+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Primele semne de sarcina

Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    885

Implicit Primele semne de sarcina

Te trezesti intr-o buna dimineata cu un sentiment ciudat, o stare pe care nu poti sa ti-o explici. In mintea ta rasar tot felul de nedumeriri, iar daca cumva ti-a intarziat si menstruatia atunci chiar te intrebi: sunt oare insarcinata?
    Exista o serie de semne asociate cu un inceput de sarcina, insa nu putem vorbi de o regula generala din acest punct de vedere. Simptomele, care nu sunt aceleasi la toate femeile, pot fi percepute in mod diferit: unele femei nu au nici un simptom in timp ce altele
    </br></br>Citeste articol complet

cristina28 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    2

Implicit Re: Primele semne de sarcina

buna ziua,hai sa va spun ce simptome am avut eu la prima sarcina pe care din pacate sa oprit din evolutie la 4 sapt.Pot spune cu exactitate ca la 8 zile de la momentul conceperii sanii incepeau sa ma doara,prima senzatie de sensibilitate au fost sfarcurile care ma dureau,cu fiecare zi ma dureau mai tare iar sanii erau de neatins din cauza durerii,apoi eram fff inbalonata,simteam ca fac poc,din a doua sapt inepusem sa ametesc si din a 3 sapt aveam greturi si pofta de mancare,ma trezeam dimineata si simteam ca am burta lipita de spate(chiar daca eram imbalonata)aveam senzatia de stomac gol,ca sa nu mai spun ca ma trezeam si de 3 ori pe noapte ca sa merg la baie.Toate acestea erau simptome vizibile de sarcina dar ptr ca eu nu mai trecusem prin asa ceva nu am avut de unde sa stiu sa sunt insarcinata.Una peste alta momentan de vreo sapt am aceleasi simptome,f inbalonata si ca si cum nu era de ajuns si contipata si mai am si dureri de sanii, sfarcurile sunt cele mai sensibile la cea mai mica atingere.Cam asta ar fi povestea mea despre semnele de sarcina si asteptam mai multe pareri. pup

daniela23 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    5

Smile Re: Primele semne de sarcina

salut. eu am 5 sapatamani de sarcina si durerile de sani au inceput sa apara de acum o saptamana.dar orice merita efortul atunci cand sti ca va veni pe lume un ingeras

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    188

Implicit Re: Primele semne de sarcina

eu am avut toate simptomele in afara de greata, dar sensibilitatea sanilor cred ca a fost primul

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Semne si simptome de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 10
    Ultimul post: 08 iun 2011, 13:07
  2. semne de sarcina?
    De luella in forum Preconceptia
    Replici: 5
    Ultimul post: 22 mar 2011, 14:44
  3. Primele saptamani de sarcina
    De Umm Luna in forum Sarcina
    Replici: 13
    Ultimul post: 05 sep 2010, 13:41
  4. pot fi semne de sarcina?va rog!
    De corinuta.ancuta in forum Sarcina
    Replici: 16
    Ultimul post: 04 mar 2010, 01:59
  5. Semne de sarcina
    De lovelife in forum Preconceptia
    Replici: 13
    Ultimul post: 21 ian 2010, 17:16

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41