Buna ziua,
Numele meu este Mona Georgescu, sunt psiholog si web content manager al site-ului de dezvoltare personala si explorari interioare www.minunemica.ro.
As vrea sa invit viitoarele mamici care locuiesc in Bucuresti, la cursurile de educare pre si postnatala pe care le sustin in cadrul Centrului 9Luni.
Aceste cursuri:
Pas in trei - cursul pentru o sarcina constienta! siPas in trei cursul postnatal pentru parinti constienti! sunt promovate si pe site-ul meu, prin urmatoarele doua articole, pe care va invit sa le cititi: "Universul prenatal si forta vietii intrauterine" si "Din universul prenatal, intre mama si tata"
Articolele au aparut din experienta mea trista pe care am avut-o cu o sarcina oprita in evolutie, in luna decembrie.
De asemenea, parintii si copiii mici de varsta gradinitei sau in clasele I-II, sunt invitati si ei in cadrul Centrului, la programele
Atelierul parintilor fascinanti - program special pentru parinti si Scoala emotiilor program special pentru copii prescolari si scolari mici.
Va doresc din tot sufletul o sarcina usoara si sa intampinati cu multa iubire minunile pe care le asteptati!
Mona Georgescu
Pt gravidele in sapt 28-32 care doresc sa participe la curs(Cluj) de educare prenatala LAMAZE in mod GRATUIT pot sa ma contacteze la tel. 0747896611 sau e-mail mamishape@yahoo.com. Sunt kinetoterapeut licentiat si educator prenatal Lamaze in curs de formare ( si asta presupune sa tin cursuri demonstrative Lamaze). Va pup si o sarcina cat mai usoara va doresc !