Am citit probleme ta si imi rup 10 minute sa iti spun ca eu sunt in aceeasi situatie... am vorbit cu multi de avocati, juristi de toate felurile ca sa ma lamuresc si eu cum stam ... deci avem liniuta in certificat, cetateanul nu stie ce vrea... ca mama lui nu il lasa sa vada fata... cica... eu nu mai stiu nimic. de iesit din tara se poate iesi cu liniuta fara nici o problema!
Liniuta este f buna din multe puncte de vedere... cele care tin de drepturile parintesti si decizii ca mama, dar e rea din altele: socialmente copilul poate fi ridiculizat... nu mosteneste nimic dupa moartea tatalui etc.. e cu dus si intors.
Oricum nimeni nu e fericit cu liniuta!!! Eu nici nu stiu ce sa fac: daca il dau in judecata si fac testeul de paternitate (ar fi o razbunare crunta pentru mama lui, care ar plesni ca nu a avut dreptate si mai mult ca are de platit cele mai scumpe teste de paternitate si cei mai scumpi avocati precum si muuuuuuulte daune morale si materiale aduse noua in timpul procesului ca nu se va putea abtine sa nu ne faca scandal!!!!!!) sa il pun in drepturi egale cu mine, pt ca apoi sa imi manance viata si sufletul si sa consum alti bani si timp ca sa il decad din drepturile parintesti, deci sa ma intorc la liniuta SAU SA STAU LINISTITA SI EL SA RAMANA ASA CU MAMA LUI CU FRICA IN SAN CA IL POT CHEMA ORICAND IN INSTANTA... fetita va sti adevarul adevarat... si daca ea va face presiuni, o sa il cunoastem (fie si cu forta!!!!).
Asadar prima intrebare este tatal natural al fetitei tale o cunoste, vrea sa o cunoasca sau recunoasca? ca poate e un om care a gresit si mai merita o sansa sa aiba o relatie civilizata si normala cu fetita si cu tine ca mama a ai.
Oricum cel mai important lucru este sa nu vrei sa te razbuni pe el utilizand fetita/nu merita! Cat despre bani... o sa va descurcati si fara pensia alimentara, Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi (stii cum se spune ca fiecare copil se naste cu "codrul lui de paine"). sunt aici cu ce mai stiu si eu, rar, dar sigur! Zi frumoasa tuturor!

LinkBack URL
About LinkBacks