fetita mea are 2 ani si 6 luni,si in septembrie vreau sa o duc la o gradinita particulara.suntem din ploiesti si am cautat sa gasim una unde se preda limba germana.am gasit pe langa casa o gradinita"fiona",dar inca nu am putut sa o vedem pt ca este in concediu.si am vb cu directoarea de la gradinita "ursuletul"unde se preda germana,au cursuri de dans,karate,inot-vara si patinaj -iarna.este mult mai ieftin decat cea de langa mine(cu tot cu transport)si mi-a placut si interesul directoarei.am vb pe mobil,deci s-a putut-nu a interesat-o atat de mult concediul.aveti cunostinte despre aceste gradinite,sau stiti altele mai bune?
va multumesc!
Fetita mea a fost un an la Ursuletul. Directoarea pare mieroasa la prima vedere, plina de solicitudine, etc. dar nu te astepta sa faca nimic din ceea ce promite.
- devine mult prea familiara cu parintii (pana acolo incat isi permite sa ceara imprumut bani).
- este foarte geloasa pe educatoare (fetita mea a avut la Ursuletul o educatoare de milioane - toti copiii si toti parintii erau pur si simplu incantati de ea - dar directoarea a devenit geloasa si a concediat-o pe motiv ca "se intelege prea bine cu parintii"). Dar cu cine dupa parerea ei trebuie sa interactioneze parintii? Nu este normal ca la sfarsitul zilei s-o intrebi pe educatoare ce a facut copilul, daca a mancat, daca a plans, daca a vrut sa scrie, etc.?. Din cauza geloziei schimba educatoarele ca pe ciorapi.
- nu face concurs atunci cand angajeaza educatoare: orice pensionara e buna daca cere bani putini si nu reprezinta concurenta pentru egoul ei.
- ne-a cerut sa cumparam noi, parintii, pentru gradinita ei, un filtru de apa de la Amway care costa 2000 de dolari.
Daca totusi ai inscris copilul acolo, macar sa stii de ce sa te feresti.