nu stie nimeni?
buna,sunt adriana si am 34 de ani,in 2009 s-a restructurat postul si am demisionat,in august 2010 am terminat scoala postliceala,in sept 2010 am fact dosar pt somaj,iar in noiembrie 2010 am ramas insarcinata si somajul se termina peste o luna....iar acum sunt sfatuita ca dupa ce temin somajul sa ma angajez pana ce nasc(3luni)...credeti ca as putea beneficia de prenatal pt cresterea copilului....cineva imi zice ca se pune si somajul si as putea beneficia...??
nu stie nimeni?
daca in ultimele 12 luni anterioare nasterii ai fost fie angajata fie in somaj (mai sunt si alte sit vezi oug 111/2010) cu conditia sa nu ai pauze beneficiezi de indemnizatie. Acuma numa sa gasesti un job imediat ce se termina somajul sa nu ramai pe dinafara ... succes
Buna,
Sunt insarcinata in aproape 30 de saptamani stiu ca la 32 de saptamani se intra in prenatal in mod normal, eu sunt studenta, masterat la zi deci voi beneficia de indemnizatie dupa cum spune legea, ma intereseaza daca ati fost careva intr-o situatie asemanatoare cum ati procedat?
Eu stiam ca nu beneficiezi de prenatal de la 32 de sapt dar cineva mi-a spus zilele astea ca s-ar putea.....sunt in ceata
Daca stiti careva ceva astept sa postati.
Multumesc mult!
P.S. scz daca am postat la un topic gresit