+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: Semne si simptome de sarcina

Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    885

Implicit Semne si simptome de sarcina

Femeile, mai ales cele tinere care si-au inceput de curand viata sexuala, isi pun destul de des intrebarile: Oare sunt insarcinata? Care sunt simptomele unei sarcini? Cum pot sti daca am ramas insarcinata? Simptomele de sarcina sunt diferite de la femeie la femeie si de la sarcina la sarcina, in functie de multe caracteristici, unul dintre cele mai intalnite semne care prevestesc
    Articol complet
    Ultima editare de lovelife : 19 nov 2011 la 12:13

ade88 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    1

Implicit Re: Semne si simptome de sarcina

buna...am si eu o nelamurire...m'as bucura sa primesc un raspuns clar.mi'am inceput viata sexula de 2 luni...atat eu cat si sotul meu ne dorim ff mult un bebe.dar inca nu am nici o simtoma iar ciclul mi'a venit regulat in cele 2 luni.mai trebuie sa asteptam mult pana la conceptia copilului? subliniez ca de fiecare data a ejaculat in mine si totusi nu e nimic deocamdata.cat va mai dura pana dorinta de a fi insarcinata va fi implinita??? va multumesc

vasea120 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    1

salut, ajutati-ma va rog frumos...
    prietena mea are 17 ani si la primul contact sexual era virgina.... am avut 5 acte sexuale, cam la 4 zile...ultimile doua ori am facut sex cam doua ore, fara sa ejaculez, la sfirsit am ejaculat afara la fel ca de obicei....... trebuia sa-i vina ciclul undeva pe 25, dar a venit mai devreme, pe 15 , s-au marit putin si intarit sinii, iar apoi s-au inmuiat.. are foarte mari greturi deja de trei saptamini, adica de cind nu mai facem sex, a facut doua teste de sarcina, unul dupa 5 zile, iar altul dupa 12 zile undeva si ambele au aratat negative.....ajutati-ma va rog, este posibil macar cit de putin sa ramas insarcinata????????? ajuta-ma please, am foarte mare nevoie

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    42
    Posturi
    1.825

Buna,Vasea120 si bine ai venit si-ti multumim ca ai apelat la noi.
    Vreau sa-ti spun ca,trebuie sa aveti mare grija si cum va ,,jucati''.Nu conteaza daca face-ti sex o ora,doua ore sau 10 minute.Nu conteaza daca ai ejaculat afara.In momentul in care ati facut sex fara sa ejaculezi,voi barbati eliminati un lighid(fara sa ejaculati)care contine spermatozoiti.Cea mai sigura protectie(chiar daca va jucati)este pezervativul sau anticonceptionalele.Daca nu vreti sa face-ti bebe de ce nu le folositi??????????Sa ejaculezi afara nu va protejeaza DELOC,crede-ma.Nu vreau sa te speri.
    Am ajuns si la intrebarea care ai pus-o tu.Parerea mea este ,ca nu este insarcinata.De ce spun asta?
    Faptul ca i-a venit mai devreme nu-i o problema.Ca a inceput viata sexuala se intampla dereglari.Faptul ca i s-au marit putin sani si s-au intarit,dupa care s-au inmuiat este un lucru concludent ca nu-i gravida.
    Sfatul meu este sa mai astepta-ti pana pe 15 sa vedeti daca-i vine si dupa aceea sa mai faca un test.Daca nu vine pana pe 20 sa merge-ti repede la doctor si sa va hotarati ce vreti sa face-ti.
    Va pupicei pe amandoi si sa ne tine-ti la curent.
    SA AVETI MARE GRIJA CUM VA MAI ,,JUCATI''

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Citat Citat din ade88 Vezi post
    buna...am si eu o nelamurire...m'as bucura sa primesc un raspuns clar.mi'am inceput viata sexula de 2 luni...atat eu cat si sotul meu ne dorim ff mult un bebe.dar inca nu am nici o simtoma iar ciclul mi'a venit regulat in cele 2 luni.mai trebuie sa asteptam mult pana la conceptia copilului? subliniez ca de fiecare data a ejaculat in mine si totusi nu e nimic deocamdata.cat va mai dura pana dorinta de a fi insarcinata va fi implinita??? va multumesc
    Aveti rabdare, 2 luni este foarte putin timp, mai ales ca abia ai inceput viata sexuala, organismul tau trece prin diverse transformari, si trebuie sa se pregateasca. O sa vina si bebe, daca nu apare intr-un an de zile si un bebe poti sa iti pui si ceva intrebari, de obicei un bebe apare in medie dupa 6 luni de eforturi

coolmary este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    19
    Posturi
    3

Smile Re: Semne si simptome de sarcina

va multumesc ca sunteti aici sa ma ajutati. eu mi-am inceput viata sexuala acum 5 luni. mi-a mai intarziat menstruatia o data si eram foarte speriata insa mi-a venit intr-un sfarsit. acum la fel trebuia sa`mi vina in 10,dar oricum mie imi intarzie,nu imi vine regulat. am inceput sa fiu speriata,pt ca nu ne dorim un copil. Nu am nici un semn ca as putea fi insarcinata,insa ma doare doar capul din cand in cand...dar aste presupun ca e din cauza stresului pt ca in ultimul timp am fost foarte stresata. Va rog dati-va cu parerea. imi trebuie neaparat! Va multumesc mult

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

La inceputul vietii sexuale , ciclul menstrual devine ceva mai neregulat, asa ca nu se poate face o predictie f corecta cand va fi urmatoarea menstruatie, stresul contribuie si el la dereglarea CM. Ati folosit metode de contraceptie? Ce anume?

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    19
    Posturi
    3

pai am folosit Prezervativ. dar de fiecare data,cand faceam prima oara faceam fara,dar ejacula afara,niciodata nu a ejaculat in mine.

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Citat Citat din coolmary Vezi post
    pai am folosit Prezervativ. dar de fiecare data,cand faceam prima oara faceam fara,dar ejacula afara,niciodata nu a ejaculat in mine.
    Fata draga, un barbat elimina spermatoizizi din prima clipa cand este excitat, acel lichid folosit la lubrefiere contine si spermatoizi, ce este drept sunt mai putini, dar exista riscul de sarcina.
    Daca nu vrei sa ramai insarcinata, folositi prezervativ inca de la prima penetrare pana la sfarsit

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    19
    Posturi
    3

da,dar nu am nici o simptoma,in schimb am slabit,nu prea mai am pofta de mancare,ma simt obosita...asta e ceva legat de sarcina,faptul ca am slabit?

ninho este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    2

daca nu se intaresc sinii inainte de mesntruatie poate aparaea mestruatia

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. semne de sarcina?
    De luella in forum Preconceptia
    Replici: 5
    Ultimul post: 22 mar 2011, 14:44
  2. Primele semne de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 3
    Ultimul post: 03 dec 2010, 17:27
  3. pot fi semne de sarcina?va rog!
    De corinuta.ancuta in forum Sarcina
    Replici: 16
    Ultimul post: 04 mar 2010, 01:59
  4. Semne de sarcina
    De lovelife in forum Preconceptia
    Replici: 13
    Ultimul post: 21 ian 2010, 17:16
  5. Simptome de sarcina ... oare?
    De bebeshtrumf in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 01 sep 2009, 11:51

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41