Pagina 32 din 50 PrimulPrimul ... 21222272829303132333435363742 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 373 la 384 din 591
Like Tree63Likes

Subiect: sarcina oprita in evolutie

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.533

Implicit Raspuns sarcina oprita in evolutie

Citat Citat din sylena Vezi post
    Cam asa trebuie facut, pas cu pas sa poti exclude din factori. Stiu, dureaza analizele si pana le primesti ti se pare o vesnicie...Asa de mult le-am asteptat si eu, tzin minte ca ultima zi am inceput sa plang, eram f nelinistita si uraaa au iesit f bine. Ma uitam ca toate ne chinuim, avem cate o problema, ba nu ramanem, ba ramanem si pierdem sarcina etc....
    Silvia, la tine o sa fie bine, sunt sigura. Pierderea aceea a fost doar o selectie naturala cum se spune, mai ales daca analizele sunt bune. Sunt 100% sigura ca vei ramane din nou si foarte repede! Curaj, optimism si multa iubire!

sylena este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    220

Citat Citat din Tami Vezi post
    Silvia, la tine o sa fie bine, sunt sigura. Pierderea aceea a fost doar o selectie naturala cum se spune, mai ales daca analizele sunt bune. Sunt 100% sigura ca vei ramane din nou si foarte repede! Curaj, optimism si multa iubire!
    Multumesc si voua multa sanatate! Eu oricum banui de la ce s-a oprit in evolutie. Exact atunci eu nu stiam ca sunt gravidutza si m-am dus la Govora la bai, am facut dusuri cu apa f rece, abia o suportam pe piele, noaptea am dormit in cort si am stat pana dimineata la foc de tabara si simteam un frig puternic la mijloc. Cred ca a fost combinatia fatala si am un feeling ca asta a fost cauza, deh nu stiam ca raman din prima luna...
    Lilypie Pregnancy tickers

Tami Avatar
    Tami este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    7.533

Multumesc si voua multa sanatate! Eu oricum banui de la ce s-a oprit in evolutie. Exact atunci eu nu stiam ca sunt gravidutza si m-am dus la Govora la bai, am facut dusuri cu apa f rece, abia o suportam pe piele, noaptea am dormit in cort si am stat pana dimineata la foc de tabara si simteam un frig puternic la mijloc. Cred ca a fost combinatia fatala si am un feeling ca asta a fost cauza, deh nu stiam ca raman din prima luna...
    Of, s-ar putea, vezi ca nici bai in cada nu ai voie cand esti gravida, dusurile sunt recomandate...

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.433

la cate sapt ai pierdut sarcina?

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

cristinne83 Avatar
    cristinne83 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Silvia acum ca am citit randurile tale sa stii ca si eu am avut un asemenea episod la fix 3 sapt de sarcina (nu stiam inca)... am venit de la manichiura pe o ploaie ce m-a surprins si care turna cu galeata la ora 11 noaptea pe scuter murata toata (doar nu era sa las scuterul acolo sa mi-l fure=)) in gandul meu... si sa plec cu un taxi?!), batea si vantul usor si mergand si pe scuter mai dadeam si in gropi ca nu vedeam de balti si stiu ca imi clantaneau dintii in gura de zici ca era ianuarie..insa era iulie!! dar la fel ca episodul asta am mai avut si alte situatii de alt gen... chiar tu ai zis sa nu mai cautam motive ca innebunim)...
    lasa ca o sa fie bine, vei vedea!!!

Citat Citat din elenushka Vezi post
    Mneata ! Ma bucur ca esti mai bine ! Trebuie sa fii mai bine, sa te relaxezi, ca sa apara bebe ! Nimeni nu poate sa iti garanteze cum va fi urmatoarea sarcina, dar cred ca cel mai important este sa ai incredere, sa speri, sa lupti si sa te rogi. E tot ce putem face. Cand ai o boala, te plangi, te demoralizezi, dar iei medicamente si trece. Cand nu stii de ce,,, se intampla unele lucruri, nu ai ce face decat sa te rogi, sa nu se mai intample !
    Sa stii ca eu am spus la toata lumea, cum am aflat ca am ramas. Nu conteaza asta cu anuntatul. Mie mi s-a intamplat sa pierd la 23 de saptamani bebita, deci daca e sa se intample, se intampla !
    Sunt fete pe la tara care fac treaba zilnic, care muncesc cot la cot cu sotii, care sunt insarcinate si nu fac atatea analize, nu stau in pat cand le e rau, ca noi, au alt stil de viata. Si reusesc sa duca sarcina pana la capat. Asa ca degeaba ne chinuim noi sa facem totul exemplar intr-o sarcina, caci si cu asta si fara asta, daca acolo sus e scris sa fie bine, o sa fie bine.
    ce vreau eu este sa te imbarbatez, nu sa te demoralizez. vreau sa devii senina, linistita, sa lupti pt bebe cu zambetul pe buze, alaturi de sot. Nu asa suparata si ingandurata !
    O zi buna si linistita sa ai !
    Elena ai mare dreptate! e o idiotenie asta cu anuntatul...insa deh.....nici nu stii la ce sa te mai gandesti..eu ma gandeam..cum ar fi sa raman gravida si sa nu zic nimanui nik=))sa le zic doar ca ma ingras ca mananc f mult de la un timp si sa ma vada direct cu copil=))))Doamne ce idiotenii am in cap ) scuze fetelor..e ora tarzie=))
    sylena likes this.

MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
    Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
    1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;

L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
    Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)

sylena este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    220

Citat Citat din aria_cluj Vezi post
    la cate sapt ai pierdut sarcina?
    buna aria! La 6 sapt am fost la urgenta cu iminenta de avort si la ecograf s-a vazut ca era oprita in evolutie la 4 sapt si un pic....
    Lilypie Pregnancy tickers

antonia1202 Avatar
    antonia1202 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    83

Buna fetelor !
    Ma alatur si eu pe acest forum..sper sa ma primiti
    Eu sarcina am pierdut-o pe la 10 saptamani si sincer va spun ca abia acum ma simt in stare sa <acronym title="vBulletin">vb</acronym> limpede si mai detasata despre bebe, viitoare sarcina etc. Saptamana trecuta mi-a dat sefa mea un plic de la revista Mami primit pt mine din 4 octombrie(eram in concediu medical dupa chiuretaj) cu un cadou castigat....mi-a si zis ca pana acum n-au indraznit.
    Am ajuns aici citind postarile de pe Mamici de aprilie 2012 unde ma incadrasem si eu si am vazut ca aparea la Elenushka ingeras...Sincer, imi pare nespus de rau...mi-ai ramas in minte cat ne incurajai pe toate la inceput pe forum si ulterior si pe mine dupa sarcina oprita.Sa-ti zic ca stiu prin ce treci nu e ok...nu..nu stiu deloc...durerea e altfel pt fiecare.Cand nasa mi-a spus la o sapt dupa chiuretaj ca "asa a fost sa fie"..mai ca nu i-am sarit la gat..Sau restul persoanelor care n-au avut nimic..sarcina in prima luna de incercari de ex cu sintagma:"stiu prin ce treci" mi se zburlea parul in cap.
    ..Pana acum in fiecare luna m-am amagit cu speranta ca hai ca poate sunt eu cea care va ramane la 1 luna,2,3 cat mai repede cu burtica.De ieri am inceput si monitorizarea ecografica la insistentele mele la medic(ziua10)..ce m-a bulversat..endometrul este f subtire si dupa ovulatie(detectat prin teste ..joi iar merg la ecografie) sa incep tratament cu Utrogestan(1/zi) timp de 15 zile.Utrogestan am avut si la prima sarcina dupa ce avusesem cateva mici sangerari prin sapt7.Dr de data asta mi-a zis ca poate asta a fost si motivul pierderii primei sarcini(dupa zeci de analize facuta inainte,in timpul si mai ales dupa chiuretaj..multe dintre ele dupa ce am cautat eu motive..dr insista cu selectia naturala).V-ati confruntat cu asa ceva?
    Oricum luna asta sunt ok..(.Craciunul a fost oribil..primul Craciun in care n-am simtit nimic din Magie)...vorbeam de luna asta...mi-am luat catel la insistentele sotului care e innebunit dupa copii..dar daca nu e inca sa fie..macar sa aiba ocupatie ...))si asa ma bucur cand vin acasa si se gudura toata///e o idee
    O seara frumoasa va doresc!
    Spor la bebelusi pt toate!pupici:*
    MTHFR 677 C>T - HETEROZIGOTA
    PAI-1 -675 4G - HETEROZIGOTA.
    MUTATIA 844A>G IN GENA PAI- I - HETEROZIGOTA
    MUTATIA V34L HETEROZIGOTA

hematolog:CLEXANE(O,2 CU 0,4),aspenter 3/sapt,femibion 1/zi,magne+b6-1,utrogestan 3/zi,cetebe 2/zi,-acid folic 1/zi,no spa 3/zi
    endocrinolog:euthyrox (1/zi)

antonia1202 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    83

Buna Cristinne,
    Acum abia am citit ce ai scris si tu de endometru.Si pe tine te tin minte de pe Mamici de aprilieMie sa stii ca medicul mi-a trimis embrionul la laborator histopatologic si nu a iesit nimic relevant...cred ca se trimite la laborator doar asa pt moral...mai ales cand sarcina e mica...Mie doctorul mi-a zis acum de utrogestan sa iau pe gura...nu intravaginal...singura problema e ca imi da somnolenta maare)cand luam in timpul sarcinii..ma lua somnul f repede.. la 10 min eram deja in lumea viselorAlt medic mi-a zis sa nu mai iau niciodata utrogestan intravaginal ca nu e ok deloc.??? so..?Fiecare e cu alta opinie..

Legat de bebelusi...la 1 sapt dupa chiuretaj am fost la o aniversare si acolo era o proaspata graviduta care dupa 7 ani de incercari, dupa Fiv avea bebe in burtica..in 10 sapt cred ca era...ma bucuram nespus pt ea ...desi in sinea mea era si putina ciuda(recunosc..mai ales ca era in centrul atentie la felicitat)...treaba e ca am fost dezamagita ca nu am reusit sa avem nici macar o discutie...ma simteam ca si cum "nu ma atinge ca pierd si eu"..la modul asta a fost atitudinea ei(spre deosebire de sot care a fost "jos palaria" si am simtit ca ne citea si stia exact ce simtim).Nu mai spun de felicitarile celor din jur pt sarcina..A trecut Toate trec
    Citat Citat din cristinne83 Vezi post
    asa am patit si eu.. oribil! uram tot ce tinea de burtici si bebelusi...vorba vine ura;cred ca mai bine ciuda.. in fine..a trecut ..cat de cat.

Acum am revenit si eu de la controlul ecografic la o renumita dr pe infertilitate (am ajuns la ea pt ca am cumparat un voucher de pe nte la clinica ei nu ca m-as fi dus special..nicidecum!)asaaa... toate sunt in regula! f bune.. dar acum sa discutam si chestiile de finete cica: si mi-a zis ca avand in vedere istoricul meu medical: hormonal nu stau f bine.. adica..genetic mama are fibrom uterin (cam ca toate mamele de peste 40 de ani =)) ) iar eu am displazie mamara (adica 2 noduli benigni la un san) tot din cauza hormonala, nu am avut niciodata si nu am dureri la ciclu menstrual, crampe,etc.. nu am avut niciodata nici un simptom de sarcina (in afara de sani durerosi), ciclul meu nu e f abundent, si nu tine ff mult.. cateva zile dar nu sa umplu tampoanele..asa cum zice ea...toate astea indica faptul ca nu stau ff bine cu progesteronul cica , cu estradiolul asta. Astazi in z 24 la mine, endometrul meu aparea cam subtirel si mi-a dat sa iau din z14 pana in z 24 utrogestan 2 pe zi intravaginal pt a-mi regla progesteronul. Asadar ar putea fi si asta o cauza ff importanta pt faptul ca eu am pierdut sarcina: fara progesteron se stie ca nu am sustinere la sarcina..si cum eu nu am luat nimik nimik... nah..ca poate a dus la nefericitul eveniment!..dar la fel ca si alti medici: e doar o ipoteza din altele multe..asa ca sa nu o iau de buna neaparat..insa e bifata pe lista mea..deci mi-am luat de o grija si cu progesteronul data viit.

mI-a zis ca e suficient ca daca ai pierdut o sarcina in luna mica pana in 12 sapt, dupa 3 luni de pauza poti reveni la procreat ...si ca e prea mult 5luni cum am stat eu..mi-a sugerat sa imi schimb medicul pt ca nici macar nu mi-a facut analiza embrionului dupa avort..asa cum se face pt a afla cauze sigure si nu sa stau cu sufletul in san acuma.....iar dupa ce ca nu mi-a dat nimic preventiv cat am fost insarcinata (progesteron) nici macar nu m-a trimis la vreo analiza sa vada cum stau cu acesta..doar a presupus ca-s bine, ceea ce nu se face cica.

Per ansamblu tipa m-a linistit...mi-a zis sa stau linistita ca stresul nu e bun si ca sa ma gandesc ca daca vreau sa raman gravida sa fiu ff calma..ca cica nervii daca ii ai contracta si tremura uterul si in loc sa tina ovulul fecundat, acesta este eliminat pt ca tu avand nervi, iti tremura organele pe dinauntru si ca nu poti sustine nimic asa... as aca fetelor sper sa fim calme toate si sa nu ne gamdim la prostii si daca ramanem insarcinate, sa putem fi calme si sa ducem pana la bun sfarsit fiecare sarcinile mult dorite!:*

hematolog:CLEXANE(O,2 CU 0,4),aspenter 3/sapt,femibion 1/zi,magne+b6-1,utrogestan 3/zi,cetebe 2/zi,-acid folic 1/zi,no spa 3/zi

antonia1202 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    83

Pe Nestianu mi-a recomandat-o si mie o prietena care a nascut cu ea o fetita acum 2 ani..stiu ca avea si cabinet prin Cotroceni din spusele ei, si a cotizat destul la cabinet...desi prietena sta langa Filantropia..rar putea vorbi cu ea pe acolo.In rest era multumita.Dupa ce am citit la tine o exclud clar
    Mai am o intrebare..abia acum citesc din urma postarile voastre..De ce ti-a prescris Uscatescu Aspenter si vitamine?Iesise ceva rau in analize de hematologie?

Citat Citat din cristinne83 Vezi post
    da Elena, fix de aceea aveam asa o frica de Giulesti insa prietena mea m-a asigurat ca acum aia sufla si in iaurt, slabe sanse sa se mai intample vreodata vreo tragedie acolo.
    La Filantropia am fost la o 'ea" ..o cheama Nestianu Liliana si nu o mai vreau pe ea pt ca acum sunt mult mai atenta cu ce vreau, o fii ea buna dar nu pt mine probabil.. am avut parte de superficialitate si nu mi-a placut. Asta e...Mi-a placut f mult maternitatea de la Filantropia, era f curata si cica e si f bine dotata..insa toata lumea spune ca cei mai buni medici neanotologi tot la Giulesti se gasesc care si el a fost renovat si f bine tehnologizat.
    Off sa ramanem noi gravide..si asta sa fie ultima noastra grija)ce spital alegem..

cristinne83 Avatar
    cristinne83 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Citat Citat din antonia1202 Vezi post
    Pe Nestianu mi-a recomandat-o si mie o prietena care a nascut cu ea o fetita acum 2 ani..stiu ca avea si cabinet prin Cotroceni din spusele ei, si a cotizat destul la cabinet...desi prietena sta langa Filantropia..rar putea vorbi cu ea pe acolo.In rest era multumita.Dupa ce am citit la tine o exclud clar
    Mai am o intrebare..abia acum citesc din urma postarile voastre..De ce ti-a prescris Uscatescu Aspenter si vitamine?Iesise ceva rau in analize de hematologie?
    Buna Antonia! cand am vazut pe email notificare la acest subiect mi-am zis :" Fuck! iar cineva? de ce??!!!" imi pare sincer rau ca ai ajuns si tu aici fir-ar!!

Am fost la Uscatescu pt ca fetele pe forumuri m-au trimis la trombofilie(sa imi fac analizele acestea) pt ca sunt ff multe sarcinile care se pierd din cauza acestei afectiuni tacute. Am fost la ea si analizele mi-au iesit relativ ok, LA (anticoagulantul lupic) usor oscilant de la o luna la alta si mi-a zis sa iau preventiv aspenter de 3 ori pe sapt, pana raman iar insafcinata sa revin sa fac analizele iar si vedem atunci cum sunt parametrii. Vitaminele mi le-a dat pt preconceptie , mi-a zis ca-s ideale pt orice femeie care ar vrea sa devina mamica, cel putin femibionul e sfant cica.
    La Nestianu nu ma mai duc, 1 pt ca imi aminteste de prima data si 2 pt ca mi s-a parut superficiala, nu tu analize, nu tu nik dat. Acum sper si ma rog din tot sufletul sa fie un medic ff bun in ale ginecologiei pt ca ea mi-a facut chiuretajul si sper eu sa fie bine asa cum a fost pana acum si sa nu am de suferit Doamne fereste de acum incolo ( spun asta pt ca verisoara mea chiuretata to dupa un avort spontan tot la Filantropia in vara de o doctora de acolo, nu retin numele acum, nu a operat-o cum trebuie si acum are sinechie uterina), asadar ma rog zilnic sa nu fie probleme la mine iar ea sa isi revina si sa se faca bine) .
    In toamna am fost la dr Puia, un medic ff bun de la Giulesti, care mi-a zis ca in urma unui chiuretaj endometrul este ras complet asa ca dureaza minim 3 cicluri ca el sa isi revina la starea initiala la grosime.
    Acum o luna am fost la alt medic, dr Dumitrescu care mi-a zis in urma unei eco ca endometrul meu este ff subtire (6 mm) si ca de aceea sa iau utrogestan..dar mi l-a dat vaginal tocmai pt ca da stari de greata si somnolenta si mi-a zis ca din contra e mai ok vaginal pt ca se duce fix la sursa) Doamne cate bordeie atatea obiceee, vorba ta. Eu iau doar 10 zile pe luna si asta e prima luna cand iau.
    Tu te-ai reapucat de mult de bebe din nou? adica dupa chiuretaj, de cand nu te mai protejezi? La mine asta e prima luna dupa aproape 5 luni si sper eu sa fie de bun augur.
    PS:eu pana luna trecut m-am tratat de mycoplasma si ureaplasma gasite ca infectie si potentiale vinovate si ele alaturi de alti factori in pierderea sarcinii de aceea nu m-am apucat mai devreme.

MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
    Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
    1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;

L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
    Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)

elenushka Avatar
    elenushka este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    34
    Posturi
    3.957

Citat Citat din antonia1202 Vezi post
    Buna fetelor !
    Ma alatur si eu pe acest forum..sper sa ma primiti
    Eu sarcina am pierdut-o pe la 10 saptamani si sincer va spun ca abia acum ma simt in stare sa <acronym title="vBulletin">vb</acronym> limpede si mai detasata despre bebe, viitoare sarcina etc. Saptamana trecuta mi-a dat sefa mea un plic de la revista Mami primit pt mine din 4 octombrie(eram in concediu medical dupa chiuretaj) cu un cadou castigat....mi-a si zis ca pana acum n-au indraznit.
    Am ajuns aici citind postarile de pe Mamici de aprilie 2012 unde ma incadrasem si eu si am vazut ca aparea la Elenushka ingeras...Sincer, imi pare nespus de rau...mi-ai ramas in minte cat ne incurajai pe toate la inceput pe forum si ulterior si pe mine dupa sarcina oprita.Sa-ti zic ca stiu prin ce treci nu e ok...nu..nu stiu deloc...durerea e altfel pt fiecare.Cand nasa mi-a spus la o sapt dupa chiuretaj ca "asa a fost sa fie"..mai ca nu i-am sarit la gat..Sau restul persoanelor care n-au avut nimic..sarcina in prima luna de incercari de ex cu sintagma:"stiu prin ce treci" mi se zburlea parul in cap.
    ..Pana acum in fiecare luna m-am amagit cu speranta ca hai ca poate sunt eu cea care va ramane la 1 luna,2,3 cat mai repede cu burtica.De ieri am inceput si monitorizarea ecografica la insistentele mele la medic(ziua10)..ce m-a bulversat..endometrul este f subtire si dupa ovulatie(detectat prin teste ..joi iar merg la ecografie) sa incep tratament cu Utrogestan(1/zi) timp de 15 zile.Utrogestan am avut si la prima sarcina dupa ce avusesem cateva mici sangerari prin sapt7.Dr de data asta mi-a zis ca poate asta a fost si motivul pierderii primei sarcini(dupa zeci de analize facuta inainte,in timpul si mai ales dupa chiuretaj..multe dintre ele dupa ce am cautat eu motive..dr insista cu selectia naturala).V-ati confruntat cu asa ceva?
    Oricum luna asta sunt ok..(.Craciunul a fost oribil..primul Craciun in care n-am simtit nimic din Magie)...vorbeam de luna asta...mi-am luat catel la insistentele sotului care e innebunit dupa copii..dar daca nu e inca sa fie..macar sa aiba ocupatie ...))si asa ma bucur cand vin acasa si se gudura toata///e o idee
    O seara frumoasa va doresc!
    Spor la bebelusi pt toate!pupici:*
    Antonia, de vreo saptamana n-am mai plans, da acu cand am citit ca ai scris si tu aici, si cand mi-am adus aminte cat de bucuroasa erai ca era primul cadoul pt bebe, acel concurs castigat.. m-a luat iar...
    Sper sa intri tot mai des, sa spui prin ce treci... eu asa fac.
    Acum intru pe topicul aspirante, caci acolo am gasit niste fete minunate, cu care impartasesc o gramada de ganduri si de la care invat multe.
    te astept si pe tine, si aici, si acolo, sa fii impreuna cu noi, la bine si la greu...
    Si la mine Craciunul a fost trist, nu puteam sa ascult deloc colinde... eu care pana cu cantam colinde si eram vesela de Craciun, impreuna cu toti cei dragi.
    Cred ca si Pastele va fi pt mine o perioada grea, caci cu cat ne apropiem mai mult de luna aprilie, cu atat imi este mai greu, ma tot gandesc ca atunci trebuia sa am o fetita...
    Dar ma rog sa trec peste toate, cu bine.
    te imbratisez cu drag si iti urez succes la bebe !

antonia1202 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    83

Mii de scuze Elenushka....eu dupa chiuretaj n-am mai intrat pe forum ca imi aduceam mereu aminte...si cadoul de acum..era al doilea castigat.. norocoasa la cadouri de bebe se pareCe ma demoralieaza inca e atunci cand vad gravidutele din jurul meu care au ramas o data cu mine...si eu nu-s.Am sa intru si pe aspirante, mai aflam informatii pe care doctorii cam omit sa le dea sau nu au timp..mereu pe graba.
    Trebuie sa fim puternice!Si eu te imbratisez! Va veni si soarele pe strada noastra

..
    Citat Citat din elenushka Vezi post
    Antonia, de vreo saptamana n-am mai plans, da acu cand am citit ca ai scris si tu aici, si cand mi-am adus aminte cat de bucuroasa erai ca era primul cadoul pt bebe, acel concurs castigat.. m-a luat iar...
    Sper sa intri tot mai des, sa spui prin ce treci... eu asa fac.
    Acum intru pe topicul aspirante, caci acolo am gasit niste fete minunate, cu care impartasesc o gramada de ganduri si de la care invat multe.
    te astept si pe tine, si aici, si acolo, sa fii impreuna cu noi, la bine si la greu...
    Si la mine Craciunul a fost trist, nu puteam sa ascult deloc colinde... eu care pana cu cantam colinde si eram vesela de Craciun, impreuna cu toti cei dragi.
    Cred ca si Pastele va fi pt mine o perioada grea, caci cu cat ne apropiem mai mult de luna aprilie, cu atat imi este mai greu, ma tot gandesc ca atunci trebuia sa am o fetita...
    Dar ma rog sa trec peste toate, cu bine.
    te imbratisez cu drag si iti urez succes la bebe !

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. test negativ dak e sarcina oprita din evolutie?
    De Alexandra20 in forum Preconceptia
    Replici: 4
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:54
  3. sarcina oprita in evolutie
    De yo_tatiana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 13 ian 2011, 16:40
  4. Sarcina sa oprit din evolutie, ce sa fac?
    De Didina in forum Sarcina
    Replici: 9
    Ultimul post: 22 ian 2009, 14:11
  5. Grafice de evolutie in greutate si inaltime
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44