Va recomand cresa Micii Poznasi, cresa particulara situata intr-o zona centrala, zona Unirii, in spatele Hotelului Horoscop.
www.micii-poznasi.ro
Am vazut ca multi copii la gradinita plang mult dupa parinti, mai ales in primele saptamani, oare cum putem sa ii ajutma pe copii sa scape de acest plansa si sa nu ii traumatizeze declo mersul la gradinita
Va recomand cresa Micii Poznasi, cresa particulara situata intr-o zona centrala, zona Unirii, in spatele Hotelului Horoscop.
www.micii-poznasi.ro
Roxana Ionescu
Director
Cresa Micii Poznasi
www.micii-poznasi.ro
tel. 0725.911.233
Calea Serban-Voda, nr.22-24, sector 4, Bucuresti
Parerea mea este ca in primul rand copilul trebuie pregatit din timp pentru gradi. Eu am inceput cam cu o luna inainte sa pregatesc terenul sa-i explic ca acum e mare si e timpul sa mearga la gradi ca acolo sunt alti copii de varsta ei cu care se poate juca si ca va avea grija de ea doamna educatoare de care trebuie sa asculte la fel cum asculta de mine. Ca sa stea linistita ca nu o "uitam" acolo dar vrem sa invete lucruri noi de la doamna pe care mami si tati poate nu le stiu si uite asa i-am repetat lucrurile astea aproape zilnic si la gradi i-a placut din prima clipa ba ar fi vrut si in vacanta sa mearga. Dar fi-mea mereu a fost destul de sociabila presupun ca atunci cand e vorba de copii mai timizi e mai mult de munca.
buna ziua,
pentru petreceri de copii, va recomand Petreceri copii, Ursitoare botez
Eu am o dilema : juniorul meu e la gradi in grupa mijocie, si sunt doua educatoare care fac prin rotatie, o saptamana una alta saptamana alta . De una din educatoare copilul s-a atasat foare repede dar pe cealalta nu o suporta . O saptamana merge cu placere la gradi dar cealalta saptamana numai cu plansete . Situatia asta dureaza deja de ceva timp . Oare ce sa fac ?
incearca sa vezi , poate are niste motive pentru care doar pe una dintre doamne o simpatizeaza si pe cealalta ba ...poate cealalta il cearta , il pune sa faca liniute etc sau poate chiar il trateaza urat ...zic si eu ...nu am experienta ...