Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 15
Like Tree5Likes

Subiect: indemnizatia 2012

nikol25 Avatar
    nikol25 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    476

Duel indemnizatia 2012

buna fetelor am si eu o intrebare oare noua lege din 27 decembrie cum este mai exact cu taxele eu am nascut pe 10 decembrie 2011 si am depus dosaru ieri as vrea sa stiu daca nu platesc taxele numai primesc indemnizatia?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Raspuns indemnizatia 2012

Cisteste si aici Indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului in 2012
    Ideea este ca daca ai datorii la bugetul local ti se sisteaza plata indemnizatiei

nikol25 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    476

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Cisteste si aici Indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului in 2012
    Ideea este ca daca ai datorii la bugetul local ti se sisteaza plata indemnizatiei
    mersi mult ptr raspuns dar as mai avea o intrebare daca eu nu am datorii si tati are?

el3nushk este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Bebe Raspuns indemnizatia 2012

Buna seara mamici si pitici! Tot legat de indemnizatie, am si eu o intrebare!Daca am nascut in noiembrie 2011, mi se aplica legea care era in vigoare anul trecut, nu? Adica o sa iau 75% din salariu, fara sa mi se aplice plafonul de 1200 de lei?E tare greu sa las bebelu pe mana altcuiva atunci cand o sa implineasca un an... Multumim frumos

dana_z01 Avatar
    dana_z01 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    461

Citat Citat din el3nushk Vezi post
    Buna seara mamici si pitici! Tot legat de indemnizatie, am si eu o intrebare!Daca am nascut in noiembrie 2011, mi se aplica legea care era in vigoare anul trecut, nu? Adica o sa iau 75% din salariu, fara sa mi se aplice plafonul de 1200 de lei?E tare greu sa las bebelu pe mana altcuiva atunci cand o sa implineasca un an... Multumim frumos
    Daca ai ales sa stai in concediu 2 ani, vei primi 75% din media veniturilor nete din ultimele 12 luni (minim 600 lei,maxim 1200 lei) .Daca alegi sa stai acasa 1 an,vei primi tot 75% din media veniturilor nete din ultimele 12 luni doar ca minim 600 lei,maxim 3400 lei...
    mmm2011 and aria_cluj like this.

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.413

mi se pre atat de nefavorabila legea asta pt mamici,tatici...
    nu am inteles de ce se complica atat de tare cu atatea legi si cu atatea piedici pentru veniturile noastre din perioad cic-ului
    am contribuit o gramada de ani,ar tb sa aiba de unde sa ne plateasca dupa cum meritam fiecare!
    sper insa,cred insa in surprize.cine stie ce o mai fi pana nasc eu!

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Trebuie platiti si asistatii sociali de undeva, aia care nu au muncit niciodata sau au muncit f putin sau cu salarii f mici, se pune totul ce platim cu totii in acelasi cos si apoi se imparte la toti fie ca au muncit fie ca nu
    Noi nu am primit nici un ban la nici unul dintre copii, cu legea veche mamele studente nu aveau nici un drept sa primeasca indemnizatie (cele care nu au facut nici scoala si nici nu au muncit primeau) si nu am primit nimic si a fost foarte greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit.
    Cel putin cu noua lege au drepturi si mamele studente.
    Iar la al doilea copil acum imi deschisesem o intreprindere individuala si trebuia sa inchid ca sa pot primi, asa ca am preferat sa muncim decat sa primim ceva de la stat. Multumim lui Dumnezeu ca putem sa o facem.

nikol25 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    476

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Trebuie platiti si asistatii sociali de undeva, aia care nu au muncit niciodata sau au muncit f putin sau cu salarii f mici, se pune totul ce platim cu totii in acelasi cos si apoi se imparte la toti fie ca au muncit fie ca nu
    Noi nu am primit nici un ban la nici unul dintre copii, cu legea veche mamele studente nu aveau nici un drept sa primeasca indemnizatie (cele care nu au facut nici scoala si nici nu au muncit primeau) si nu am primit nimic si a fost foarte greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit.
    Cel putin cu noua lege au drepturi si mamele studente.
    Iar la al doilea copil acum imi deschisesem o intreprindere individuala si trebuia sa inchid ca sa pot primi, asa ca am preferat sa muncim decat sa primim ceva de la stat. Multumim lui Dumnezeu ca putem sa o facem.
    sunt nenorociti astia

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Macar acest guvern incearca sa elimine din schema pe cei care primesc ajutoare sociale si pot munci dar nu o fac, pe cei care nu merita sa fie asistati.
    Eu sunt pentru ajutorarea semenilor atunci cand acestia nu pot munci din diferite motive, dar atunci cand sunt doar puturosi nu trebuie ajutati pentru ca se incurajeaza lenea.

felyy este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Posturi
    35

buna,

Cunosc 2 persoane care lucreaza unul angajat, celalalt PF si primesc si indemnizatia doar ca le da cu 100 ron mai putin.

Ati auzit ceva de genu...ar fi vre-o lege pe undeva?
    "...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."

Elena.P este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    110

Buna dimineata fetelor... in legatura cu legea asta.. stiti daca s-a pastrat articolul care vizeaza ca nu ti se pastreaza postul al doilea an?daca alegi 2 ani sa stai in cresterea copilului?Multumesc anticipat
    AlynaB likes this.
    Lilypie First Birthday tickers

ubi13 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    2

buna fetelor! Am si o intrebare : Cele 12 luni calculate pt indemnizatie , impun angajarea pe cartea de munca cu 8 ore sau e oki si cu mai putine? Pt ca, cei de la mine de la lucru, ne pun in niste situatii f penibile si ne fac surprize mereu. suntem anagajati cu salariul minim pe economie, insa pe cartea de munca suntem trecuti cu 2 ore. In situatia aceasta se mai primeste acea indemnizatie minima de 600 de ron?
    Multumesc!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Ce se intampla cu indemnizatia?
    De azziza in forum Legislatie
    Replici: 2
    Ultimul post: 17 nov 2011, 01:24
  2. indemnizatia
    De petronela_ada in forum Legislatie
    Replici: 12
    Ultimul post: 14 oct 2011, 07:11
  3. Replici: 4
    Ultimul post: 10 feb 2011, 06:39
  4. Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:26
  5. Indemnizatia pentru cresterea copilului
    De lovelife in forum Legislatie
    Replici: 2
    Ultimul post: 26 mai 2009, 18:13

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44