+ Raspunde la subiect
Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345678 UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 91

Subiect: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara

gabrielatm este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    2

Implicit Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara

salut, pot sa-ti dau nr de tel 0761635305, daca vrei am primit de la ei o prezentare pe mail cu poze de la gradi.da-mi o adresa de mail si o trimit.

delora este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    3

Buna Gabriela.Adresa de mail este delorashop@gmail.com
    Stii cumva cand incep activitatea?
    Multumesc mult

Unregistered Oaspete

Buna,
    Pana nu demult am avut si eu copilul la o gradinita particulara(nu as vrea sa-i dau numele pentru a nu-i face anti-reclama).De 2 saptamani mi-am mutat copilul la o noua grdinita deschisa in Calea Girocului. Gtadinita se cheama Neghinita (Neghinita Kindergarten Club - Gradinita Timisoara). Gradinita este a unei doamne care a fost educatoare la o gradinita de stat si am auzit numai lucruri bune despre ea.Am ramas foarte placut surprinsa de calitatea serviciilor oferite(mancare, educatie si locuri de joaca).
    Este foarte frumos si merita vizitata.

Iza74 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    37
    Posturi
    1

Ciao fetelor!Sunt noua pe forum.Am urmarit cu interes discutiile voastre despre gradinite.M-ar interesa si pe mine,dar doar din primavara.Eu l-am dus pe cel mic la stat,(inca nu are 3 ani),cu interventii la o gradi buna.Dar am fost dezamagita.A racit dupa nici o saptamana,desi inainte era foarte rezistent.L-am scos si la minus grade fara probleme.OK!A doua saptamana am luat-o de la capat cu laringita acuta.Apoi nu l-am mai dus.Erau 43 inscrisi.Nu erau toti prezenti,dar oricum...
    In plus mi-a zis ca l-a lovit educatoarea peste fund ca nu vroia sa stea pe scaun.Buna metoda,nu-i asa?
    Deci nu mai vreau la stat.
    M-ar interesa Albinuta.Voi stiti daca mai sunt locuri?Cum sunt educatoarele?
    Iar la Neghinita,ce preturi au la program scurt?
    Daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri,va multumesc din suflet.

ana_82 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    1

buna fetelor, am vazut mai sus un mesaj despre Gradinita Raluca,m-ar interesa si pe mine detalii. stie cineva ceva despre gradinita asta? ce conditii ofera, la pretul de 550 lei.primesc si copii de 2 ani?

delora este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    3

Cred ca ar fi foarte bine daca am da si numele gradinitelor care au creat probleme copiilor nostri, nu credeti?Fie de stat , fie private Asa am sti mai bine de ce sa ne ferim, ce sa alegem pentru ca de-asta citim aici/scriem sau ne informam pur si simplu
    Din cate imi dau seama aceasta gradinita Albinuta este fosta Malekito, fosta Taramul Copiilor---si aici intervin cu o intrebare: oare personalul este acelasi , "repartizat" dupa buget si preferinte? Daca este asa atunci este o mare problema pentru ca la Taramul Copiilor copii erau certati, se tipa (asta fara stirea directoarei sunt convinsa)si un lucru foarte grav- li se dadeau dulciuri la greu...
    Acum astept sa-mi sara cineva in cap, dar imi asum tot ceea ce am scris.
    Eu as aprecia o parere sincera si foarte obiectiva asupra unei gradinite , precum si numele/denumirea sau numarul acesteia.
    O zi buna tuturor!

pussi3 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    34
    Posturi
    1

saluti,
    e prima mea postare pe acest forum, dar m-ati facut sa scriu. De ce? Caut gradinita buna in zona Modern. Azi am fost la WENDY KIDS in Ghiroda, nu au inceput activitatea, totul e superb, dar pretul 250 euro/copil. Pt. mine e mult pt. doi copii chiar daca imi face reducere! Daca aveti sugesti le astept cu mare interes!

ana 82 Oaspete

am fost si am vazut Gradinita Raluca, de pe Liviu Rebreanu,si mi-a placut.acum au deschis, totul e nou, primesc si copii de 2 ani, iar pretul de 550 e accesibil.la doi copii, frati , al doilea plateste doar 200 de lei.am inteles ca primii 10 copii inscrisi, au o luna gratis.au deja 6 copii inscrisi.

irisa este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    35
    Posturi
    9

Spuneti mai multe de noile gradinite, de ex unde se pregateste mancarea sau daca e in sistem catering, daca au asistenta/dr, locul de joaca din interior si exterior, cate persoane supravegheaza o grupa si cati copii sunt intr-o grupa...etc.

cameliarosu este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    3

Noi ne plimbam seara pe strada cu gradinita MINISSA din zona Dambovita si din primavara, cand facem doi anisori, ne inscriem acolo. Pentru a ne acomoda am vizitat de mai multe ori gradinita si ne-am jucat cu cei doi iepurasi din curte, asa ca Alina abia asteapta sa mearga din nou acolo (cel putin asa zice acum). I-a placut ca e foarte frumos amenajata si are o curte mare cu gazon si jucarii (la primavara poate aduc din nou iepurasi). Nu stiu cum sunt educati copiii, dar mie uneia mi-au facut o parere buna educatoarele de acolo.

Nu mai gasesc pliantul de la MINISSA, pentru ca as fi vrut sa va recomand adresa lor de internet.

cameliarosu este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    3

Am gasit pliantul de la gradinita din Timisoara la care Alina mea (face doi anisori in primavara) va merge din primavara, pe care o recomand cu incredere tuturor mamicilor interesate: www.minissa.ro

sandamarcu este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    28
    Posturi
    2

Implicit A t e n t i e m a m i c i ! ! !

Buna fetelor!

Vreau sa o sustin si eu pe TILVESCU DORINA in ceea ce spunea despre gradinita Maldini si patronul ei, exemplu evident al dorintei unor oameni fara scrupule de a se imbogati prin orice mijloace. O prietena a mea a avut inscris baietelul la acea "ferma", pana si-a dat seama ca personalul nu era calificat pentru a asigura educatie copiilor, spatiul era impropriu si neigienizat... fapt pentru care a plecat de acolo extrem de dezamagita. ATENTIE MARE la alegerea unei gradinite!!!! O spun in calitate de mama, care cauta una de ceva timp...

Si ca sa o completez si pe cameliarosu, prietena mea si alti cinci parinti "clienti" ai gradinitei Maldini si-au inscris copiii la gradinita MINISSA din Sagului, de care cred ca sunt foarte multumiti... avand in vedere ca incearca sa ma convinga si pe mine sa il inscriu pe Alex in grupa mini.

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. clinici private timisoara, care e cea mai buna si ce medic imi recomandati?
    De alexandrina in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 08 iul 2011, 18:33
  2. Gradinita Minissa din Timisoara
    De sandamarcu in forum Copilul de gradinita
    Replici: 1
    Ultimul post: 16 nov 2010, 15:14
  3. Alocatia de stat pentru copil
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:26
  4. O gradinita particulara in Ploeisti
    De Gradi in forum Copilul de gradinita
    Replici: 1
    Ultimul post: 16 mar 2009, 20:34
  5. Cat timp ati stat in concediu de maternitate
    De Karla in forum Clubul mamicilor
    Replici: 4
    Ultimul post: 10 dec 2008, 01:09

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41