+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 2 din 2

Subiect: Probleme de infertilitate la femei

Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    885

Implicit Probleme de infertilitate la femei

O statistica relativ recenta a relevat faptul ca circa 10% din cuplurile aflate in intervalul de varsta optim pentru reproducere vor avea probleme de fertilitate. Circa 30% din cazuri sunt cauzate de probleme de feritilitate ale barbatului si cam tot atatea se datoreaza si problemelor de fertilitate ale femeii. In ceea ce priveste restul de 40%, cauzele sunt diverse, unele putand fi explicate in timp ce altele nu.
    </br></br>Citeste articol complet

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Probleme de infertilitate la femei. Manstirea Cetatuia.

Buna, fetelor! Este pentru prima data cand intru pe un forum si o fac din tot sufletul pentru a transmite urmatorul mesaj. Dincolo de toate tratamentele si solutiile medicale in materie de fertilitate, singurul care decide cand vine pe lume un bebe este Doamne Doamne. In acest sens, recomand tuturor cu tarie o calatorie pana la Manastirea Cetatuia (judetul Arges, comuna Cetateni), acolo unde se afla Crucea Dorintelor. Atat eu, cat si fina mea am ajuns sa ne rugam pentru venirea bebicilor nostri in acest loc si astazi fetita mea face doua saptamani, iar fetita ei a trecut binisor de cinci luni. Mentiune: amundoua suntem femei de cariera, ordotoxe, cu frica de Dumnezeu, dar nepreacticante (adica, nebisericoase), insa modul extraordinar in care , dupa luni de incercari, dorinta noastra s-a indeplinit prind rugaciunea la acest sfant locas nu permite nicio indoiala! Trebuie sa crezi din tot sufletul in minunea pe care ti-o doresti si sunt convinsa ca veti avea parte de acelasi extraodrinar rezultat!

P.S. Manastirea este cocotata pe un un varf de munte (nu foarte mare muntelea asta), ceea ce face drumul destul de greu, de aceea grija mare mai ales, acum, iarna. cand mergeti, luati si ceva mancare pentru calugarii de acolo, care traiesc aproape izolati de lume (conserve, ulei, apa, chestii din astea care tin mai mult).

Mi-as dori din tot sufletul sa credeti si sa aveti izbanda. Imi propun sa scriu acest mesaj din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, dar uita ca abia acum am facut-o, cand puiul meu mic doarme linistit, iar mie nu-mi vine inca sa cred ca e cu noi! Mult succes si Dumenzeu sa va ajute!

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. vand perna Pt femei insarcinate
    De perne.gravide in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 29 mar 2010, 13:46
  2. vand perna Pt femei insarcinate
    De perne.gravide in forum Clubul mamicilor
    Ultimul post: 29 mar 2010, 13:46
  3. Infertilitate masculina. Va rog ajutor
    De georgeta in forum Sanatate si tratamente
    Ultimul post: 05 feb 2010, 15:49
  4. Probleme de infertilitate la barbati
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 22 ian 2010, 00:29
  5. Cum se foloseste prezervativul pentru femei
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 29 aug 2009, 00:30

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41