pentru toat gravidutele din Ploiesti: au aparut cursuri de puericultura si in Ploiesti.
Si eu sunt graviduta si am cautat un curs de puericultura in Ploiesti. Nu am gasit insa am gasit la Bucuresti un centru unde se tin astfel de cursuri, oameni foarte amabili (ne-au inteles ca venim de la Ploiesti) si au facut un program special pentru noi. Cursul a fost super interesant si atractiv. Pe langa medic pediatru a fost si un medic anestezist.
Centrul se numeste "Centrul 9 luni".
Asta e site-ul lor Centrul 9 luni - cursuri lamaze, puericultura, gimnastica gravide, gimnastica, masaj bebelus, curs alaptare, nastere cezariana
Le-am dat un mail si mi-au raspuns f rapid!
Intalnirile Lamaze
Se bazeaza pe invatarea din experienta,sunt interactive si incearca sa nu te plictiseasca !
Vino si tu ! O sa-ti placa !
Taticii pot participa gratuit si beneficiaza de 10 zile de concediu paternal daca fac dovada absolvirii acestui curs de puericultura !
E bine sa ne intalnim incepand cu saptamana 28 a sarcinii tale pentru ca informatiile primite sa fie destul de proaspete la inceputul aventurii tale de viitoare mamica !
La dorinta ta,ne putem intalni chiar de la inceputul sarcinii pastrand cateva intalniri si pentru finalul ei !
Ce poti afla la o
Intalnire Lamaze ?
Printre multe altele…:
Cum sa ai o sarcina sanatoasa !
Ca nasterea este NORMALA !
Ca poti avea incredere in corpul tau !
Cum sa faci fata” cu brio” unui travaliu !
Ce inseamna o cezariana.
Cum e cu epidurala.
Cum e cu depresia post partum.
Cum sa ai grija de bebe…
Ce sa faci ca sa il cunosti mai bine…
Cum sa alaptezi !
Ca ai nevoie de sustinere emotionala !
Cine te poate sustine si cum poate face asta !
Cum sa faci din experienta nasterii cea mai frumoasa amintire a vietii tale !
Intalnirile sunt organizate de :
Iuliana Gheorghe
Psiholog
si Educator Pentru Nastere Certificat Lamaze International
Intalnirile pot avea loc in 6 module a cate 2 ore pe parcursul a sase saptamani.
Costul pachetului este de 280 RON.
Taticii sau alti parteneri doriti pot participa gratuit !
e-mail : jwlyanaghe@yahoo.com
web: http://nasterea-amintiredenesters.blogspot.com
Primele doua cupluri inscrise beneficiaza de reducerea costului la jumatate !