Buna
Daca tot iti faci reclama pe acest forum pui link spre site-ul tau, ar fi politicos sa pui si tu un link catre acest site la tine pe site
Buna ziua !
Numele meu este Dina Schiopu si vreau sa va ofer o alternativa minunata si originala pentru imbracamintea celor mici.Toate produsele sunt realizate 100% manual (tricotate si crosetate) si sunt lucrate cu foarte mare drag,cu multa pasiune si o atentie enorma la detalii.
Achizitionand acest tip de hainute aveti avantajul de a le putea personaliza in functie de dorintele Dvs si puteti alege singure modelele sau puteti solicita modificarea celor deja existente si toate astea pentru ca produsul final sa fie exact ceea ce va doriti.Deasemenea,firele din care sunt lucrate sunt de cea mai buna calitate si adaptate fiecarui anotimp si tip de hainuta in parte.
Va asteapta promotii si surprize foarte frumoase,fie ca sunteti sau nu clientul nostru fidel.In curand se va desfasura si un concurs cu premii foarte atractive pentru prichindei.
Va astept cu mare drag si va garantez calitatea si finetea acestor produse.
www.tricotajecopii.ucoz.com
Pentru orice-fel de lamuriri suplimentare sau intrebari,precum si pentru comenzi va stau la dispozitie pe messenger sau e-mail cu ID-ul dina_dorina2001@yahoo.com
Buna
Daca tot iti faci reclama pe acest forum pui link spre site-ul tau, ar fi politicos sa pui si tu un link catre acest site la tine pe site
Buna lovelife !
Cu cea mai mare placere voi face trimitere de pe site catre acest forum.Imi cer scuze,nu am stiut ca asa se procedeaza.Nu m-ar deranja deloc sa pun chiar si un benner daca este nevoie.Si eu sunt mamica si stiu cat de important este pentru noi sa avem de unde ne informa.![]()
un simplu link este suficient spre www.sarcina-nasterea.ro
Multumesc, si succes cu magazinul tau
Iti recomanda sa iti cumperi propriul domeniu, nu este deloc sanatos sa folosesti un host gratuit, oricand iti poate sterge siteul
Am afisat link-ul ce apare in toate paginile site-ului (in afara de forum) in partea dreapta,unde sunt banner-ele partenerilor.Sper ca este bine.
Iti multumesc frumos pentru sugestii,in curand voi achizitiona si numele de domeniu,stiu ce riscuri sunt fara el.
O zi frumoasa si numai bine !
Dina Schiopu
Buna seara mamici si viitoare mamici !
Va recomand un frumos si delicat set pentru bebe pe care il puteti face cadou ori il puteti achizitiona daca aveti o mica printesa.In stoc este un set pentru cca.2-5 luni.
Va las cateva imagini si link-ul catre pagina de pe site
Detalii si mai multe imagini >>> Set "Happy angel"
Buna ziua tuturor !
Tocmai am terminat un costumas pentru o fetita de 2 ani si m-am gandit sa vi-l arat si voua.Se poate realiza pe comanda daca doritit dupa orice dimensiuni si culori.
O duminica linistita tuturor !
Buna ziua !
Va recomand un set delicat pentru botezul micilor printese.Este realizat 100% manual,din bumbac mercerizat.set pentru botez bella
Va las si o imagine iar mai multe gasiti daca intrati pe link-ul de mai sus.
O dupa-amiaza cat mai placuta tuturor !![]()
Buna ziua !
Va arat ultimul set pentru scalda pe care l-am facut pentru o bobocica de 3 lunite.Va astept cu mai multe detalii si fotografii despre acesta pe site set sweet angel
Va las si o imagine
O zi frumoasa !![]()
Un set foarte frumos si comod realizat din acril foarte moale.Este destul de grosut asa ca se potriveste foarte bine anotimpului rece iat cu o pereche de ciorapei si cizmulite fetita Dvs. il va putea purta si afara.
Disponibil in stoc pentru cca.2,5 ani (cel din imagine) sau pe comanda in cca. 30 de zile
Set "Laura"
![]()
Foarte frumos. Felicitari pentru munca depusa!