Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: Tatal nu vrea sa semneze si sa recunoasca copilul

Marina Oaspete

Implicit Tatal nu vrea sa semneze si sa recunoasca copilul

Am si eu aceasta problema , cred ca prietenul si tatal fetei mele nu va veni sa semneze plus ca el nici nu stie cand nasc, el m-a pus sa avortez dar m-a parasit cand a aflat ca pastrez ,

Intrebarea mea este cat de important este sa vina sa o recunoasca , si daca de ex eu o sa vreau sa ies cu copilul din tara il pot decadea din drepturi? sau cum? am inteles ca am nevoie de o declaratie judecatoreasca pe care sa am stampila irevocabila sau ceva in genul , dar daca imi puteti explica va rog!

Ola27 Oaspete

Implicit Re: Tatal nu vrea sa semneze si sa recunoasca copilul

Am citit probleme ta si imi rup 10 minute sa iti spun ca eu sunt in aceeasi situatie... am vorbit cu multi de avocati, juristi de toate felurile ca sa ma lamuresc si eu cum stam ... deci avem liniuta in certificat, cetateanul nu stie ce vrea... ca mama lui nu il lasa sa vada fata... cica... eu nu mai stiu nimic. de iesit din tara se poate iesi cu liniuta fara nici o problema!

Liniuta este f buna din multe puncte de vedere... cele care tin de drepturile parintesti si decizii ca mama, dar e rea din altele: socialmente copilul poate fi ridiculizat... nu mosteneste nimic dupa moartea tatalui etc.. e cu dus si intors.

Oricum nimeni nu e fericit cu liniuta!!! Eu nici nu stiu ce sa fac: daca il dau in judecata si fac testeul de paternitate (ar fi o razbunare crunta pentru mama lui, care ar plesni ca nu a avut dreptate si mai mult ca are de platit cele mai scumpe teste de paternitate si cei mai scumpi avocati precum si muuuuuuulte daune morale si materiale aduse noua in timpul procesului ca nu se va putea abtine sa nu ne faca scandal!!!!!!) sa il pun in drepturi egale cu mine, pt ca apoi sa imi manance viata si sufletul si sa consum alti bani si timp ca sa il decad din drepturile parintesti, deci sa ma intorc la liniuta SAU SA STAU LINISTITA SI EL SA RAMANA ASA CU MAMA LUI CU FRICA IN SAN CA IL POT CHEMA ORICAND IN INSTANTA... fetita va sti adevarul adevarat... si daca ea va face presiuni, o sa il cunoastem (fie si cu forta!!!!).

Asadar prima intrebare este tatal natural al fetitei tale o cunoste, vrea sa o cunoasca sau recunoasca? ca poate e un om care a gresit si mai merita o sansa sa aiba o relatie civilizata si normala cu fetita si cu tine ca mama a ai.

Oricum cel mai important lucru este sa nu vrei sa te razbuni pe el utilizand fetita/nu merita! Cat despre bani... o sa va descurcati si fara pensia alimentara, Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi (stii cum se spune ca fiecare copil se naste cu "codrul lui de paine"). sunt aici cu ce mai stiu si eu, rar, dar sigur! Zi frumoasa tuturor!

Draga Oaspete

salut... nu stiu daca sunt eu pers potrivita sa iti dau un raspuns dar vei primi multe raspunsuri la intrebarea ita,mportant este sa sti cu adevarat ce vrei. Raspunsul meu... daca el va veni intr a devar si iti va accepta copilul, isi va accepta rolul de tata, tu trebuie sa sti ca poate nu vei fi multumita in totala masura... doar ca fetita ta ii va purta numele. pt o pensie alimentara, il vei tari ani grei in tribunale doar nu te multumesti ca a recunoscuto??!!!

Iar daca vrei sa parasesti tara impreuna cu fetita, sigur iti va trebui semnatura lui. Si la urma urmei de ce sa o treci pe numele lui daca apoi vrei sa umbli prin tribunale sa il decazi din drepturi,.. Va iesi multa pierdere de timp, bani, rabdare. Si..... vei ajunge ca si mine la concluzia... mai bine o liniuta decat numele de....... in fata prenumelui fetitei tale.

Vorbeste cu avocat, un sfat nu se plateste. Cere sfatul multora dar gandestete si la trecerea anilor cand vei vremea doar sa fi fericita alaturi de fetita ta. Eu am multe batai de cap doar ca vroiam sa nu apar in fata pritenelor mele cu fetita mea din flori sau bastarda cum ziceau ele.

Lina Oaspete

liniuta e cea mai buna optiune... nu te vei incurca de el niciodata . Daca vrei sa iesi din tara si o sa-ti recunoasca copilul numai cu aprobarea lui la notariat vei putea iesi, iar pasaportul ptr Alex sau ca sa o pti trece pe pasaportul tau.. la fel, va trebui sa vina cu tine sa semneze in fata alora ca e de acord. Ptr ca daca vrei sa iesi din tara insotita de copil minor, iti trebuie pasaport ptr ea sau sa fie trecuta pe al tau..

De banii lui nu ai nevoie.. asa ca.. nu are rost sa te complici..
    Daca va vrea sa-si recunoasaca copilul, daca te impaci cu el.... Atunci isi va putea recunoaste fata, se face test de paternitate... etc.
    Daca vei fii cu altcineva care va vrea sa iti recunoasca fata se poate face adoptie...
    Parerea mea, ca si a celor care au trecut prin asa ceva, este sa nu treci numele lui in certificatul de nastere al Alexandrei...
    Te pup..

Pauleta Oaspete

Ca e mai bine cu liniuta, este un punct de vedere pe care si eu il imbratisam, e drept ceva mai imbrobodit cu fel de fel de teorii, insa este interesant faptul ca pe masura ce fetita creste constientizez ca "liniuta nu este a mea", ci a ei si reprezinta o absenta a tatalui ei natural.

De aceea eu am luat legatura cu dumnealui spre a facilita o legatura tata-fiica. Pana acum sunt in tratative. Nu il oblig, nu vreu nici un ban de la el, nu vreau sa fie scris in certificat. Vreau ca fetita mea sa stie ca exista si ca dezvolta o relatie de paternitate. Este f greu sa faci aceste demersuri fara resentimente, caci eu nu accept ideea ca poate sa fie atat de indiferent, sa nu aiba curiozitatea de a-si vedea copilul... ceva infiorator, nu o sa inteleg niciodata cum am putut sa il cred in tot ceea ce spunea...
    Caci de iubit l-am iubit pe acel baiat care era indragostit de ceea ce e frumos si bun, tandru, prezent, spiritual, care iubea copiii si era iubit de copiii, care ma iubea! nu pe acesta care fuge speriat la mama lui, care nu stie ce vrea , care minte si e de gheata! Da, nu merita sa mergi in tribunal ... daca nu vrea - ce rost are sa il obligi!

In fond si eu ca si cele de mai sus mi-am dorit acest copil, se pare ca el nu, desi sustine contrariul... Fetelor, daca ati fi vazut cum vorbea dupa 2 ani si sapte luni de cand nu ne vazusem ca a dat bir cu fugitii... de parca era absolut normal ceea ce facuse si face in continuare... Aici m-am blocat... trebuie sa ai mult mult tupeu sa poti sa iti construiesti o argumentatie ilogica, dar plauzibila... sunt infiorata de acest individ... Am scris toate astea din dorinta de defulare a ceea ce am trait si din dorinta de a dormi...

amy Oaspete

aceeasi situatie din cate se pare...si eu am avut parte de un baiat dulce,tandru,ma iubea enorm (sau cel putin asa credeam),ne faceam planuri care mai de care si cel mai important lucru e ca isi dorea un copil...dar cum se spune,ca atunci cand nu ai ceva iti doresti din tot sufletul,iar cand ai ii dai piciorul.asa s-a facut ca am ramas insarcinata iar cand a aflat a dat fuguta dupa fustita mamii.mai am un pic si nasc si inca nu stiu ce sa fac...sa pun liniuta sau sa il chem in instanta???ca in definitiv nu vreau banii lui asa cum crede mamica lui ci vreau decat ca fiica mea sa aibe un tata...un foarte bun prieten m-a sfatuit sa-l las balta(pe tatal fetei)ca e un om de nimic in schimb imi recunoaste el fetita...oare este bine???

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    2

chiar nu stiu ce sa mai fac... sper k ma va putea ajuta cineva...numele meu este ioana si am 19 ani...am ramas insarcinata dintr-o mare greseala iar baiatul cu care am ramas nici macar nu vrea sa auda. Eu nu vreau sa renunt la sarcina, deoarece exista posibilitatea de a nu mai ramane insarcinava vreodata. Dar imi doresc ca in certificatul de najtere al copilului meu sa nu fie o bara in dreptul numelui tatalui... ce as putea sa fac pentru al determina sa recunoasca copilul?(

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din ioana.cristinutza Vezi post
    chiar nu stiu ce sa mai fac... sper k ma va putea ajuta cineva...numele meu este ioana si am 19 ani...am ramas insarcinata dintr-o mare greseala iar baiatul cu care am ramas nici macar nu vrea sa auda. Eu nu vreau sa renunt la sarcina, deoarece exista posibilitatea de a nu mai ramane insarcinava vreodata. Dar imi doresc ca in certificatul de najtere al copilului meu sa nu fie o bara in dreptul numelui tatalui... ce as putea sa fac pentru al determina sa recunoasca copilul?(
    Iona, FELICITARI PENTRU CA ESTI O MAMICA CURAJOASA!!!! Ma bucur ca vrei sa pastrezi bebelusul, el nu are vina ca a aparut!!!! El e deja un sufletel care te iubeste si inimioara lui bate pentru tine! Daca tatal copilului ti-a intors spatele acum inseamna ca nu te iubeste! Il poti obliga legal sa il recunoasca pe bebe prntr-un test de paternitate care dovedeste ca el e tatal bebelusului, s face prin recoltare de sange!!!! Lege il va obliga sa il recunoasca si tie sa iti plateaca pensi alimentara!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Subiecte Similare

1. Tatal nu isi doreste bebe. Ce sa fac?
    De Katy in forum Clubul burticilor
    Replici: 39
    Ultimul post: 11 feb 2011, 09:43
  2. Are 7 ani si nu vrea la toaleta
    De Ambrozia in forum Educatia copiilor si a bebelusilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 nov 2010, 16:53
  3. Are 7 ani si nu vrea la toaleta
    De Ambrozia in forum Copilul de scoala
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 nov 2010, 16:53
  4. nu mai vrea san
    De Ariana's MOM in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 2
    Ultimul post: 10 mar 2010, 19:32
  5. CUM comunici sau CUM ai vrea sa comunici cu copilul tau?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 10 nov 2009, 14:41

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44