Buna fetelor !
Ma alatur si eu pe acest forum..sper sa ma primiti

Eu sarcina am pierdut-o pe la 10 saptamani si sincer va spun ca abia acum ma simt in stare sa <acronym title="vBulletin">
vb</acronym> limpede si mai detasata despre bebe, viitoare sarcina etc. Saptamana trecuta mi-a dat sefa mea un plic de la revista Mami primit pt mine din 4 octombrie(eram in concediu medical dupa chiuretaj) cu un cadou castigat....mi-a si zis ca pana acum n-au indraznit.
Am ajuns aici citind postarile de pe Mamici de aprilie 2012 unde ma incadrasem si eu si am vazut ca aparea la Elenushka ingeras...Sincer, imi pare nespus de rau...mi-ai ramas in minte cat ne incurajai pe toate la inceput pe forum si ulterior si pe mine dupa sarcina oprita.Sa-ti zic ca stiu prin ce treci nu e ok...nu..nu stiu deloc...durerea e altfel pt fiecare.Cand nasa mi-a spus la o sapt dupa chiuretaj ca "asa a fost sa fie"..mai ca nu i-am sarit la gat..Sau restul persoanelor care n-au avut nimic..sarcina in prima luna de incercari de ex cu sintagma:"stiu prin ce treci" mi se zburlea parul in cap.
..Pana acum in fiecare luna m-am amagit cu speranta ca hai ca poate sunt eu cea care va ramane la 1 luna,2,3 cat mai repede cu burtica.De ieri am inceput si monitorizarea ecografica la insistentele mele la medic(ziua10)..ce m-a bulversat..endometrul este f subtire si dupa ovulatie(detectat prin teste ..joi iar merg la ecografie) sa incep tratament cu Utrogestan(1/zi) timp de 15 zile.Utrogestan am avut si la prima sarcina dupa ce avusesem cateva mici sangerari prin sapt7.Dr de data asta mi-a zis ca poate asta a fost si motivul pierderii primei sarcini(dupa zeci de analize facuta inainte,in timpul si mai ales dupa chiuretaj..multe dintre ele dupa ce am cautat eu motive..dr insista cu selectia naturala).V-ati confruntat cu asa ceva?
Oricum luna asta sunt ok..(.Craciunul a fost oribil..primul Craciun in care n-am simtit nimic din Magie)...vorbeam de luna asta...mi-am luat catel la insistentele sotului care e innebunit dupa copii..dar daca nu e inca sa fie..macar sa aiba ocupatie ...

))si asa ma bucur cand vin acasa si se gudura toata

///e o idee

O seara frumoasa va doresc!
Spor la bebelusi pt toate!pupici:*