Cisteste si aici Indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului in 2012
Ideea este ca daca ai datorii la bugetul local ti se sisteaza plata indemnizatiei
buna fetelor am si eu o intrebare oare noua lege din 27 decembrie cum este mai exact cu taxele eu am nascut pe 10 decembrie 2011 si am depus dosaru ieri as vrea sa stiu daca nu platesc taxele numai primesc indemnizatia?
Cisteste si aici Indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului in 2012
Ideea este ca daca ai datorii la bugetul local ti se sisteaza plata indemnizatiei
Buna seara mamici si pitici! Tot legat de indemnizatie, am si eu o intrebare!Daca am nascut in noiembrie 2011, mi se aplica legea care era in vigoare anul trecut, nu? Adica o sa iau 75% din salariu, fara sa mi se aplice plafonul de 1200 de lei?E tare greu sa las bebelu pe mana altcuiva atunci cand o sa implineasca un an... Multumim frumos
mi se pre atat de nefavorabila legea asta pt mamici,tatici...
nu am inteles de ce se complica atat de tare cu atatea legi si cu atatea piedici pentru veniturile noastre din perioad cic-ului
am contribuit o gramada de ani,ar tb sa aiba de unde sa ne plateasca dupa cum meritam fiecare!
sper insa,cred insa in surprize.cine stie ce o mai fi pana nasc eu!
Trebuie platiti si asistatii sociali de undeva, aia care nu au muncit niciodata sau au muncit f putin sau cu salarii f mici, se pune totul ce platim cu totii in acelasi cos si apoi se imparte la toti fie ca au muncit fie ca nu
Noi nu am primit nici un ban la nici unul dintre copii, cu legea veche mamele studente nu aveau nici un drept sa primeasca indemnizatie (cele care nu au facut nici scoala si nici nu au muncit primeau) si nu am primit nimic si a fost foarte greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit.
Cel putin cu noua lege au drepturi si mamele studente.
Iar la al doilea copil acum imi deschisesem o intreprindere individuala si trebuia sa inchid ca sa pot primi, asa ca am preferat sa muncim decat sa primim ceva de la stat. Multumim lui Dumnezeu ca putem sa o facem.
Macar acest guvern incearca sa elimine din schema pe cei care primesc ajutoare sociale si pot munci dar nu o fac, pe cei care nu merita sa fie asistati.
Eu sunt pentru ajutorarea semenilor atunci cand acestia nu pot munci din diferite motive, dar atunci cand sunt doar puturosi nu trebuie ajutati pentru ca se incurajeaza lenea.

buna fetelor! Am si o intrebare : Cele 12 luni calculate pt indemnizatie , impun angajarea pe cartea de munca cu 8 ore sau e oki si cu mai putine? Pt ca, cei de la mine de la lucru, ne pun in niste situatii f penibile si ne fac surprize mereu. suntem anagajati cu salariul minim pe economie, insa pe cartea de munca suntem trecuti cu 2 ore. In situatia aceasta se mai primeste acea indemnizatie minima de 600 de ron?
Multumesc!