Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: Exista sau nu Mos Craciun

Crina Oaspete

Implicit Exista sau nu Mos Craciun

Ce faceti daca copilasul vostru va spune intr-o zi ca a auzit el la gradinita ca Mos Craciun nu exista, ca este o minciuna a parintilor?
    Cum ii explicati, mai ales ca vedeti ca este foarte dezamagit si ar vrea sa existe Mos Craciun? Si copii au nevoie de Mos craciun

Florina Oaspete

Implicit Re: Exista sau nu Mos Craciun

Depinde de varsta copilului. De curand, avand o discutie cu baietelul meu de 4 ani si 2 luni, mi-a spus ca Mos Craciun este defapt un om deghizat. I-am raspuns ca mosul pe care el l-a vazut la bunici si la serbarea de la gradinita este intr-adevar un mos fals, dar ca adevaratul Mos Craciun nu se lasa vazut de copii (sau de toti copiii).

Ma gandesc ce o sa-i spun in viitor, astfel incat sa aiba incredere in ceea ce-i spun sau in ce-i spunem noi parintii. Voi discuta si cu tati, sa ne punem de acord

Crina Oaspete

La asta ma gandeam si eu: la faptul ca un copil nu o sa mai aiba incredere in parinti. Si mai ales la dezamagirea pe care o va avea...

Monik Oaspete

Cred c-ar fi bine sa-i ducem cu vorba... pana cand ei vor mai creste,sa ajunga la o varsta la care sa constientizeze ce este o traditie... ( sa nu creada ca am vrut sa-i mintim...) si ca Mos Craciun.... "exista" pt cei mici..., pt a le face copilaria mai frumoasa.
    As proceda si eu la fel ca Ana... Adevaratul Mos Craciun este f ocupat cu cadourile... si i-ar fi imposibil sa mearga in fiecare an la fiecare copil...asa ca mai trimite "delegati"... HI-HI

Mikaela Oaspete

Eu am crezut in Mos Craciun pana in clasa a v-a. Era asa frumos pe atunci... scriam biletele si le puneam sub presul de la usa si asteptam sa vina Mosul sa ia biletul. Nu treceau mai mult de 5 minute si ma duceam sa vad daca Mosul a luat biletul... Si ce credeti??? Il lua (mama sau fratele meu) si eu eram tare bucuroasa... Cand am aflat de la colegii mei ca Mosul nu exista, am fost dezamagita... dar totusi am inteles de ce am fost pacalita. Si din acel moment, Craciunul nu a mai avut acelasi farmec ca pana atunci...
    Cred ca ar trebui sa-i pacalim pe copii pana cand acestia afla ei singuri cine e Mosul.

Tina Oaspete

Cred ca noi ii subestimem pe copii nostrii. Asa cum noi ne-am dat seama la un momet dat ca nu exista `Mos Craciun` tot asa isi vor da si ei seama. Si nu cred ca nu vor intelege motivul pentru care i-am dus in eroare. Noi nu am avut nici o problema cu asta, de ce ar avea ei? Eu nu cred ca parintii mei m-au mintit intentionat, ei doar au creat o iluzie care mi-a adus atata bucurie ca copil....

Si sunt copii, asa cum am fost si eu,care cu toate ca stiu ca nu exista `Mos Craciun` cred in spiritul Craciunulu

ZanaBuna Oaspete

Eu am copii mici dar cred ca Mos Craciun trebuie sa traiasca toata viata in sufletele noastre. Este speranta noastra ca mai exista ceva pur pe lumea asta.

sarbatori fericite!

Paulina Oaspete

Faptul ca la un moment dat aflam cu totii ca Mos Craciun nu este real, nu inseamna ca nu va continua sa existe in inimile noastre.
    Eu chiar si acum ma gandesc la un mos cu barba alba,imbracat in rosu,cu un sac in spate,intr-un car condus de reni...desi stiu ca este doar un personaj de basm care mi-a facut copilaria atat de frumoasa...

Si mai cred ca,in afara de Mos Craciun,mai sunt atatea lucruri pure pe lumea asta!!

Aurelia99 Oaspete

Implicit Eu stiu ca exista Mos Craciun

Parerea mea este ca ..... exista Mos Craciun !!! Cine nu-si doreste ceva sub brad ?? Cine nu-si doreste sa vada fetele copiilor pline de speranta si emotie atunci cand vine mosu la gradinita la scoala ... ??? Cine nu-si doreste sa fie trezit pe 25 decembrie de strigatele pline de bucurie ale copiilor cu: "mamiii, tatii a venit Mosuuu!!!" Eu asta cred ca este cea mai mare bucurie ... uit de tot ....si ma bucur alaturi de ei !!! Atat timp cat credem in el ... Mos Craciun exista !!!!!!!!!!!! Fetita are 11 ani si crede sau cel putin asa ma face pe mine sa cred !!!!!!!!!!!

Janina Oaspete

Eu am un plan: inainte de a implini Sara varsta la care sa puna la indoiala existenta lui Mos Craciun, vreau sa mergem in vacanta la Rovaniemi (in Laponia), sa vada ca Mos Craciun si spiridusii sai chiar exista! Doar ca nu poate ajunge aceeasi persoana la toti copiii lumii si are delegati

Nico Oaspete

Craciunul numai este acelasi fara Mos Craciun si fara cadouri, si eu ca parinte am bucurii imense imense cand vad fercirea copiilor cand primesc cadourile de la Mos Craciun. Nu stricati farmecul craciunului

Subiecte Similare

1. Cadouri de craciun deosebite
    De lovelife in forum Timp liber
    Replici: 6
    Ultimul post: 13 dec 2011, 15:50
  2. Mancaruri de Craciun
    De corynica in forum Din bucatarie
    Replici: 8
    Ultimul post: 03 ian 2011, 10:56
  3. exista vreo sansa sa fiu insarcinata?
    De cryss4 in forum Preconceptia
    Replici: 19
    Ultimul post: 26 nov 2010, 18:08
  4. Ofera cadou un CD cu Colinde de craciun
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:05
  5. In Galati exista o cresa particulara?
    De Unregistered in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 nov 2008, 00:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44