Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: Telefonul mobil pentru scolari de la ce varsta

Victorita Oaspete

Implicit Telefonul mobil pentru scolari de la ce varsta

Din experienta voastra si din ce ati mai auzit, cam de la ce varsta este indicat sa inmanam un telefon mobil copiilor nostrii???

Oare nu ii afecteaza folosirea lui la o varsta prea frageda???... si ma refer la varsta de 7-8 ani....

Eu , de ex., il voi da pe Cosmin la scoala de la toamna si cum nu am pe nimeni cu care sa-l las de la ora 12 cand vine acasa, va trebui sa-l las singur sa se incuie in casa ( asta daca ma voi angaja eu intre timp).... si ca sa stiu ce mai face ma gandeam sa-i dau un telefon mobil ca sa-l sun si sa-l verific ....

Aruash Oaspete

Implicit Re: Telefonul mobil pentru scolari de la ce varsta

Din punct de vederea al sanatatii acest telefon mobil este foarte nociv, mai ales la copii. Din cpunct de vedere practic, insa, este necesar. Si eu folosesc telefonul pentru a `controla` miscarile baiatului meu. Dar asta numai pentru ca sunt o mama super `protectoare` care vrea sa stie ce face copilul ei la orice ora (hi, hi). Tinand cont ca timpurile se schimba... trebuie sa tinem pasul cu ele nu?
    P.S. Nu il pune pe gat. Radiatiile sunt maxime. Invata-l sa-l tina in vecinatatea lui. Parerea mea.

Selena Oaspete

Aex are telefon mobil din clasa a 5-a, il tine in ghiozdan cand este la scoala, iar acasa pe unde apuca. Ea sta singura din clasa a 1-a, avem si telefon fix, dar acum fiind mai mare invata si dupa amiaza la scoala am optat si pentru mobil.

Cornelia Oaspete

Si eu cred ca, nu toti copii sunt la fel de constiinciosi si stspani pe ei, chiar daca au aceeasi varsta. Fiica mea, isi doreşte un Handy, dar observ, ca nu prea dă atentie la lucrurile de care trebuie să aibe grija. Aaa ca inca o mai las, poate 1 an, sa vedem.

Flavia Oaspete

Din cate am mai citit si auzit de la tv,telefonul mobil e interzis copiilor pana la varsta de 14 ani. Dar este oare posibil asta? Nu cred.Din pacate vremurile nu mai sunt atat de pasnice ca atunci cand eram noi copii si a verifica unde este copilul tau si ce face atunci cand tu alergi la serviciu...e un lucru necesar. Nu mai este un lux.Este o nevoie.

Asa ca..... ne place sau nu, telefonul mobil face parte din viata copiilor nostri inca de mici. Poate ca utilizarea hands-free-ului ar fi indicata ca protectie impotriva radioenergiei emise....
    Nu stiu,zic si eu! (ma gandesc ca mici fiind,copiii isi vor prinde nasucurile in firele alea!), eu voi evita pe cat posibil sa ii dau un telefon mobil

Jeny Oaspete

Trebuie sa recunosc ....ca telefonul mobil este un rau necesar sincer , atunci cand eu imi "uit" telefonul mobil acasa ...la inceput ma bucur , dar pe urma imi dau seama ca ..."sunt legata " parca de maini si de picioare ...a devenit indispensabil ....iar pentru cei mici , consider ca din clasa 5 a este ok ...asta daca nu au "nevoie" din diferite motive mai devreme ...

Donna Oaspete

eu zic ca mai trebuie sa asteptam, eu i-am dat la gradinita telefon mobil si a venit cu el acasa stricat, eu zic ca am facut o mare greseala, nu este un luru rau dar eu una mai astept.
    va pup mamicilor.

raisa5 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    32

Eu cred ca copilului ii trebuie un telefon mobil doar cand chiar are nevoie de unul, si cand stie sa aiba grija de el.
    Articole copii - mamele povestesc despre ...

Subiecte Similare

1. Telefonul mobil pentru scolari de la ce varsta
    De Victorita in forum Copilul de scoala
    Replici: 7
    Ultimul post: 19 aug 2010, 10:53
  2. Job part time pentru toate categoriile de varsta
    De ProduseBIO in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 31 mar 2010, 08:08
  3. Job part time pentru toate categoriile de varsta
    De ProduseBIO in forum Clubul mamicilor
    Ultimul post: 31 mar 2010, 08:08
  4. Calculeaza perioada fertila pe telefonul mobil
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:57
  5. Telefonul mobil si modificarile comportamentale la copil
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:14

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44