Buna,
Am citit cu interes tot ce s-a scris.
Fetita mea este la gradinita PALESTRE (str. LIVEZILOR - ronat) de la 1 an si 2 luni. Anul acesta in vara face 4 ani.
Sunt foarte multumita de gradinita. Se ocupa de copii, invata engleza, danseaza, canta. Au personal medical care ii consulta saptamanal.
Au curte care are spatiu verde si zona asfaltata, pomi, cu tot felul de jocuri si jucari. Au sali de joaca separate pe grupe, sala de mese, dormitoare separate, bucatarie proprie. Este foarte bine organizata.
Pentru ca nu si-au facut reclama si cu criza economica, au mai ramas doar 8 copiii in toata gradinita de care se ocupa personalul (2 educatoare, o ingrijitoare si o bucatareasa - le face o mancare extraordinar de buna).
De la 1 iunie vor sa inchida pentru ca nu mai pot sustine financiar gradinita.
Taxa este de 700 ron / luna. In rest nu se plateste absolut nimic. Rechizitele si tot ce tine de educatia copiilor este asigurat de gradinita. La serbari, sarbatori copiii primesc cadouri,fara un aport suplimentar din partea parintilor.
Personalul abia asteapta sa mai vina copiii (singura CONDITIE ESTE SA MEARGA SINGURI IN PICIOARE de la 1 an - inclusiv grupa pregatitoare) cat de curand posibil pentru a nu se inchide gradinita.
Tin sa va precizez, doamna Maria Berescu (in cazul in care acesta este numele d-voastra adevarat deoarece la noi in acte acest nume nu a aparut vreodata, de asemenea am discutat si cu directorul gradinitei DIN DIN unde spuneti ca aveti acum copilul si mi-a confirmat ca nu are si nici nu a avut un client cu numele d-voastra) , ca aceasta va fi ultima reactie la actiunea de denigrare sustinuta de d-voastra impotriva gradinitei pe care o conduc.
Lipsa de realitate a sustinerilor este evidenta si se ilustreaza in primul rand prin afirmatia referitoare la lipsa pregatirii mele profesionale. Ce poate fi mai evident pentru reaua intentie, decat ca subsemnata sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Socio-pedagogice, cu masterat in domeniu.
Pentru deplina d-voastra edificare, actele doveditoare ale pregatirii mele profesionale si de asemenea toate autorizatiile pe care sustineti ca nu le am, vi le pot pune la dispozitie in original la sediul gradinitei noastre : Strada Berzei Nr. 4 - Timisoara (Calea Girocului).
Fac precizarea ca in situatia in care se va continua actiunea de denigrare a institutiei pe care o conduc, ma voi vedea nevoita sa apelez la instanta, situatie in care voi solicita si daunele cuvenite.
Draga doamna Munteanu,
Tin sa precizez ca am avut copilul la gradinita dumneavoastra iar acum copilul este la gradinita Din Din. Pentru cunostinta dumneavoastra la gradinita DIN DIN nu este nici un domn director ci o doamna drectoare, asta in cazul in care nu stiati, daca stiati ca este o doaman directoare atunci puneti imana un pic pe un manual de limba romana pentru a invata sa faceti acordurile corect.
Pentru cunostinta dumneavoastra studii de specialitate in acest domeniu de activitate inseamna liceul pedagogic. Acolo la absolvire se primeste un certificat prin care ti se ofera recunoasterea ca educatoare sau invatatoare....ceea ce-mi spuneti dumneavoastra nu are nici o legatura cu realitatea...incercati sa mergeti la un examen de titularizare ca educatoare si o sa vedeti ca nu vi se vor recunoastre aceste studii facute la apelul de seara...
In ceea ce priveste asa zisele daune...sa va fie rusine ca aveti acest tupeu sa spuneti asa ceva cand stiti si dumenavoastra ca cele spuse sunt conforme cu realitatea.
Numele meu este Berescu, dupa casatorie am luat alt nume si nu v-am oferit numele care-l port acum pentru a ma asigura ca, micutul meu nu va avea parte de nici o repercursiune.
Sunteti libera sa ma dati in judecata pentru orice anume doriti iar eu sunt oricand dispus sa aduc probe pentru tot ceea ce am spus
Doamna Berescu, pe mine sincer m-ati dezamagit, din acest ultim post m-am lamurit ca ati cam mintit, nu ati spus numele real, cu toate ca nu are cum sa existe repercusiuni asupra copilului dumneavoastra. La prima discutie nu ne-ati spus ca e numele de fata.
Si spre cultura dumneavoastra generala, pentru a deveni educator sau invatator nu este musai necesar sa ai liceul pedagogic, exista cursuri universitare ce iti ofera aceasta calitate, am doua verisoare care sunt titulare pe postul de educatoare la 2 gradiniti diferite si una din ele are si liceul pedagoigic iar alta are doar studii universitare de specialiate.
Imi pare rau sa constat ca mai exista oameni care se ocupa cu denigrarea concurentilor, cel putin prin ultimul post asta mi-ati demonstrat
Gradinita wendy kids cu predare in limbile engleza sau germana, va invita sambata 28 august 2010 intre orele 11-15, sa cunoasteti o lume de basm pentru copilul dumneavoastra.
Va asteptam cu drag pe aleea ghirodei 55a (aprox 500 m de clubul tivoli)![]()
In legatura cu subiectul acesta, fiecare gradinita are modul de lucru, educatoare, si reguli proprii, ramane de gasit care din multitudinea de gradinite se potriveste copilului nostru!
eu, as recomanda gradinita Rudof Walther(dupa uzina de drumul spre zona Plopi) tuturor mamicilor care nu mai fac fata pretentiilor unor educatoare care pun pret pe cum arata clasa si nu ce a invatat copilul!
este o gradinita cu , copii absolut normali, in ciuda prejudecatiilor nefondate ale unora, cu dotari de ultima generatie, spatiu verde din plin!am ramas placut impresionata de peisajul de acolo si sunt foarte multumita de progresele copilului, si de amabilitatea personalului de acolo! inca se mai fac inscrieri!Mergeti cu incredere!
Gradinita Buburuza Vesela, calea lipovei, timisoara.... ( cresa si gradinita privata) 1-6 ani, loc de joaca, program scurt - prelungit....pt.detalii trimiteti mail adinarusmir@gmail.com
Gradinita "Fluturasul Bobita" va invita sa ne vizitati pe strada Hebe nr 54, Timisoara, pentru a va convinge ca suntem locul ideal pentru cresterea si educarea copilului dumneavoastra. Fluturasul-Bobita.ro
ciao tuturor!
ce info (pro si contra, plusuri si minusuri) puteti sa-mi dati legat de gradi de stat PP nr.12, cea de la Observator?
multumesc frumos, Joana
Gradinita Bambi situata pe strada Mara nr.1 ( intrare de pe Constructorilor) va asteapta sa va inscrieti piticii! Detalii la nr de telefon 0727888493. Va asteptam cu drag!

fiica mea merge la pp 30 in dambavita si sunt multumita
Buna manicilor
Nu inteleg de ce va razboiti pe forumuri, cand aici ar trebui sa aflam informatii cu adevarat folositoare de la mamici care chiar au copiii la acele gradinite despre care scriu.
Eu am copilul la Gradinita Minissa si chiar sunt multumita. Copilul e bine ingrijit, in gradinita e curat, si copilul meu chiar s-a schimbat on bine.
Daca mai aveti intrebari va raspund cu drag si fara atata drama....