+ Raspunde la subiect
Pagina 4 din 4 PrimulPrimul 1234
Rezultate de la 37 la 47 din 47
Like Tree9Likes

Subiect: Maternitatea particulara Isis Constanta

nicol este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.349

Implicit Raspuns Maternitatea particulara Isis Constanta

Citat Citat din Camy28 Vezi post
    Buna ziua fetelor, vad ca nu este prea multa activitate aici, vroiam sa va povestesc si eu despre dezamagirea mea. Urmeaza sa nasc in luna Ianuarie a anului 2012 iar toata sarcina mi-a fost monitorizata de dr. Tica. Fetelor adica am mers la el la cabinet si inainte sa raman insarcinata si sa nu va imaginati ca este ieftin. Ba deloc, plus ca astepti o vesnicie pana intri la el. Bun, am ramas insarcinata, toata lumea era bucuroasa. Am facut toate analizele de trimestru 1 , am fost la toate consultatiile, iar dumnealui mi-a recomandat sa fac triplu test ( apoi am aflat de la un alt medic ca trebuia sa fac mai intai dublu test). Cand au venit rezultatele la triplu test mi-a spus foarte sec ca bebele meu are mai mult ca sigur sindromul Down. Nu vreti sa fiti in pielea mea si a sotului meu..deci a fost crunt...am plecat plangand de la el din cabinet, deja ma gandeam ca toata bucuria mea se va duce naibi. A doua zi m-am simtit rau si m-am dus la Isis cu gandul ca poate imi face si mie cineva o perfuzie sau un calmat si stiti ce mi s-a spus de la receptie?! Ca doamna asistenta este in sala de operatii, ne pare rau... Si mie imi pare rau ca nu s-a gandit nimeni si ce este in sufletul meu..trist..m-am simtit ca intr-un spital de stat cand stai la rand la urgente poate poate te baga si pe tine cineva in seama..sau doamne ajuta sa vezi vreo asistenta draguta sa-i bagi 10 lei in buzunar. Aici nici nu am vazut asistenta la fata. Astazi stau in fata calculatorului si va scriu linistita pentru ca mi-au revenit sentimentele de bucurie. La recomandarea unei prietene am mers la un alt medic, care mi-a facut si o amniocenteza si m-a asigurat ca nu este nici o problema cu puiul meu. Am ramas cu un gust amar atat despre clinica Isis cat si despre dr. Tica. Never mind..bebele meu e sanatos si o sa se nasca in Ianuarie. Va pup
    dr Tica profeseaza la euromaterna. de ce nu ai fost acolo pt calmant si ai mers la Isis? poate confunzi clinicile.
    Roxana0929 likes this.

tanyacta este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3

Buna ziua, numele meu e Tania din cta,am 25 de ani, sunt in a 24 de sapt si voi naste pe 10 aprilie in 2012 si sunt la dna dr. Solopenko Elvira, voi naste cu dansa la maternitatea Isis. ce parere aveti de dna dr si care ati nascut cu dansa?

Camy28 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3

nicol, doctorul Tica nu profeseaza la Euromaterna.. te asigur ca nu confund clinicle. Inainte sa ma decid la ce medic sa merg sa-mi monitorizeze sarcina m-am informat cam despre toti medicii din Constanta.
    Zi frumoasa si un an nou bun

Camy28 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3

Buna tanyacta..eu mai citeam si in topicul medici, cabinete si spitale- la doctori buni din Constanta, vei gasi acolo pareri despre doamna doctor Solopeko. Sarcina usoara.

tanyacta este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3

da..buna seara din nou numai sunt la dna dr solopenko, acum sunt la dna dr daniela mitreanga de la spitalul judetean si am ramas la dansa definitiv...e e femeie super de treaba..dar daca stiti ceva de dansa va rog spuneti mi..sau care au nascut cu dansa..ms frumos

cryss4 Avatar
    cryss4 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.275

Referitor la aceasta clinica eu una nu am cuvinte doar de lauda cum scriu pe site-ul lor..Cunosc o persoana care a avut probleme cu sarcina inca de la inceput,s-a dus la Isis de urgenta de vreo 3 ori iar medicul ei,ZAHER nici macar o data nu a venit sa o vada,sa o consulte..doar medicii de garda...la 28 de saptamani ii s-au fisurat membranele si vazand asta..la ora 23 au trmis-o la Spitalul Mare,doctorul ZAHER nici macar nu s-a deplasat sa vina sa o vada..Copilul acum este un ingeras...i
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

lovelife este offline Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Citat Citat din cryss4 Vezi post
    ,doctorul ZAHER nici macar o data nu a venit sa o vada,sa o consulte..doar medicii de garda
    Si de ce trebuia neaparat sa vina directorul spitalului? au fost medicii de garda sa o consulte, si acestia au facut ce ua putut, stiut sau vrut, poate alti medici puteau salva viata copilului poate nu, nu am de unde sa stiu.
    La care spital din lume vine directorul acestuia sa consulte fiecare pacient? Cu ce a gresit acesta? Poate nu era nici macar in oras sau avea alta activitate, si din ce spui nu avea nici o obligatie sa vina sa consulte expres aceasta pacienta

cryss4 Avatar
    cryss4 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.275

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Si de ce trebuia neaparat sa vina directorul spitalului? au fost medicii de garda sa o consulte, si acestia au facut ce ua putut, stiut sau vrut, poate alti medici puteau salva viata copilului poate nu, nu am de unde sa stiu.
    La care spital din lume vine directorul acestuia sa consulte fiecare pacient? Cu ce a gresit acesta? Poate nu era nici macar in oras sau avea alta activitate, si din ce spui nu avea nici o obligatie sa vina sa consulte expres aceasta pacienta
    Nu avea nimic altceva de facut,era pur si simplu acasa...daca pacienta s-a dus inca de la inceput la tine eu consider ca este datoria ta sa vii sa vezi macar in ce stare este..in Spitalul Judetean pana si Profesorii Vin si la garzi si la nasteri si cand apare o anumita problema..Asta e parerea mea..de cate ori a venit de urgenta la Isis macar o data nu a venit sa o vada,iar datoria unui doctor,indiferent daca este director sau nu..este sa-si vada pacienta si sa se intereseze de starea ei.Nici la telefon nu prea raspundea,rareori ii raspundea...O data nu vine,de doua ori nu vine dar nici macar cand ii s-au fisurat membranele nu a venit..putea totusi sa vina macar o data ... ca la un moment dat Isis devenise casa ei..Asta e parerea mea .
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

pufarina este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

buna fetelor..sunt noua pe forum dar vreau sa va spun si parerea mea.Sunt la domnul doctor zaher de la 5 luni de sarcina pana atunci mia monitorizat altcineva sarcina..si am avut intro zi contractii ff puternice, ma durea burtica jos rau de tot,am fost la urgenta..am zis la receptie ca sunt la domnul zaher..si asta a fost..apoi am mers catre cabinet unde era de garda doctorul ciornei,am intrat in interior..a coborat de undeva de sus domnu zaher era in blugi si camasa,,ia spus doctorului ciornei ce sa faca si ma consultat dansul..nu am avut nimic contra.Atata timp cat a avut mare grija atat de mine cat si de bebe.Apoi am fost internata 2 zile la isis..zile in care ma vizitat doctorul ciornei,si dumitru.Apoi miam primit tratamentul de la doctorul zaher prin asistenta sa..e logic sa nu poata sa vina toata ziua buna ziua..pt o pacienta..are ff multe paciente..si este ff deschis..si in colaborarea cu alti doctori si in a face analizele si in alta pare in afara de synevo..adica cu coplata la stat..Iar acuma cand am programare la dansul..si este ba la o nastere naturala sau o interventie..nu il astept intru la domnul doctor ciornei..e super ok.Si am inteles ca voi naste cu unul din ei 2..nui nici o problema..sunt ff optimista si am incredere..iar chestia cu urgenta ca nu tea luat asistenta..nu o cred..EU am o parere ff buna si de domnu zaher si de domnul ciornei..la dansii merg eu..ba la unul ba la altul..nu stau sa il astept pe domnul zaher 1h pana vine el din operatie.

ramona32 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    31

Buna fetele.Cryss, imi pare rau de problema prietenei tale dar cred ca e bine totusi sa fim sinceri ,prietena ta nu a fost trimisa la Spitalul Mare, a ales sa faca acest pas pentru ca atata timp cat alegi sa mergi la o clinica privata, platesti, si suma nu e una extraordinar de mica indiferent ca e vorba de nastere , sarcina pierduta etc.Costul spitalizarii in cazul ei ar fi fost maricel in comparatie cu cheltuielile pe care le-a suportat la spitalul de stat. Prietenei tale i s-au fisurat membranele...in aceste cazuri se declanseaza travaliul
    Nu mai judecati medicii Stiti cate urgente sunt zi de zi la Isis? Un medic, nu poata sta non stop in clinica. Pentru asta sunt medicii de garda. sa primeasca urgentele,sa faca vizitele la paciente si sa transmita mai departe medicului curant starea fiecarei paciente.. Dr Zaher nu face garzi in clinica, el are un program de consultatii(in anumite zile ale saptamanii) nu se ocupa de urgente,insa este prezent la toate nasterile pacientelor sale, de aceea poate de multe ori la consultatii il gasiti pe Dr Ciornei, care apropo este un super medic. Lucreaza alaturi de Dr Zaher de mult timp, fac o echipa buna iar daca Dr Zaher isi lasa pacientele pe maine sale uneori , inseamna ca are mare incredere in el.

ramona32 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    31

Pufarina, nastere usoiara iti doresc. mesajul tau ne da de inteles ceea ce am incercat eu sa scriu in mesajul de mai sus....Ai incredere in medicul tau si sti ca nu te-ar lasa pe mana oricui.
    Si totusi, ce impresie ti-a lasat Dr Ciornei?
    Cum vei naste? ce ai in burtica? baietel, fetita? cate saptamani ai acum?
    Dr Zaher este, managerul clinicii, nu poate fi prezent oricand, oriunde.Aveti grija de voi.

+ Raspunde la subiect
Pagina 4 din 4 PrimulPrimul 1234

Subiecte Similare

1. Doctori buni din Constanta
    De Georgianaa in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 62
    Ultimul post: 16 ian 2012, 17:15
  2. Viitoare mamici din Constanta
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 31
    Ultimul post: 15 ian 2012, 18:16
  3. MATERNITATEA EUROMATERNA -CONSTANTA.Ce parere aveti?
    De Alexandrakpk in forum Cursuri Gravide
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 nov 2011, 13:31
  4. A nascut cineva cu Dr. Pelin de la Isis Constanta?
    De Killjoy in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 05 oct 2011, 22:41
  5. Isis, o nastere prietenoasa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 nov 2010, 00:55

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41