+ Raspunde la subiect
Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Pictura murala - desene pereti

adrianamaria este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    2

Implicit Pictura murala - desene pereti

Am descoperit de curand un site foarte interesant

www.desene-pereti.ro

Daca doriti sa faceti un desen in camera copilului este locul cel mai potrivit sa incepeti cautarea voastra!
    Eu inca nu m-am hotarat ce desen sa fac in camera baietelului meu dar mai am inca timp sa ma decid

Sper ca v-a fost de folos!

Pa pa

adrianamaria este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    2

Implicit Mai multe picturi pe pereti si tablouri pentru copii

Am gasit pe youtube un filmulet in care sunt prezentate diferite picturi pe pereti, tablouri cu personaje din desene animate si obiecte decorative dragute, ingerasi.

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Pictura murala - desene pereti

Sa va mai dau o idee... daca aveti rabdare puteti face chiar voi desene in camera copilului. listati personajul de desen animat si apoi cu indigoul il faceti pe perete iar apoi colorati... eu i-am facut fetitei mele asa
    Picasa Web Albums - Noemy- Andreea - camera Noemy

Unregistered Oaspete

Se pot face asa desenele daca doresti ceva simplu si mic, pentru o pictura mai mare nu mai este asa simplu.

anne este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    1

Intr-adevar pictura murala e un cadou super pt copil, ca toti vrem ce e mai bun pentru copii nostri, dar eu va sfatuiesc sa aveti mare grija cand alegeti un asemenea artist care sa picteze camera. Eu mi-am luat o mare teapa cu primul artist care a venit la noi, nu mai stiu cum il cheama, altfel v-as fi spus ca sa il evitati. Mi-a facut niste caricaturi de am avut impresia ca isi bate joc de mine si de banii mei, pentru ca, pe deasupra, mi-a cerut si o caruta de bani pe care evident nu i-am platit, asa ca a trebuit sa zugravesc peretele de fata cu el, ca nu cumva sa ma bucur de "capodopera" fara sa-i dau banii .
    Si am ramas cu peretii albi, pana am vazut la o colega de-a mea niste super-desene, la bebe al ei in camera. Mi-a dat nr de telefon si am luat legatura cu fata asta, care cred ca nici 20 de ani nu are, i-am spus ce si cum, dar de data asta am stat prin preajma ei sa vad cum lucreaza, ca eram cam sceptica dupa prima intamplare. I-a luat cateva zile, ce-i drept dar a iesit ceva exceptional, si banii pe care i-am platit n-au fost nici jumatate din cat trebuia sa-i platesc domnului de mai sus. Asta a fost acum vreo 7-8 luni, ea mi-a cerut 50 lei/mp, ceea ce mi s-a parut aproape gratis, si eu am mai recomandat-o unei verisoare, unde tot asa, a facut o treaba minunata pe bani putini. Oricum, ideea este sa va interesati de cat mai multi artisti, ca sa aveti de unde alege, si sa tineti cont de calitatea lucrarii raportata la pret.
    Ne mai auzim!

+ Raspunde la subiect

Subiecte Similare

1. Schimb/vand DVD desene animate Disney dublate in romana (cu lucrusoare bebe)
    De bebita27 in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 08 nov 2009, 14:56
  2. Vand ceasuri pentru copii, cu personaje din desene animate
    De Unregistered in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Ultimul post: 23 sep 2009, 13:50
  3. Vand ceasuri pentru copii, cu personaje din desene animate
    De Unregistered in forum Discutii libere
    Ultimul post: 23 sep 2009, 13:50
  4. Decorarea unei camere de copil cu pictura decorativa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:34
  5. Ce desene urmareste copilul tau?
    De ana1234maria in forum Clubul mamicilor
    Ultimul post: 04 feb 2009, 19:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41