Pagina 5 din 6 PrimulPrimul 123456 UltimulUltimul
Rezultate de la 49 la 60 din 61

Subiect: Imi este frica de nastere

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Implicit Re: Imi este frica de nastere

Citat Citat din adynaacc Vezi post
    vin si eu cu o parere...verisoara mea a nascut la cea mai buna maternitate particulara,a ''avut grija'' de toate si tot degeaba...asta in bucuresti..si va spun ca are bani tipa,adica oricum s-a pregatit..si au lasato cu durerile si nu i-au facut nimic sa o calmeze... a ramas cu un gust amar...asa ca nu stiu ce sa mai zic nici eu...dezgustata..sunt multe care chiar nu au de unde atatia bani,si nu cred ca merita sa fie tratate ca pe noiste carpe..nu e uman...chiar daca dai chiar daca nu trebuie sa se gandeasca ca suntem cu totii oamnei...pacat ca s-a ajuns aici
    imi pare rau ptr verisoara ta ... eu sa o patesc fac ca toti dracii pe acolo ... bine ca eu am si o baza in sotul meu si in nasii mei ca imi vor fi alaturi si nu vor lasa pe nimeni sa isi bata joc ! mai ales ca nasii se cunosc cu dr. meu , insa , dr. meu inca nu stie acest lucru (cred) , dar in fine , asta va fi norocul meu ...
    ai dreptate sunt situatii in care degeaba se dau bani ...tot nu le convine ceva ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

adynaacc Avatar
    adynaacc este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    3.849

Citat Citat din anaphielle Vezi post
    imi pare rau ptr verisoara ta ... eu sa o patesc fac ca toti dracii pe acolo ... bine ca eu am si o baza in sotul meu si in nasii mei ca imi vor fi alaturi si nu vor lasa pe nimeni sa isi bata joc ! mai ales ca nasii se cunosc cu dr. meu , insa , dr. meu inca nu stie acest lucru (cred) , dar in fine , asta va fi norocul meu ...
    ai dreptate sunt situatii in care degeaba se dau bani ...tot nu le convine ceva ...
    cert e ca sunt dr intre dr..nasii verisoarei sunt niste oamnei cu bani cu multe relatii...i-au facut rost de un vaccin de undeva de sus...nu stiu daca e bn sa vb despre asta,adica si ea nu e oricine...si crezi ca in momentele alea poti sa le zici ce vrei?ea s-a refacut dupa 3 sapt de-abia..si a trebuit sa faca cezariana pt ca a avut un accident din liceu si a fost musai ceza...asa ca dai bani si tot nu se comporta cum ar trebui...sunt si exeptii dar fiecare isi asteapta onorariul...si tot degeaba...
    sa-ti mai dau un exemplu ff bun..mamaia NUL TRECUT A FACUT OPERATIE DE FIERE..O OPERATIE grea,a durat cam 3 ore...a iesit de acolo ca si moarta cu tuburi la nas de oxigen..am zis ca numai in filme am sa vad asa...in fine...am vb cu dr de operatie,sa-i dam banii dar nu a vrut sa ia nimic inainte..a zis ca vb dupa operatie...mai rar asa om..foarte bun din toate punctele de vedere..deci,daca esti om cu caracter nu toate se limiteaza la bani..sau asa ar trebui...
    de aceea sunt si eu supi ca i-a luat din bani,pt ca se apropie sorocul si trebuie sa avem destui bani pt nastere si nu numai..si de unde?????am zis cam multe si cred ca ne-am abatut de la subiect..sper ca nu v-am plictisit..poooop

Lilypie First Birthday tickers

alexandra30 este offline Banat
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    28

Intr-adevar, fetelor, unii medici de-ai nostri sunt interesati doar de bani. Daca te duci la consult si vaaai, nu ii dai nimic, face o mutra si prinde ciuda pe tine, am patit-o. Eu am o doctorita de familie exceptionala, daca te duci cu o cafea la ea, cu bani sau ciocolata, mi-o da inapoi si de bani zice sa ii iau mai bine fetei ceva, nu i-a absolut nimic. Uneori chiar cu forta i le dau.
    Pe vremuri parca nu era asa, dar si noi ne-am schimbat atat de mult ca, caracter, si tara noastra s-a schimbat... Acum, ce sa mai zic, s-au schimbat si doctorii, ca doar si ei fac parte din NOI, din intreaga societate... Sunt incompetenti, chiar foarte incompetenti si superificali, isi fac treaba pt bani, atat doar... Uneori nici nu mai zic ca nu si-o fac deloc bine, trateaza oamenii ca niste furnici... Dar ei cine sunt? Nu tot oameni? Ba sunt si ei la fel, tot oameni, numai ca ei nu tin cont de asta, se cred la un nivel in societate mai inalt decat noi... Gata, nici nu vreau sa mai comentez ca m-am enervat asa tare...
    Nu vreau sa generalizez, sunt chiar unii doctori care isi fac treaba cu raspundere si fara prea multe cerinte, dar adevarul este ca, din cati au fost - putini au mai ramas.

nyko_cta Avatar
    nyko_cta este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    65

buna fetelor, referitor la doctori, eu am noroc sa zic, si dr gineco si cel de familie sunt ok; la gineco platesc consult si toate bune si frumoase iar la cel de fam nimic de ccand sunt inscrisa la ea de anu trecut nu am platit,nici macar o cutie cu bomboane nu a vrut(mi a dat o inapoi ; ca vezi eu sunt gravida si mai bine mananc eu) dar privind titlul topicului; adevarul e ca mi e cam teama de ziua nasterii; am 34 de sapt bebe (baiatul meu) are 2,5 kg si s pare dupa dr ca are tendinta sa fie un flacau dolofan de vreo 4 daca sta pana la termen (adik 1 sau 2 augst) eu incep sa ma pierd cu firea, cand raman singura in casa (sotul fiind la munca), azi kiar am plans cateva minute, au inceput durerile de spate, de pelvis si de oase soldului, plus discomfortul cand stau in pat si noptile nedormite ca inainte; oare cum vor fi durerile de nastere la mine? nimeni nu mi poate raspunde, stiu ptr ca suntem diferiti.....uffff
    Mamica fericita!!!

Sotie iubita !!!

madline Avatar
    madline este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    914

Citat Citat din Alexandra1985 Vezi post
    Buna ziua,
    Felicitari viitoarelor mamici, si eu sunt o mamica in devenire la doar 20 sapt de sarcina, si dupa cum a vazut dna dr Zoican , voi avea un baby boy
    Am vazut titlul discutiei "Imi este frica de nastere" si m-am regasit imediat in titlu.
    Voi cum si unde va ganditi sa adceti pe lume micutul bebe? Eu sunt din Bacau si nu prea as vrea sa nasc in maternitate, am auzit doar povesti de groaza de la mamicile care au "scapat" de acolo!
    Ma gandesc sa nasc intr-o clinica privata, dar... sau la Moinesti ... nu stiu ... poate ma puteti sfatui!
    Va multumesc anticipat si va doresc o sarcina si nastere usoara! :*
    alexandra, poti nasta la Maternitatea privata Arcadia din Iasi, sunt super conditiile. Arcadia Hospital este un centru medical complex ce ofera servicii de sanatate integrate de consultatii, investigatii, diagnostic si tratament

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Buna fetelor! Ce stiti despre Maternitatea Filantropia? Am citit pe cateva forumuri ca ar fi ok, insa nu`s sigura 100% , la cate auzi la stiri in fiecare zi....

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

fetelor , cu frica , fara frica pana la urma nu avem incotro , tot va trebui sa nastem bebelusii care stau la caldurica in burtica ... si mie imi este un pic teama , dar stiu ca va trece ... asta este gandul cu care ma consolez si care ma calmeaza "n-re rost sa ma agit si sa ma inspaimant cu gandul la nastere ptr ca orice as face si oricum as proceda tot voi trece prin acele momente " este normal sa ne fie teama , noua , celor care suntem la prima nastere ptr ca este o foarte mare schimbare in viata noastra ... eu uneori parca nu constientizez acest lucru ...poate de aceea ma las "dusa de valul timpului " parca fara sa-mi pese de aceasta schimbare ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

iulya este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    625

buna fetelor, si eu sunt insarcinata in 13 sapt, referitor de modalitatea de a naste, cred ca nu pot fi date sfaturi, e mai bine asa sau asa (normal / cezariana) pt ca fiecare resimte diferit aceste momente. eu inca inainte de a ramane insarcinata am optat pt cezariana medicul m-a incurajat si asa voi naste pt ca pt mine asa este mai bine, asa simt eu. va doresc nastere usoara

mmm2011 Avatar
    mmm2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.758

Citat Citat din nyko_cta Vezi post
    dar privind titlul topicului; adevarul e ca mi e cam teama de ziua nasterii; am 34 de sapt bebe (baiatul meu) are 2,5 kg si s pare dupa dr ca are tendinta sa fie un flacau dolofan de vreo 4 daca sta pana la termen (adik 1 sau 2 augst) eu incep sa ma pierd cu firea, cand raman singura in casa (sotul fiind la munca), azi kiar am plans cateva minute, au inceput durerile de spate, de pelvis si de oase soldului, plus discomfortul cand stau in pat si noptile nedormite ca inainte; oare cum vor fi durerile de nastere la mine? nimeni nu mi poate raspunde, stiu ptr ca suntem diferiti.....uffff
    Draga mea, te inteleg perfect! Ma regasesc in totalitate in intrebarile tale, poate ca si multe alte viitoare mamici. Avem aprox aceeasi varsta a sarcinii si momentul apropierii nasterii este groaznic...mai ales daca auzi sau citesti tot felul de intamplari legate de decalnsarea nasterii, travaliu, nasterea in sine etc. Nu se numeste nici egoism faptul ca nu vrei sa te doara, ca vrei sa fie totul ok si aducerea pe lume a copilului sa fie o experienta minunata de care sa-ti amintesti cu placere si nu sa ramai traumatizata.
    Instabilitatea asta emotionala e de inteles atat din cauza hormonilor cat si a fricii de noua etapa a vietii pe care o descoperim...aceea de fi mamica.
    Orice ar fi important este ca dupa sa avem puterea de a povesti cu zambetul pe buze despre aceasta experienta noua!

Te pup!

nyko_cta Avatar
    nyko_cta este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    65

Citat Citat din mmm2011 Vezi post
    Draga mea, te inteleg perfect! Ma regasesc in totalitate in intrebarile tale, poate ca si multe alte viitoare mamici. Avem aprox aceeasi varsta a sarcinii si momentul apropierii nasterii este groaznic...mai ales daca auzi sau citesti tot felul de intamplari legate de decalnsarea nasterii, travaliu, nasterea in sine etc. Nu se numeste nici egoism faptul ca nu vrei sa te doara, ca vrei sa fie totul ok si aducerea pe lume a copilului sa fie o experienta minunata de care sa-ti amintesti cu placere si nu sa ramai traumatizata.
    Instabilitatea asta emotionala e de inteles atat din cauza hormonilor cat si a fricii de noua etapa a vietii pe care o descoperim...aceea de fi mamica.
    Orice ar fi important este ca dupa sa avem puterea de a povesti cu zambetul pe buze despre aceasta experienta noua!

Te pup!

Mersi de incurajari; sper sa fie bine pentru toate; va pup si eu; sunt cam obosita zilele astea, si am stari de somnolenta si dureri de spate(mijlocul mi se rupe parca; picioarele nu s umflate dar ma dor...) poate ptr ca sapt trecuta am avut musufari peste musafiri(cum stau in constanta langa faleza...prietenii profita ) sper sa mi revin azi am dormit bine cateva ore...hmmmm va pup
    Mamica fericita!!!

Sotie iubita !!!

angelbaby este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    100

Buna seara viitoarelor mamici,sa nu va stresati de momemtul nasterii,pentru ca e ceva omenesc si ceva foarte frumos,eu am nascut pe 31 martie natural miam pus epiduralul,am avut incredere in medici si asistentele de aici,a fost totul bine inca as mai repeta aceea zi...
    Alexandra pe fata ta o sa o cheame ca pe mine Diana,si sotul meu e nascut pe 10 sept...

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul 123456 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Cui ii este frica de tantrum?
    De Elfbebe in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 0
    Ultimul post: 09 aug 2011, 13:26
  2. Nasterea orgasmica, cum este sa traiesti o astfel de nastere
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 17 mai 2011, 18:30
  3. Ii este frica de olita
    De Saly in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 14
    Ultimul post: 31 dec 2010, 10:27
  4. Femeile vor cezariana pentru ca le este frica
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:41
  5. Frica-Un mit
    De beberox in forum Nasterea
    Ultimul post: 28 apr 2009, 16:03

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44