Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 13

Subiect: Cursuri gratuite pentru gravide

anda16 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    2

Implicit Cursuri gratuite pentru gravide

De curand am fost in Maternitatea Bucur si am vazut un afis in care burticile erau invitate sa participe gratuit la cursuri pentru ,,burtici,, . m intrebat asistentele din maternitate de cursuri si mi-au spus ca sunt tinute de o moasa, ca sala lor este foarte draguta si mi-au dat o adresa de mail unde sa ma inscriu scoalamamei@yahoo.com . am trimis astazi un mail si astept un raspuns, ... o sa va tin la curent .

anda16 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    2

Implicit Re: Cursuri gratuite pentru gravide

Am primit raspuns de la Scoala mamei din Mat Bucur, mi-au trimis un program de cursuri. Cursurile sunt gratuite si dureaza 10 ore impartite in module de cate 2 ore, se tin in fiecare joi cate 2 ore, exista mai multe serii de curs, eu mi-am ales in prima serie care incepe pe 6 ianuarie 2011, dar erau cursuri si pentru februerie, martie ...
    La curs se va vorbii despre alimentatie, igiena, exercitii fizice, travaliu si nastere, ingrijirea nou nascutului, legislatie, am inteles ca vor fi demonstratii practice depre baita nou nascutului, schimbatul scutecului etc. Pot participa si taticii si vor primii o adeverinta de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.

Addaly Avatar
    Addaly este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    865

Citat Citat din anda16 Vezi post
    Am primit raspuns de la Scoala mamei din Mat Bucur, mi-au trimis un program de cursuri. Cursurile sunt gratuite si dureaza 10 ore impartite in module de cate 2 ore, se tin in fiecare joi cate 2 ore, exista mai multe serii de curs, eu mi-am ales in prima serie care incepe pe 6 ianuarie 2011, dar erau cursuri si pentru februerie, martie ...
    La curs se va vorbii despre alimentatie, igiena, exercitii fizice, travaliu si nastere, ingrijirea nou nascutului, legislatie, am inteles ca vor fi demonstratii practice depre baita nou nascutului, schimbatul scutecului etc. Pot participa si taticii si vor primii o adeverinta de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.
    in Brasov s-or fi facand astfel de cursuri? Vreau si eu...
    Andrada, 27 ani, Brasov, 30 Aprilie 2011 - ORA 00:40 - 3350 gr si 51 cm Samira Maria
    NASTERE NATURALA

liliana_t este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    38
    Posturi
    14

Citat Citat din Addaly Vezi post
    in Brasov s-or fi facand astfel de cursuri? Vreau si eu...
    Buna , stiu despre scoala mamei din maternitatea Bucur.
    Este meritul unei colege certificate Lamaze, care a putut sa realizeze o scoala a mamei gratuit.
    Felicitari Ancai si echipei maternitatii care a sustinut-o!
    In Brasov nu stiu sa existe gratuit, insa te pot calauzi catre un educator prenatal Lamaze, care preda cursuri in sistem privat.

In curand si in Constanta va fi scoala mamei gratuit!Tinem legatura
    http://cursurilamaze_galati.ablog.ro//
    www.isis-med.ro
    Un om informat va alege in cunosctinta de cauza!
    Informeaza-te!

carmen1986 Avatar
    carmen1986 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5.367

Buna,
    Si se poate inscrie oricine sau exista conditii de inscriere (gen in cate luni esti, daca o sa nasti acolo, daca doctorul care te supravegheaza este de acolo ...)?
    Multumesc

pe 19 iunie 2011

Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

Cucka este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    275

Nu avem nicio graviduta din Baia Mare care sa aiba cunostinta daca la noi in oras se fac astfel de cursuri?

Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    2

Citat Citat din carmen1986 Vezi post
    Buna,
    Si se poate inscrie oricine sau exista conditii de inscriere (gen in cate luni esti, daca o sa nasti acolo, daca doctorul care te supravegheaza este de acolo ...)?
    Multumesc

se poate inscrie oricine, dar mamicile care nu sunt de la bucur platesc 150 ron, toti tatcii au gratuit, nu-l ratati e super din toate punctele de vedere, ve-ti vedea

carmen1986 Avatar
    carmen1986 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5.367

Citat Citat din ionela_bejenaru Vezi post
    se poate inscrie oricine, dar mamicile care nu sunt de la bucur platesc 150 ron, toti tatcii au gratuit, nu-l ratati e super din toate punctele de vedere, ve-ti vedea
    eu tocmai l-am terminat, si nu a trebuit sa platesc nimic si nu nasc la bucur. Intradevar, cursul este super!!

pe 19 iunie 2011

Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

Data inscrierii
    aprilie 2011
    Posturi
    1

Maternitatea “Sf Pantelimon” organizeaza Curs GRATUIT pentru toate gravidele si tatici
    “SCOALA MAMEI”
    In fiecare MIERCURI, orele 10 – 12 , la Spitalul Pantelimon, Sala Unicef, Parter
    Programari: tel 021.255.40.90, int 187
    Curs interactiv sustinut de medicii primari pediatri cu supraspecializare in neonatologie ai Maternitatii. Subiect – Ingrijirea nou-nascutului, regim de viata, alaptare, farmacia nou-nascutului, problem si semne de ingrijorare in primele luni de viata.

scoala mamei este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Posturi
    1

Buna burtici,
    va asteptam la cursul nostru de la Maternitatea Bucur, el se desfasoara in zilele de joi (intre ora 17 si ora 19) sau sambata incepand cu ora 11.00.
    Pentru mamicile ce urmeaza sa nasca in maternitatea noastra cursul este gratuit. Pentru celelalte exista o taxa de participare de 150 ron, taticii participa gratuit, indiferent unde urmeaza sa nasca partenera lor si vor primii atestat de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.
    Daca doriti sa participati trebuie sa imi trimiteti un mail pe scoalamamei@yahoo.com pentru a va putea trimite programul cursurilor noastre.

Multumesc pentru aprecieri celor care au participat la cursurile noastre si va urez nastere usoara si bibici sanatosi si frumosi.
    Scoala Mamei - Maternitatea Bucur

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din liliana_t Vezi post
    Buna , stiu despre scoala mamei din maternitatea Bucur.
    Este meritul unei colege certificate Lamaze, care a putut sa realizeze o scoala a mamei gratuit.
    Felicitari Ancai si echipei maternitatii care a sustinut-o!
    In Brasov nu stiu sa existe gratuit, insa te pot calauzi catre un educator prenatal Lamaze, care preda cursuri in sistem privat.

In curand si in Constanta va fi scoala mamei gratuit!Tinem legatura

Imi dai te rog mai multe detalii despre curs din Brasov? Si mai am o intrebare ce poate parea stupida, dar dc eu nu pot iesi din casa, poate urma cursul numai tatal?

Merci frumos pt raspuns.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

In ARAD nu stie nimeni daca exista asa ceva?va multumesc:*

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Replici: 12
    Ultimul post: 12 mar 2011, 13:56
  2. Sali de sport pentru gravide
    De Dorina in forum Clubul burticilor
    Replici: 7
    Ultimul post: 06 ian 2011, 11:50
  3. Anticonceptionale sau contraceptive gratuite
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:26
  4. Vitamina B9 e importanta pentru gravide
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:19
  5. Lamaze - Cursuri de pregatire pentru nastere
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:05

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44