, hematomul.Ultima data cand am avut sangerarile si l-am vazut la eco a fost in urma cu o luna si ceva, in Ro.
    Gabitza, imi pare rau ca raceala asta urata v-a vizitat Tinem pumnii sa treaca cat mai repede, cavalerul tau sa fie in forma maxima repejor, iar tusea ta sa te lase balta iute-iute. Cum sunteti acum?

Miry85 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Fetita e inca la bunici, in Ro, mor de dorul ei( e deja de o luna), de-abia astept sa merg dupa ea luna viitoare. Asta e, raspuns de la gradinita inca nu am primit aici, eu am inceput cursul de limba( tine pana in mai), si din august incepe urmatorul nivel( care dureaza 6 luni,2 zile /sapt), si nu stiu cum o sa fac... Pe mami n-o pot tine langa mine atata timp, mai are acasa inca 3, cel mai mic avand 8 ani. Cred ca o sa renunt la cursul asta pana la urma... iar fetita o sa mearga la gradi.
    Georgiana, cu care din ei e mai greu? Vara-mea , tot asa, are o fetita si un baietel, la diferenta de 2 ani, si ii e mai greu cu fetita, e rautza, si desi ii mai da peste funduletz e tare incapatzanata. Cu cel mic n-are treaba, e tare cumintel.

Miry85 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Roxanica, tu cum mai esti? Mai ai dureri? Stai in pat cumintzica si nu te stresa cu nimic.

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.536

Buna seara.Miry astazi ms domnului nu am dureri.Iam zis dr despre dureri si a zis ca daca am si astazi dureri trebuie internare si dr ma lamurit ca acele dureri nu sunt bune ca se poate produce o intrerupere de sarcina.Si acuma o las mai moale cu spalatu pe jos deci fac mancare curatenie spal vesela tot ce e mai usor de facut si cat mai mult in pat.Miercu am programare sa vedem ce facem ma interneaza sau nu..dar pana atunci iau nospa si papaverina.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Oare e bebe ?
    De Cataleya in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 24 ian 2012, 22:29
  2. Carucioare bebe
    De anda4uu in forum Clubul burticilor
    Replici: 33
    Ultimul post: 19 iun 2011, 16:13
  3. Bebe sau nu ?!
    De AndRuTzA in forum Preconceptia
    Replici: 3
    Ultimul post: 19 oct 2009, 15:36
  4. O fi bebe, n-o fi bebe... ???
    De delia2009 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 14 aug 2009, 13:11
  5. Copii fac diferenta intre bine si rau
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:21

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44