Am descoperit de curand un site foarte interesant
www.desene-pereti.ro
Daca doriti sa faceti un desen in camera copilului este locul cel mai potrivit sa incepeti cautarea voastra!
Eu inca nu m-am hotarat ce desen sa fac in camera baietelului meu dar mai am inca timp sa ma decid
Sper ca v-a fost de folos!
Pa pa
Am gasit pe youtube un filmulet in care sunt prezentate diferite picturi pe pereti, tablouri cu personaje din desene animate si obiecte decorative dragute, ingerasi.
Sa va mai dau o idee... daca aveti rabdare puteti face chiar voi desene in camera copilului. listati personajul de desen animat si apoi cu indigoul il faceti pe perete iar apoi colorati... eu i-am facut fetitei mele asa
Picasa Web Albums - Noemy- Andreea - camera Noemy
Se pot face asa desenele daca doresti ceva simplu si mic, pentru o pictura mai mare nu mai este asa simplu.
Intr-adevar pictura murala e un cadou super pt copil, ca toti vrem ce e mai bun pentru copii nostri, dar eu va sfatuiesc sa aveti mare grija cand alegeti un asemenea artist care sa picteze camera. Eu mi-am luat o mare teapa cu primul artist care a venit la noi, nu mai stiu cum il cheama, altfel v-as fi spus ca sa il evitati. Mi-a facut niste caricaturi de am avut impresia ca isi bate joc de mine si de banii mei, pentru ca, pe deasupra, mi-a cerut si o caruta de bani pe care evident nu i-am platit, asa ca a trebuit sa zugravesc peretele de fata cu el, ca nu cumva sa ma bucur de "capodopera" fara sa-i dau banii.
Si am ramas cu peretii albi, pana am vazut la o colega de-a mea niste super-desene, la bebe al ei in camera. Mi-a dat nr de telefon si am luat legatura cu fata asta, care cred ca nici 20 de ani nu are, i-am spus ce si cum, dar de data asta am stat prin preajma ei sa vad cum lucreaza, ca eram cam sceptica dupa prima intamplare. I-a luat cateva zile, ce-i drept dar a iesit ceva exceptional, si banii pe care i-am platit n-au fost nici jumatate din cat trebuia sa-i platesc domnului de mai sus. Asta a fost acum vreo 7-8 luni, ea mi-a cerut 50 lei/mp, ceea ce mi s-a parut aproape gratis, si eu am mai recomandat-o unei verisoare, unde tot asa, a facut o treaba minunata pe bani putini. Oricum, ideea este sa va interesati de cat mai multi artisti, ca sa aveti de unde alege, si sa tineti cont de calitatea lucrarii raportata la pret.
Ne mai auzim!