Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: Ora de culcare de seara

Donna Oaspete

Implicit Ora de culcare de seara

Nu stiu la ce ora va culcati copiii, fie ei la gradi sau la scoala insa de multe ori am auzit si stiu chiar persoane, ca ora de "somnic" a piticilor este, incepand cu orele 22.00. Foarte tarziu din punctul meu de vedere ...

Fata mea nu rezista mai mult de 21.30 ( atunci cand avem antrenament ) si 20.30 atunci cand nu avem. Cu baiatul am "probleme' caci ..nu se indura sa plece la culcare si dimineata trag de el

Vara, in schimb, cand sunt in vacanta la tara, stau mai mult, insa cu grupurile de copii, caci singuri fug la culcare ,odata cu gainile ....

Roxanica Oaspete

Implicit Re: Ora de culcare de seara

ai mei daca i-as lasa cred ca ar sta pana dimineata treji, insa ma tin de ei si fac orice rogramez tv, calculatorul sa se inchida la o anumita ora si atunci gata... culcarea ca altfel ma supar...
    cert este ca la ora 21,30-22 cel tarziu treb sa doarma, cam tarziu dar nu am ce sa fac...

Danna Oaspete

Alexandara la ora 22 se culca,iar Ioana la 21:30. Alexandra daca ar fi dupa ea s-ar culca mai tarziu, dar binenteles ca am stabilit ora si atuci merge la culcare. Sunt colegi de-ai Alexandrei care stau si pana la 1 noaptea la calculator, sincer nu sunt de acord cu asa ceva.

Melania Oaspete

De cand invata de dupa-amiaza, Andreea mea se culca in timpul sapatamanii pe la 22.30-23.00 si in weekend, cam pe la 23.00-23.30. Recunosc ca e tarziu dar acum isi face temele pana pe la 20.30, pentru ca au destul, apoi trebuie neaparat sa stea si ea pe net, macar 2 ore si dimineata se trezeste pe la 9.00 si invata.
    Mai tarziu de 22.00 nu ii dau voie la calc, dar mai sta la tv, mai trece peste regula la sfarsitul saptamanii.

Monik Oaspete

noi mergem la culcare pe la 8 sau 8.30. cred ca bebeii au nevoie de orele de somn pt ca sunt mici si trebie sa se dezvolte.
    Stiu ca somnul de noaptea e bun pt crestere si cel de ziua pt dezvoltarea psihica

Aurora Oaspete

Baiatul meu care are 6 ani se culca la ora 22 si atunci fortat. Dimineata cind mergem la gradinita il trezesc la 6 si ar trebui sa se culce mai devreme dar nu vrea. De mic a fost asa cu trezitul f. devreme iar acum cind e acasa nu mai vrea sa mai doarma nici la prinz. norocul meu este ca dimineata se trezeste usor probabil e obisnuit.

raisa5 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    32

eu cred ca ora 21:30 sau 22:00 este ideala pentru somn, dar depinde si de varsta copiilor tai.
    Articole copii - mamele povestesc despre ...

Subiecte Similare

1. Ora de culcare de seara
    De Donna in forum Copilul de scoala
    Replici: 6
    Ultimul post: 13 aug 2010, 12:14
  2. Rochii de seara si rochii de ocazie
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 iul 2010, 13:12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44