Citat din
nicol
buna!felicitari pt baietel si multa sanatate.ma vad nevoita sa ma bag in discutie. si eu am nascut la Isis in martie tot prin cezariana. pe tot parcusul sarcinii m-a supravegheat dna dr Solopenko, cu care am si nascut si de care am fost foarte multumita. in hartiile pe care le-am completat trebuia sa trec toate problemele de sanatate pe care le-am avut. daca nu am inteles ceva am intrebat si mi s-a raspuns. asistentele au fost foarte amabile mereu cu zambetul pe buze. cat despre anestezie, da, pe mine m-au intrebat ce tip de anestezie vreau, dar pana la urma med anestezist decide care e mai buna pt fiecare pacient in parte. cat am stat in postoperator veneau asistentele din ora in ora. in camera in care am stat cu sotul si copilul era un telefon de unde sunam la receptie, mi s-a raspuns de fiecare data, fie ca ceream un bibe cu lapte pt bebe, un calmant pt dureri sau pur si simplu chemam o asist, au venit de fiecare data. zilnic venea un medic ( medicul de garda) sa ma vada, dimineata si seara, plus medicul pediatru la copil. am stat acolo trei zile si med care m-a operat a venit de doua ori. de fiecare data vroiau sa vada operatia si ma intrebau cum ma simt. calmante imi faceau dimi si seara si daca sunam la receptie sa cer veneau imediat si imi faceau. eu aveam la mine un carnetel si imi notam orice nelamurire pe care o aveam despre cum sa ingrijesc pe bebe. medicul neonatolog pediatru m-a lamurit de fiecare data.imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, insa sunt si foarte surprinsa. cat despre nasterea in apa, nasa mea a nascut asa tot la Isis si totul a fost bine.