Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Ce se intampla de anul viitor cu grupa pregatitoare?

evangelista este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    21

Implicit Ce se intampla de anul viitor cu grupa pregatitoare?

Am o mare dilema...
    de anul viitor fimiu ar trebui sa mearga la pregatitoare... dar la scoala unde ar trebui sa mearga el..nu au spatiu... eu nu stiu ce se va intampla avand in vedere ca au mutat aceasta grupa de la gradi la scoala...
    Aveti voi mai multe detalii?

alexandra30 este offline Banat
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    28

Implicit Re: Ce se intampla de anul viitor cu grupa pregatitoare?

Citat Citat din evangelista Vezi post
    Am o mare dilema...
    de anul viitor fimiu ar trebui sa mearga la pregatitoare... dar la scoala unde ar trebui sa mearga el..nu au spatiu... eu nu stiu ce se va intampla avand in vedere ca au mutat aceasta grupa de la gradi la scoala...
    Aveti voi mai multe detalii?
    S-au schimbat mai multe in invatamantul nostru, dar incerc sa iti spun, din ce am auzit, despre gradinita.
    Deci toti copii care au implinit 6 ani - pana pe 1 septembrie - vor fi dati intr-o clasa pregatitoare, la scoala. Pe vremuri si inca si acum, se mai dadeau copii si la 6 ani la scoala. Nu vad ceva rau in asta.
    Incercati sa gasiti alta scoala daca nu e spatiu, din cate am auzit acesta clasa chiar e obligatorie si acolo se pregatesc copii pt scoala, ceea ce e bine, si nu ar trebui ratata aceasta optiune...

dya Avatar
    dya
    dya este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    809

Implicit Re: Ce se intampla de anul viitor cu grupa pregatitoare?

si cei care nu implinesc 6 ani ce se intampla cu ei,fac pregatitoarea la gradi?o sa fie o bulibaseala care ii da peste cap pe copii
    mie personal nu-mi convine aceasta varianta
    fiica mea face 6 ani in octombrie,mai vedem ce or face la anul,dar una a\e sa mai stea copilul inca un an la gradi sau sa mearga la scoala de la 6 ani
    e greu pt ei ca sunt micuti

evangelista este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    21

Implicit Raspuns Ce se intampla de anul viitor cu grupa pregatitoare?

si vrei sa intre la pregatitoare la 7 ani? si la 8 ani clasa 1? mi se pare prea mult..pregatitoarea nu va mai exista la gradi..se muta la scoala si se va numi grupa 0 sau pregatitoare. practic si pana acum de la 6-7 mergeau dupa caz la pregatitoare sau unii iii dadeau direct la sc clasa 1..acum scoala incepe cu clasa pregatitoare..
    fimiu face 6 ani tot in oct 2012..dar mi se pare exagerat sa il mai tin la gradi la grupa mare...si la pregatitoare sa intre la 7 ani si clasa 1 la 8...

dya Avatar
    dya
    dya este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    809

ar intra la scoala la 7 ani in clasa intai,conteaza sa faca grupa pregatit la gradi si nu la scoala ,la scoala ii tin pana la 12 iar la gradi ii poti lua la 4
    tot aia e din punct de vedere al anilor ca se va face grupa zero in loc de pregatitoare la scoala,fiica mea acu fac e 5 ani si e la grupa mare deci la anu va face 6 la pregatit si la 7 merge la scoala asa ca nu va merege de 8
    mie pers nu-mi convine aceasta varianta ,fiecarre cu parerea ei

Mariko Avatar
    Mariko este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    originara din Oradea, pierduta intre moldoveni-Iasi
    Varsta
    31
    Posturi
    638

eu il inscrisesem pe fiu-meu la scoala ,are 6 ani si 6 luni si...surpriza! cel mai mic! colegii care incep acum clasa 1 au in sept 7 ani si 3-8 luni...Directoarea de scoala si invatatoarea,inclusiv parintii mei cadre didactice,m-au sfatuit sa il mai las un an,ca e diferenta mare intre un copil de 6 ani jumate si unul de 7 jumatate in ceea ce priveste concentrarea,viteza de reactie...nu mai sunt clasele omogene ca varsta,cum erau ale noastre
    Athena Luana

Subiecte Similare

1. Ce se intampla cu copilul meu dupa nastere?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 mar 2010, 13:34

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44