Pagina 3 din 50 PrimulPrimul 12345678132333 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 591
Like Tree63Likes

Subiect: sarcina oprita in evolutie

mada84 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    1.960

Implicit Re: sarcina oprita in evolutie

buna fetelor! in sfarsit sunt si eu pe un site unde pot discuta cu voi. am avut o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani anul asta in august. de luna asta ma pun pe treaba, au trecut deja 3 luni de "stat pe bara" si sper din tot sufletul sa vina si bebe cel mult dorit. multa sanatate si cat mai multe burtici

Clau_83 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    1

Buna fetelor. Imi pare rau sa aud de atatea cazuri de sarcini pierdute. Si eu am pierdut o sarcina in iunie, aveam cam 2 luni. Din pacate cam 25% din sarcini se opresc din evolutie, inca nu se cunosc motivele si nu se poate prescrie un tratament. Eu am stat pe bara 1 luna (la recomandarea doctorei) si luna urmatoare am ramas din nou (adica in august). De data asta totul e bine, am aproape 4 luni si bebe e foarte sanatos. Nu va lasati demoralizate de un avort spontan si incercati in continuare. Va tin pumnii. Pentru orice aveti nevoie apelati mai bine la medicul ginecolog dacat la povesti de la prieteni. Fiecare organism este diferit. Cel mai bine ar fi sa incercati sa va pastrati un medic pentru o perioada mai lunga, si sa nu va duceti de fiecare data la altcineva. Va pup.

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    1.960

ma bucur pt tine clau83. si eu de-abia astept sa vad ce fac luna asta si sper sa vin cu o veste buna. sa ne mai tii la curent cu sarcina ta si multa sanatate.

simona.vlad este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Posturi
    2

buna !am si eu o intrebare:ce stiti despre Rh-ul negativ si in ce masura afecteaza o sarcina ?e o problema majora?trebuie urmat un tratament pt Rh ?
    multumesc

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    188

draga Simona.Vlad din cate stiu eu riscurile sunt mai mici daca este vorba de prima sarcina. Si sotul tau are tot rh negativ? Stiu ca se face un test de anticorpi, iar daca iese negativ tot timpul sarcinii este ok. Dupa nastere ar trebui sa faci un vaccin.
    multa sanatate!

simona.vlad este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Posturi
    2

multumesc pt raspuns andreea-sarcinamea.sotul meu are Rh pozitiv .Mama are si ea rh negativ si a pierdut prima sarcina iar la a doua (adik me) a urmat tratament mult ca sa apar eu pe lume .mersi

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

vecina este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    9

buna tuturor!am si eu Rh negativ;am fost operata in luna martie de chist dermoid si in luna iulie am ramas insarcinata ;urmatorul control m-a dezamagit foarte tare si am fost foarte suparata pt ca dr mi-a zis ca am o sarcina oprita in evolutie 9sapt si ca trebuie sa imi faca chiuretaj lucru care s-a si intamplat;am facut si analiza genetica si nu sunt probleme ;dupa cele intamplate a zis ca nu treb sa fac nici un tratam pt Rh si mi-a prescris niste anticonceptionale care sa le i-au din prima zi de ciclu care a fost in luna nov.am mers din nou la control si i-am reamintit ce mi-a prescris tura trecuta si a zis ca nu treb sa le i-au. chiar nu mai inteleg nimic;am uitat sa precizez ca sotul meu are rh pozitiv . sunt foarte dezamagita de dr ;nu stiu ce sa mai fac!Dati-mi va rog un sfat !
    Multumesc

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    1.960

buna vecina. pai un sfat ar fi sa schimbi medicul, sa cauti pe cineva care sa nu-si schimbe parera de la un control la altul si sa te simti tu in siguranta. in rest... imi pare rau de sarcina pierduta, dar o sa vezi ca la sarcina viitoare va fi totul bine. te pup si ai grija de tine

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Vecina sunt de acord cu ce a zis Mada , du-te la alt doctor mai bun, cauta doctori din localitatea ta care sa fie de incredere, te poti uita si pe net si poti gasi parerile altor mamici etc care au fost la acel doctor. Sincer imi pare rau ca ai trecut prin multe lucruri, dar speranta moare ultima! Bafta si te asteptam la noi: http://www.sarcina-nasterea.ro/forum...atoare-17.html

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    9

va multumesc pt sfat si abia astept sa va dau vesti bune, sa intru si eu in randul mamicilor .
    v-am pupat

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    9

la cat timp dupa o sarcina oprita in evolutie poti incerca din nou sa fii mamica ?
    multumesc

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. test negativ dak e sarcina oprita din evolutie?
    De Alexandra20 in forum Preconceptia
    Replici: 4
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:54
  3. sarcina oprita in evolutie
    De yo_tatiana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 13 ian 2011, 16:40
  4. Sarcina sa oprit din evolutie, ce sa fac?
    De Didina in forum Sarcina
    Replici: 9
    Ultimul post: 22 ian 2009, 14:11
  5. Grafice de evolutie in greutate si inaltime
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44