Pagina 33 din 50 PrimulPrimul ... 31323282930313233343536373843 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 385 la 396 din 591
Like Tree63Likes

Subiect: sarcina oprita in evolutie

antonia1202 Avatar
    antonia1202 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Posturi
    83

Implicit Raspuns sarcina oprita in evolutie

La Uscatescu eu n-am o experienta asa buna.A fost foarte taioasa si mi-a aruncat niste cuvinte prea grele sa le expun aici, cand m-am dus la 1 saptamana dupa chiuretaj.Nu mi-a dat informatii despre analize..erau in parametri buni din ce am vazut eu cu exceptia uneia..nu am dosarul acasa..l-am lasat la serviciu ca tot ma duc maine la eco,mi-a zis ca ma asteapta la analize pt teste genetice la Medsana intr-o sambata cand am niste "banuti" mai multi stransi..sec..i know.M-a si prins intr-un moment de sensibilitate maxima.Oricum am ramas cu un gust tare amar.Mie in sarcina imi iesise proteina s mai mica si 2 dr au spus atunci ca e normal.Le-am repetat chiar luna asta proteina c+S,Anticoagulant lupic si Antitrombina III.Eu am 2 medici la care ma duc.Prima e la Medlife(dar nu ma pot baza pe nastere cu ea ca e si tanara si n-am gasit deloc informatii despre ea + ca are doar colaborare cu Municipal si la privat nu stiu daca mi-as permite sa nasc) si a doua Dr Moarcas M cu care ma gandesc sa nasc,care m-a chiuretat si care a fost f ok in perioada aceea,ajungand la ea cu relatie..deh..asa e la noi,a fost foarte atenta la spital,m-a bagat printre primele la ecograful care a sustinut sarcina oprita..chiar a venit personal sa fie de fata.Vedem.Oricum, cand m-am dus la ea dupa prima menstruatie(la cabinet nu la spital) mi-a zis ca ma pot apuca de bebe, ca nu ar trebui sa fac alte analize, se considera selectie naturala si ma asteapta cand am bebe;sunt multumita ca mi-a explicat si raspuns la toate nelinistile pe care le avusesem eu pana atunci.
    Cea de la Medlife la care ma duc(am card acolo prin serviciul sotului) e super draguta si se preteaza la nebuniile si cererile mele..cum a fost acum ca gata..sa incepem monitorizarea ovulatiei..daca nu e ,stimulare ...sa trecem mai departe ca astept degeaba.Deranjant la Medlife e ca ai 20 de min la dispozitie din care invariabil mereu 7-10 min ii spui rezumatul, neavand o fisa cu istoricul.
    La ecografia din ziua 10 endometrul era 0,45 cm si aveam foliculii3,61/1.35 pe ovarul drept si pe stangul 3,12/2,42+alte formatiuni foliculare.Cred ca e ok in principiu.Fac in paralel si teste de ovulatie sa vedem cum da.
    Mie inainte de a ramane graviduta aveam menstruatia la 24 zile.cam asa..in ziua 25 iesise deja testul slab pozitiv..dupa chiuretaj menstruatia a venit la fix 4 saptamani,in jur de 28 zile a inceput sa fie,doar acum in ianuarie a venit in ziua 37(am facut si 5 fiole polidin la inceputul menstrei si m-a dereglat).M-am procopsit in perioada asta si cu infectii urinare,pt prima data si candida.Acum iau acid folic,vit e si Premenstril pt reglarea mentruatiei.Pe sot l-am pus si pe el sa ia Branca Ursului,vitamina E si Ego potent(m-a sfatuit cineva care a ramas gravida la 2 luni dupa sarcina pierduta si bebele e sanatos..fara probleme).Incercam de toate
    Multi spun ca gandesc negativ si mereu caut eu analize, tratamente si de asta am si pierdut bebele..ca m-am stresat prea mult.Eu zic ca informarea e necesara.Si ajuta...pupici

Citat Citat din cristinne83 Vezi post
    Buna Antonia! cand am vazut pe email notificare la acest u biect mi-am zis :" Fuck! iar cineva? de ce??!!!" imi pare sincer rau ca ai ajuns si tu aici fir-ar!!

Am fost la Uscatescu pt ca fetele pe forumuri m-au trimis la trombofilie(sa imi fac analizele acestea) pt ca sunt ff multe sarcinile care se pierd din cauza acestei afectiuni tacute. Am fost la ea si analizele mi-au iesit relativ ok, LA (anticoagulantul lupic) usor oscilant de la o luna la alta si mi-a zis sa iau preventiv aspenter de 3 ori pe sapt, pana raman iar insafcinata sa revin sa fac analizele iar si vedem atunci cum sunt parametrii. Vitaminele mi le-a dat pt preconceptie , mi-a zis ca-s ideale pt orice femeie care ar vrea sa devina mamica, cel putin femibionul e sfant cica.
    La Nestianu nu ma mai duc, 1 pt ca imi aminteste de prima data si 2 pt ca mi s-a parut superficiala, nu tu analize, nu tu nik dat. Acum sper si ma rog din tot sufletul sa fie un medic ff bun in ale ginecologiei pt ca ea mi-a facut chiuretajul si sper eu sa fie bine asa cum a fost pana acum si sa nu am de suferit Doamne fereste de acum incolo ( spun asta pt ca verisoara mea chiuretata to dupa un avort spontan tot la Filantropia in vara de o doctora de acolo, nu retin numele acum, nu a operat-o cum trebuie si acum are sinechie uterina), asadar ma rog zilnic sa nu fie probleme la mine iar ea sa isi revina si sa se faca bine) .
    In toamna am fost la dr Puia, un medic ff bun de la Giulesti, care mi-a zis ca in urma unui chiuretaj endometrul este ras complet asa ca dureaza minim 3 cicluri ca el sa isi revina la starea initiala la grosime.
    Acum o luna am fost la alt medic, dr Dumitrescu care mi-a zis in urma unei eco ca endometrul meu este ff subtire (6 mm) si ca de aceea sa iau utrogestan..dar mi l-a dat vaginal tocmai pt ca da stari de greata si somnolenta si mi-a zis ca din contra e mai ok vaginal pt ca se duce fix la sursa) Doamne cate bordeie atatea obiceee, vorba ta. Eu iau doar 10 zile pe luna si asta e prima luna cand iau.
    Tu te-ai reapucat de mult de bebe din nou? adica dupa chiuretaj, de cand nu te mai protejezi? La mine asta e prima luna dupa aproape 5 luni si sper eu sa fie de bun augur.
    PS:eu pana luna trecut m-am tratat de mycoplasma si ureaplasma gasite ca infectie si potentiale vinovate si ele alaturi de alti factori in pierderea sarcinii de aceea nu m-am apucat mai devreme.
    MTHFR 677 C>T - HETEROZIGOTA
    PAI-1 -675 4G - HETEROZIGOTA.
    MUTATIA 844A>G IN GENA PAI- I - HETEROZIGOTA
    MUTATIA V34L HETEROZIGOTA

hematolog:CLEXANE(O,2 CU 0,4),aspenter 3/sapt,femibion 1/zi,magne+b6-1,utrogestan 3/zi,cetebe 2/zi,-acid folic 1/zi,no spa 3/zi
    endocrinolog:euthyrox (1/zi)

cristinne83 Avatar
    cristinne83 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Antonia si eu sunt de parere ca informarea ajuta!!

insa ai grija cu tratam. naturiste date sotului fara acordul unui homeopat ceva sau fara analize in prealabil pt ca daca el sta ok, sa nu ii cauzezi alte dereglari (stiu ca branca ursului e ff buna dar daca esti ok si o iei sa nu deregleze)
    Eu sotului ii dau numai ZInc zilnic cate o pastila [de 15mg] ca stiu ca e vitamina fertilitatii la barbati si atat si i-a recomandat-o medicul de fam.
    Iar eu iau un pumn de vitamine de vreo 3 luni:Vitamina C (Cetebe), ACid folic, Femibion 1, Magne B6, Aspenter si mananc cate 15 migdale pe zi pt vit E.
    In plus de luna asta iau si utrogestan 2 pe zi- 10 zile (200mg) si beau 15 zile pe luna dupa ovulatie si ceai de cretisoara cate 2 cani pe zi pt ingrosarea endometrului. IN z 24 eu il aveam 6,1 mm (in conditiile in care cica trebuia sa fie mai gros: vreo 8-9mm minim.
    PS: in sarcina trecuta ti-a descoperit deficit de proteina S insa nu stiu...oare sa nu iti dea chiar nik?! mutatii ceva ai facut? am o prietena care a nascut la Medlife de curand si care in sarcina a avut la fel deficit de proteina S si are si o mutatie MTHFR heterozigota, drept pt care a luat aspenter de 2 ori pe sapt pana in trim.3 cand medicul i-a zis ca va fi nevoie de heparina injectabil daca cumva de observa ca fatul nu se hraneste cum trebuie sau ceva. Insa din fericire nu a fost nevoie pt ca a nascut la 38 de sapt un bebe fara probleme!

Faza cu Uscatescu e ca mie nu mi-a recomandat nik in plusfir-ar) mi-a zis chiar: 'vrei sa cheltui banii si nu stii cum? ca mutatiile sunt f scumpe sa le faci pe toate!" )eu vroiam sa ma duc sa intorc lumea cu fundul in sus sa ma caut peste tot la o luan dupa avortul spontan si eu i-am sugerat ca as vrea sa fac si mutatii..mi-a zis ca nu e nevoie insa macar 2 as face si eu ca sa fiu cu inima impacata.
    Avram stiu ca e doar la particular si nu prea as vrea sa ma mai duc sa las banii si pe acolo..e destul cat cheltui pe analize..macar consultatia sa o fac gratis la stat.. asa ca tot la Uscatescu cred ca ma duc data viit. sa refac analizele..ca in alta parte nu ma pricep ..nu stiu unde.

PS2: sa inteleg ca tu ai inceput sa nu te mai protejezi din a 2 luna dupa sarcina pierduta, nu?

Stai linistita ca se va prinde si la noi in cele din urma, vei vedea.. presimt ca pana de martisor cam toate vom fi gravide pe aici:P ca doar e luna iubirii, nu?

MTHFR : C677T si A1298C heterozigota, PAI heterozigot
    Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,
    1 Aspenter, 1 no-spa; 400mg utrogestan ovule;

L.O.V.E - Nat King Cole (http://www.youtube.com/watch?v=jSBGVxRO6_I)
    Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)

sylena este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    220

Buna dragele mele! Ceva vesti noi? Cristina tu mai ai putin pana la testare, abia astept sa iti iasa pozitiv. Iti tin pumnii!!
    Iulia ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult sa ne spui vesti, noutati!
    Eu astept sa vina menstruatia peste cateva zile si dupa ce trece am unda verde, mai ales ca sapt cealalta termin cu problemele dentare. Ma gandeam ca daca raman se va naste in aceeasi zodie cu mine, in noiembrie si ce mult mi-ar placea...Am trecut peste o parte din temeri, ma simt mai bine sufleteste si stiu de data asta va fi bine, va sta bebe pana la termen. Va doresc un weekend calduros si pufos!!!
    Lilypie Pregnancy tickers

cristinne83 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Bon Jurel Silviuta!\ eu una abia astept saptamana viitoare) nu mai pot!!! emotia aia in ziua aia asteptarii)
    oricum nu sunt fff increzatoare pt caluna asta e prima de cand folosesc utrogestan pt reglarea endometrului..asadar sper eu sa nu imi faca vreo figura sa imi intarzie si sa ma panichez de fericire dupa aia degeaba))) ... sa vedem:P:P:P:P sper sa intarzie pe bune si nu fals))

Daily Pills: 1 Femibion I, 1 magne B6, 1 Acid folic 5mg, 1 Vitamina C Cetebe 1g,

Frank Sinatra -The Way You Look Tonight ( http://www.youtube.com/watch?v=aP8ZEjq6_RA)

AlexIra este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    3

Buna fetele!
    Am citit tot ce ati scris aici si m-am regasit in povestile voastre. La fel ca si voi , si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani. Povestea mea este urmatoarea. Pe 16 dec am aflat ca sunt insarcinata. Nu a fost nimic programat. Ba mai mult decat atat , nu am avut nici un simptom doar o intarziere de 3 zile. Mi-am facut un test pentru ca ...asa am simtit. Cand am vazut cele 2 liniute trebuie sa recunosc ca m-am panicat. Prietenul meu ( nu suntem casatoriti , inca) s-a bucurat f tare. Ba chiar a inceput sa trimita MMS cu poza testului , prietenilor nostri. felicitarile au inceput sa apara . In capul meu totul era f confuz. Fac parte din acele femei care muncesc mult si care vor o cariera inainte sa apara un copil . Am 25 de ani (anul acesta fac 26 de ani) si gandul unui copil m-a speriat foarte tare. Dar...dupa cateva ore , m-am calmat si mi-am dat seama ca pot face cariera si cu un copil. Nu as fi nici prima si nici ultima persoana, in plus as fi avut ajutor atat din partea parintilor mei cat si din partea viitoare mele soacre ...nu mai vorbesc de prietenele mele care deja imi facusera un program de babysitting cu fiecare dintre ele. . Totul a fot minunat, am inceput sa dam vestile (regret si acum ca am facut asta atat de devreme ) , sarbatorile au fost minunate, toata familia ne-a felicitat si ne-au aratat o bucurie sincera. Am fost la primul control , totul era mai mult de cat perfect. Am adorat acea perioada.
    Pe 4 ianuarie am plecat in concediu in China (cu consimtamantul medicului) . Calatoria a fost foarte usoara , fara sa-mi fie rau sau sa simt ceva anume. Pe 7 ianuarie au inceput durerile de spate . Usor - usor a inceput sa ma doara burta si se umflase foarte tare. Era la cumparaturi si am simtit ca am inceput sa sangerez. Am vazut negru in fata ochilor. I-am spus prietenului meu ca trebuie sa plecam urgent la hotel sa stau in pat! M-am panicat atat de tare ca mi-am uitat si pungile cu ce imi cumparasem intr-un magazin . Am ajuns la hotel, am stat in pat , sangerarile au incetat. Stiam ca este posibil sa mai sangerezi , fara sa ai motive de ingrijorare. Mi-am revenit si a doua zi am vrut sa ies din hotel sa mergem sa manacam.... am reusit sa ajung doar pana la restaurant ca durerile au revenit la fel si sangerarea ne-am intors la hotel, mi-am sunat doctorul in Romania si m-a sfatuit sa ma duc la spital sa-mi fac o eco si sa vedem ce se intampla si pana ajung in Ro sa iau Utrogestan 2 caps seara. Am ajuns la spitalul International ...pe brate ..durerile au fost atat de puternice ca nici nu mai puteam sa ma tin pe picioare (nu am luat nici o pastila de frica sa nu-mi ranesc copilul )Am ajuns, mi-au dat un scaun cu rotile si m-au luat la control de urgenta. Pot sa va spun ca spitalul de acolo arata la fel ca la noi , poate putin mai urat, dar medicii si serviciile au fost impecabile si de un profesionalism pe care rar il vezi. M-au consultat 3 medici diferiti care la sfarsit s-au consultat si au venit sa-mi dea verdictul . Nu existau batai de inima Am simtit ca imi cade cerul in cap! Aveam 2 variante ori ramaneam acolo sa mi se faca chiuretajul , dar ar fi trebuit sa stau 3 zile internata si pierdeam avionul si altul nu mai gaseam , ori pe semnatura acceptam sa astept sa ajung in Ro sa fac asta! Nu aveam alta varianta decat sa astept sa plec in tara. M-au inteles si mi-au fost alaturi, ba mai mult mi-au dat un nr la care sa sun daca se intampla sa-mi fie ffff rau pana sa plec din China si un remediu chinezesc in caz ca sangerez foarte tare pe avion. Pentru ca nu imi venea sa cred ce mi se intampla, am cerut totusi sa mi se dea pe reteta Utrogestan , poate nu era asa cum spuneau ei, poate puteam sa mai fac ceva. Am luat 2 zile , mi-a fost foarte rau de la el.Ameteli, greata, stari de lesin...am trecut peste, eram dispusa sa fac orice "sa-l salvez". Am ajuns in tara in aceleasi dureri insuportabile. Cum am aterizat , am plecat la Polizu unde este si doctorita mea. M-a internat de urgenta, mi-au facut 10000 de analize si ecografii..nu mai era nimic de facut. La ecografie s-a vazut ca avea o malformatie si corpul meu incepuse sa respinga ceea ce el a creat. La ora 15 :00 pe 13 ianuarie am facut chiuretaj sub anestezie generala . Doctorita mea nu a vrut sa mai simt durere asa ca mi-a facut anestezie generala. Sincer...fizic nu mai suportam nici macar sa ma mai atinga cineva in acel moment. Cred ca si peste un an am sa stiu tot ce s-a intamplat in sapt 7-13 ianuarie 2012. Vreau sa va spun ca nu am fumat, am incercat sa mananc cat mai sanatos, imi luam cate 2 perechi de ciorapi sa nu-mi fie frig , sa nu raceasca "acul de siguranta". Nici macar la analize nu mi s-a putut da un motiv clar ..de ce s-a intamplat??? raspunsul ..este ceva foarte frecvent ....FIzic mi-am revenit acum, mai am de lucrat la psihic. Am avut niste stari de nedescris. Plangeam intruna, acum o saptamana am avut o iesire in care urlam cu lacrimi in ochi la propriu. Pe mine nu m-au ajutat cuv : lasa ca esti tanara si ai timp sa mai faci copii...asa a fost sa fie...nu a fost momentul . Pe mine m-a ajutat sa stau in pat si sa nu aud pe nimeni ca vorbeste despre acest subiect. Sapt viitoare mama prietenului meu va boteza o fetita , eu nici nu am putut sa o tin in brate. Nici nu pot sa ma uit la ea...e atat de mica si ma gandesc numai aiurea.
    Ieri am fost la controlul de dupa chiuretaj si uterul s-a retras , dupa 3 luni pot incerca din nou. Si da...acum vreau un copil si de data aceasta nu mai las sa fie "neprogramat". Am inceput deja sa-mi fac analize care sunt foarte multe la numar (nu mai vorbesc de cat sunt de costisitoare , nu pot sa inteleg de ce dam atat de multi bani la stat daca tot nu ni se asigura nimic??) . Am zis ca e cam devreme sa incep din mai sa lucrez la bebe, dar in august dau start maratonului. In acest mom nu-mi doresc altceva!
    Vreau sa va spun ca e prima oara cand scriu pe un forum, citesc multe , dar sa scriu...acum e prima oara. Doar ca m-au miscat f mult povestile voastre si stiu ca sunt mult mai multe femei care trec prin asa ceva. Este adevarat ca sarcina mea nu a fost avansata dar...legatura a fost
    O seara placuta va doresc si spor la facut copii!

cristinne83 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Alexira... buna... m-a emotionat povestea ta!.. imi pare atat de rau!! atat de rau imi pare ca ai trecut si tu prin asta.. Doamnee mi-a starnit amintiri plecarea ta in China, cand ma gandesc ca noi in vara aveam intentia sa ne cumparam bilete pt luna de miere in China,era visul sotului meu (tot anul ne gandisem, ne interesasem de sejururi,de tot).. dar dupa nunta am aflat ca-s insarcinata si eu nu am vrut sa risc sa merg atatea ore cu avionul, asdar am anulat si ne-am zis ca o sa mai avem noi timp sa mergem.... cand ma gandesc ca am facut totul..dar tragedia tot s-a intamplat.... acum incerc sa nu ma mai gandesc... fii optimista si fa toate analizele ca sa te simti tu bine si vei vedea ca in vara vei fi o gravidutza superba!

elenushka Avatar
    elenushka este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    34
    Posturi
    3.957

AlexIra imi pare rau ca ai trecut prin nefericirea aceasta. Ma bucur ca acu iti doresti un copil si sper ca Dzeu sa iti aduca unul cat mai curand.
    Te rog sa ne spui si noua la ce doctorita esti la POlizu si ce anume analize ti-a dat de facut.
    La mine se implinesc in curand 2 luni de la nefericirea mea si inca nu am curajul sa merg la doctor. Zilnic incerc sa ma mobilizez dar nu reusesc.
    Iti doresc numai bine si un bebe cat de curand ! Si sa ne scrii ori de cate ori simti nevoia, nu doar sa ne citesti.

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    3

Citat Citat din cristinne83 Vezi post
    Alexira... buna... m-a emotionat povestea ta!.. imi pare atat de rau!! atat de rau imi pare ca ai trecut si tu prin asta.. Doamnee mi-a starnit amintiri plecarea ta in China, cand ma gandesc ca noi in vara aveam intentia sa ne cumparam bilete pt luna de miere in China,era visul sotului meu (tot anul ne gandisem, ne interesasem de sejururi,de tot).. dar dupa nunta am aflat ca-s insarcinata si eu nu am vrut sa risc sa merg atatea ore cu avionul, asdar am anulat si ne-am zis ca o sa mai avem noi timp sa mergem.... cand ma gandesc ca am facut totul..dar tragedia tot s-a intamplat.... acum incerc sa nu ma mai gandesc... fii optimista si fa toate analizele ca sa te simti tu bine si vei vedea ca in vara vei fi o gravidutza superba!
    Cristinee, sa stii ca eu m-am invinovatit o perioada! Poate s-a intamplat din cauza mea, poate am gresit ca am plecat si am zburat 11 ore (cu tot cu escala) , dar apoi dupa ce mi s-a spus ca "acul de siguranta" avea o malformatie , mi-am dat seama ca tot avea sa se intample , fie in tara , fie in China. A fost mai aiurea deoarece eram printre straini. Oricum , am avut noroc! Si multumesc lui D-zeu ca nu am facut vreo infectie sau ceva mai urat.

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si..din cate am citit eu mai sus sper "sa-ti intarzie pe bune" . Bafta!

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    3

Citat Citat din elenushka Vezi post
    AlexIra imi pare rau ca ai trecut prin nefericirea aceasta. Ma bucur ca acu iti doresti un copil si sper ca Dzeu sa iti aduca unul cat mai curand.
    Te rog sa ne spui si noua la ce doctorita esti la POlizu si ce anume analize ti-a dat de facut.
    La mine se implinesc in curand 2 luni de la nefericirea mea si inca nu am curajul sa merg la doctor. Zilnic incerc sa ma mobilizez dar nu reusesc.
    Iti doresc numai bine si un bebe cat de curand ! Si sa ne scrii ori de cate ori simti nevoia, nu doar sa ne citesti.
    elenushka si mie imi pare rau prin ce ai trecut tu. Am mai auzit de cazuri asa, ba chiar in ziua cand mi s-a facut mie chiuretajul la reanimare era o fata care a trecut exact prin ce ai trecut tu. Este cumplit. Eu te sfatuiesc sa te duci la medic, sa lasi frica la o parte.Parerea mea e ca doar o noua sarcina te poate face sa treci peste ce ai patit.
    Medicul meu este Doamna Doctor Dima . Este o profesionista si m-a ajutat enorm de mult! Nici nu mi-ar trece prin cap sa o schimb sau sa ma duc la alt medic. Am numai cuv de lauda pt dansa. Lucreaza atat la Polizu cat si la Sanador.
    In legatura cu analizele , eu ti le pot enumera, dar sunt cateva unde nu inteleg scrisul.
    toxoplasma, toxocara, listerii, CMV, rubella, virusi herpetici, hepatite, proteina c si s , aticorpi (am uitat sa mentionez ca eu am RH-ul neg si bebe il avea pozitiv , mi-am facut anticorpi imediat dupa interventie), anticorpi fosfolipidici. Acestea sunt doar o parte , mai am pe lista 3 dar nu stiu ce scrie.

Revin la frica de a merge la medic. Eu te sfatuiesc sa o invingi! Nu ai nimic de pierdut!

sylena este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    220

Citat Citat din AlexIra Vezi post
    elenushka si mie imi pare rau prin ce ai trecut tu. Am mai auzit de cazuri asa, ba chiar in ziua cand mi s-a facut mie chiuretajul la reanimare era o fata care a trecut exact prin ce ai trecut tu. Este cumplit. Eu te sfatuiesc sa te duci la medic, sa lasi frica la o parte.Parerea mea e ca doar o noua sarcina te poate face sa treci peste ce ai patit.
    Medicul meu este Doamna Doctor Dima . Este o profesionista si m-a ajutat enorm de mult! Nici nu mi-ar trece prin cap sa o schimb sau sa ma duc la alt medic. Am numai cuv de lauda pt dansa. Lucreaza atat la Polizu cat si la Sanador.
    In legatura cu analizele , eu ti le pot enumera, dar sunt cateva unde nu inteleg scrisul.
    toxoplasma, toxocara, listerii, CMV, rubella, virusi herpetici, hepatite, proteina c si s , aticorpi (am uitat sa mentionez ca eu am RH-ul neg si bebe il avea pozitiv , mi-am facut anticorpi imediat dupa interventie), anticorpi fosfolipidici. Acestea sunt doar o parte , mai am pe lista 3 dar nu stiu ce scrie.

Revin la frica de a merge la medic. Eu te sfatuiesc sa o invingi! Nu ai nimic de pierdut!
    Am citit randurile scrise de tine AlexIra si m-a intristat f tare povestea ta. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...stim ce dureros e sa pierzi o sarcina, un bebe mult asteptat. Ma gandeam ce puternice ne face Dumnezeu in momentul in care trebuie sa suportam durerile acelea...
    Eu consider ca te legi emotional de o sarcina din momentul in care vezi cele 2 liniutze si apoi ti se pare ca toata lumea e a ta, esti cea mai mandra persoana.
    Deci sa inteleg ca la tine s-a aflat motivul pierderii acestei sarcini si anume o malformatie?
    Legat de cariera, sa stii ca si eu am 27 de ani si sunt intr-un moment destul de complicat in care mi s-a acordat o mare incredere si eu vreau totusi sa aleg familia...colegilor nu le-am spus nimic de ce am patit si nici ce planuri am eu. Sincer e destul de greu sa le impaci pe amandoua.
    Ma bucur ca ai reusit sa te destanui si sa iti descarci sufletul. De acum in colo te asteptam mai des, sa ne scrii planurile tale de viitor si sa stii ca suntem alaturi de tine, chiar daca suntem din colturi diferite.
    Lilypie Pregnancy tickers

iulia212 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    50

Buna, fetelor!

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sincer, am incercat sa ma detasez de gandurile acestea: sarcina, copil, oare o sa-mi vina uratii? etc.
    Din pacate, vad ca in randurile noastre intra tot mai multe femei.Alexira, imi pare rau pentru pierderea suferita. Si, din pacate, te intelegem perfect.... In astfel de momente, nu stii nici ce sfaturi sa dau... pentru ca nu cred ca prea multe cuvinte isi au rostul. Sper sa te refaci atat fizic si psihic si sa ai puterea sa o iei de la capat. Totul depinde de tine si de cei din jurul tau... Sper ca partenerul tau sa te sustina si impreuna sa va regasiti speranta.

Cat despre mine, nu am prea multe noutati. Luna asta am dat "frau liber" iubirii... dar din pacate nu s-a prins nimic si vad ca uratii incep sa-si faca aparitia. Asa ca sunt cam dezamagita... parca m-as fi asteptat sa se prinda din prima. Sincer, momentan nu mai vreau sa-mi fac niciun fel de analize, programari, etc... simt o senzatie de saturatie. Mai ales ca in ultimele 2 luni am tot mers la ginecolog si am tot facut analize si toate au iesit ok. Ce va fi, va fi.... Oricum, sunt putin bulversata, caci ma confrunt cu o situatie neasteptata. Uratii ar tb sa vina pe 16, dar de vreo 2 zile, am scurgeri rozii si reprize de dureri de burta. Ceea ce ma surprinde este ca pana acum, nu am avut niciodata o menstruatie care se se anunte asa, cu 4 zile inainte. Am facut si un test de sarcina... preventiv azi si a iesit negativ. Deci clar, nu poate fi vb de un avort menstrual. Cred ca din cauza chiuretajului si a tratamentelor urmate, mi s-a cam dereglat organismul. Sau poate frigul.... Voi, v-ati confruntat cu asa ceva pana acum?

cristinne83 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.379

Citat Citat din iulia212 Vezi post
    Buna, fetelor!
    Deci clar, nu poate fi vb de un avort menstrual. Cred ca din cauza chiuretajului si a tratamentelor urmate, mi s-a cam dereglat organismul. Sau poate frigul.... Voi, v-ati confruntat cu asa ceva pana acum?
    Buna Iulia;
    Mie una sper sa mi se fi reglat , nu sa ma fi dereglat.. Cert e ca dupa, mi-a venit relativ ok: intr 28-32 de zile..in conditiile in care mie anul trecut imi venea si la 34-40 de zile.. acum nu stiud aca asta e neaparat cauza dar deh. Si eu am avut 2 zile inainte de Cm spotting, dar am presupus la fel ca si tine, ca e normal, si ca e urmare a tragediei. Si eu astept peste cateva zile sa vad daca vine sau nu vine Cm-ul.. e prima data cand incercam.. si sincera sa fiu am fost ff stresata spre desoebire de tine care ai zis ca ai fost detasata) eu ma gandesc zilnic numai la asta.... nu pot sa dorm, visez numai asta...si mai am un pic si ma urc pe pereti..nu e bine deloc dar deh, nu ma pot abtine! Si eu sunt curioasa daca imi va veni acum sau peste 9 luni)... eu sunt optimista..insa nu prea am simptome.. asa ca nah.. dar pana nu vad rosu, nu imi pierd speranta!)
    sylena likes this.

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. test negativ dak e sarcina oprita din evolutie?
    De Alexandra20 in forum Preconceptia
    Replici: 4
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:54
  3. sarcina oprita in evolutie
    De yo_tatiana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 13 ian 2011, 16:40
  4. Sarcina sa oprit din evolutie, ce sa fac?
    De Didina in forum Sarcina
    Replici: 9
    Ultimul post: 22 ian 2009, 14:11
  5. Grafice de evolutie in greutate si inaltime
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44