Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Concediu pentru Taticii de la cursul Lamaze

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Concediu pentru Taticii de la cursul Lamaze

Taticii care au urmat un curs lamaze pot beneficia de 10 zile suplimentare de concediu pentru ingrijirea nou nascutului, nu uita sa ceri de la educatorul tau prenatal Lamaze acel certificat pe care trebuie sa il duci la serviciu pentru obtinerea acestui concediu. Cursul Lamaze include si notiuni de puericultura

smaranda este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    5

Implicit Re: Concediu pentru Taticii de la cursul Lamaze

Pt gravidele in sapt. 28-32 care doresc sa participe la curs(Cluj) de educare prenatala Lamaze in mod GRATUIT puteti sa ma contactati la tel. 0747896611 sau e-mail mamishape@yahoo.com. Sunt kinetoterapeut licentiat si educator prenatal Lamaze in curs de formare ( si asta presupune sa tin cursuri demonstrative lamaze). Va pup si o sarcina cat mai usoara va doresc !

smaranda este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    5

Implicit Re: Concediu pentru Taticii de la cursul Lamaze

Fundatia Providence (Cluj , str.1 Decembrie , nr.130, ap.36) organizeaza GRATIS cursuri Lamaze, gimnastica pentru gravide , consiliere in alaptare si scoala mamei , toate acestea fiind efectuate de personal calificat si cu experienta in domeniu. Vino la Fundatia Providence ,un loc special, unde pregatim impeuna venirea pe lume a celei mai mari minuni din viata oricarei familii: BEBELUSUL.

ovinico_99 Avatar
    ovinico_99 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    1.900

Implicit Raspuns Concediu pentru Taticii de la cursul Lamaze

Buna fetelor....iata ca am aparut si noi prin zona....am avut un week-end f ocupat,musafiri ,cumparaturi,plimbari copil energic,asa ca nu am avut timp sa va vizitam.
    Dana ti-ai spalat pacatele cu cat a-i scris....i-mi pare rau ca Educu nu doarme noaptea eu zic ca m-ai bine sa maraie toata ziua dar sa te lase sa dormi noaptea.Luca si-a revenit la somn...a dormin aseara de la 9 jum pana la 7 dim cand a papat si a adormit iar pana la 9 jum.Chiar m-am mirat si eu.
    Luna eu ii dau orice mancarica lui Luca in farfurioara cu lingurita....nu te-asi sfatui sa-i da-i nici cerealele cu sticla ca si asa e greu la voi cu lingurita.Eu am inceput diversificarea cu pireul de legume adica morcov si dovlecel tot cate un pic si am tot adaugat cate o leguma in plus......inceputul e m-ai greu dar pe urma te obisnuiesti.

Lilypie Second Birthday tickers

Subiecte Similare

1. Replici: 1
    Ultimul post: 20 apr 2010, 11:08
  2. Alimentatia corecta in cursul sarcinii si alaptarii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 11 sep 2009, 07:59
  3. Concediu suplimentar pentru tata in urma Cursului Lamaze
    Replici: 1
    Ultimul post: 24 aug 2009, 14:17
  4. Lamaze - Cursuri de pregatire pentru nastere
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:05
  5. Ce poti sa inveti la un curs pentru gravide - Lamaze
    De Lamaze Galati in forum Cursuri Gravide
    Replici: 1
    Ultimul post: 08 nov 2008, 14:08

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44