Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Invatatoarea a procedat corect?

coriu Oaspete

Implicit Invatatoarea a procedat corect?

Azi, copilul meu a uitat acasa caietul de muzica. La ora de muzica a vrut sa scrie pe o alta foaie ce le-a predat cu intentia de a transcrie acasa in caiet. Doamna a vazut ca nu are caietul de muzica, a tipat la el si i-a mototolit foaia. Cand am vazut foaia mototolita mi s-a strans pur si simplu sufletul. Ce metoda pedagogica si psihologica este asta?
    Este un copil foarte constiincios este prima oara cand uita un caiet acasa. Astept parerile voastre.

Cleo Oaspete

Implicit

Daca scrie la muzica nu are cum sa fie clasa I.Deci asta inseamna ca invatatoarea ar trebuie sa-l cunoasca, sa stie ce fel de elev este, ca asta nu se intampla zilnic...si chiar de nu l-ar cunoaste, metoda este cea mai rea cu putinta. O atentionare era suficienta, si mai ales copilul apostrofat in fata intregii clase sigur este timorat. Gestul cu sifonatul foii sigur l-a mai vazut si alt coleg daca nu intreaga clasa....de unde complexul ca a facut un lucru grav.

lili Oaspete

Implicit

liana, mi se parea mult mai grav pentru viitoarea relatie cu inv., care acum ar trebui sa se construiasca, daca e in clasa I.
    si ai mei sa stii ca au avut caiete la muzica in cl I, chiar daca desenau ceva legat de cantec... plus ca mai sunt inv care pun parintii sa cumpere caiete speciale si la muzica, si la abilitati si chiar la educatie plastica din clasa I !!!

Diana Oaspete

Implicit

of, acum ca spui mai multe... imi pare rau cand aud ca exista asemenea invatatori... eu am cautat la greu informatii si pana la urma s-a dovedit ca am ales bine... desi anul trecut cand a inceput fiica-mea cl I doamna nu era chiar cum m-am asteptat.... sau cum o cunosteam eu... dar sunt fericita ca amandoi isi iubesc mult doamnele, ceea ce e f imp!

jupiter, singura consolare e ca e ultimul an... desi eu zic sa te interesezi daca din cl a V-a nu ii muta din clase (pe aici am vazut ca de multe ori fac din 5 de a IV-a 4 de a V-a...), ca atunci nu are rost sa mai stea un an.

oricum, discuta cu copilul tau despre toate astea...

Subiecte Similare

1. Cum se folosesc corect scaunele auto pentru copii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 sep 2009, 15:16
  2. Cum ajuta homeopatia in pozitionarea fatului corect
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:02

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44