Rezultate de la 1 la 9 din 9

Subiect: Programul scolarului din fiecare zi

Aurora Oaspete

Implicit Programul scolarului din fiecare zi

Cine il "alcatuieste"? Noi , parintii sau ...ei , copiii ?!?

Ii "urmarim" si in functie de nevoi ... le "organizam" ... zilele saptamanii .... ?!
    Revin ... cu programul nostru

Adina Oaspete

Implicit Re: Programul scolarului din fiecare zi

PROGRAMUL IL STABILESTE SCOLARUL. ANDREI AL MEU , care intotdeauna refuza sa doarma dupa-amiaza acum doarme 2 ore zilnic. Apoi isi face temele (daca doreste sa iasa afara, la copii) urmeaza masa, desene, dus si somn

Michelle Oaspete

eu spun ca, pe cat posibil, sa le organizam noi copiilor (scolarilor) un program zilnic regulat.

Ceva de genul:
    ora 7 - desteptarea (daca nu stati prea departe de scoala), apoi spalat la baie, la bucatarie pt micul dejun, imbracat si... la scoala!

la ora 12 (sau cand ajunge copilul acasa): pranzul, dupa care un somnic dulce. Apoi: temele, dupa teme, joaca-program "de voie".

seara: cina, spalat pe dinti, dupa care urmeaza pregatirea ghiozdanului pentru a doua zi , adica punem cartile si caietele pt a doua zi, ca sa nu cumva sa le uitam dimineata, grabiti...

Aurora Oaspete

Eu am reusit sa mi fac programul...in functie de ...copii.

Plec dimineata la ora sase si jumatate , stau la serviciu pana la ora 11. Abia la 12, ajung la scoala il iau pe cel mic, plec acasa cu el si incepem: se spala, mananca si doarme cel putin 2 ore. Oana vine abia pe la ora 14 se spala , mananca si ... mai nou doarme si ea cel putin o ora. Se trezesc, iau cate o gustare, si incepem lectiile, terminam, facem ghiozdanele. Apoi program de voie
    Pe la opt si jumatate luam cina si se pregatesc de culcare, dushul si spalatul pe dinti, incheie ziua ... Exceptie fac zilele de marti si joi , cand avem antrenament destul de tarziu, pe la 19,30 si somnicul "sare" dupa ora 21,30....

Cam asta ar fi programul nostru zilnic. Dar va spun sincer ca ...sunt mult, mult mai obosita acum....nu am timp nici...sa respir dar ...imi trece ....

Ginuta Oaspete

cred ca ei sunt prea mici sa isi faca singur un prea mici sa isi faca ei singuri programul cred ca programul vine e la sine.... acum mami sau tati tre sa se asigure ca se trezesc si se culca la ore decente.in rest cred ca vine de la sine.... e important sa aiba o rutina pt ca astfel isi formeaza anumite deprinderi care sunt f importante cand devin adulti.....

Denisa Oaspete

Post Re: Programul scolarului din fiecare zi

fata mea are 10 ani este la step by step pana la ora 16:00 programul ei este :
    06:00:trezire,spalare pe maini,fata,dinti
    07:imbracare,geanta in spate,cheia la gat,scoala

Unregistered Oaspete

Post Re: Programul scolarului din fiecare zi

[QUOTE=Denisa;2168]fata mea are 10 ani este la step by step pana la ora 16:00 programul ei este :
    06:00:trezire,spalare pe maini,fata,dinti
    07:imbracare,geanta in spate,cheia la gat,scoala
    16:00:coboara jos,ma asteapta
    17-18:somnic
    18-20:teme
    20-20:30=geanta
    20:30-21:20:dus,pijamale,somn

Ea nu sta la calculator in timpul saptamani .in wekend sta doar doua ore si dupa joaca 1 ora afara sunteti de acord?

raisa5 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    32

Este bine sa organizam un orar dar nu prea de tot. Orarul trebuie sa fie normal pentru copil.
    Articole copii - mamele povestesc despre ...

Alina1987 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    6

Implicit Raspuns Programul scolarului din fiecare zi

Copilul nu trebuie sa fie stresat, e doar un copil, nu trebuie sa il obligam sa faca un lucru care nu ii place deloc. E mare lucru sa stii sa cresti frumos un copil.

Subiecte Similare

1. Replici: 14
    Ultimul post: 04 apr 2011, 18:09
  2. Dezvoltarea fatului in fiecare luna de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 03:28
  3. Infectie dupa fiecare contact sexual
    De Astrid in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 2
    Ultimul post: 17 nov 2008, 10:54
  4. Ai grija de sanatatea ta in fiecare sezon
    De Unregistered in forum Sanatate si tratamente
    Ultimul post: 15 oct 2008, 16:00
  5. Ajuta programul de gradinita
    De lovelife in forum Copilul de gradinita
    Ultimul post: 15 oct 2008, 10:56

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44