Buna Antonia! cand am vazut pe email notificare la acest u biect mi-am zis :" Fuck! iar cineva? de ce??!!!" imi pare sincer rau ca ai ajuns si tu aici fir-ar!!
Am fost la Uscatescu pt ca fetele pe forumuri m-au trimis la trombofilie(sa imi fac analizele acestea) pt ca sunt ff multe sarcinile care se pierd din cauza acestei afectiuni tacute. Am fost la ea si analizele mi-au iesit relativ ok, LA (anticoagulantul lupic) usor oscilant de la o luna la alta si mi-a zis sa iau preventiv aspenter de 3 ori pe sapt, pana raman iar insafcinata sa revin sa fac analizele iar si vedem atunci cum sunt parametrii. Vitaminele mi le-a dat pt preconceptie , mi-a zis ca-s ideale pt orice femeie care ar vrea sa devina mamica, cel putin femibionul e sfant cica.
La Nestianu nu ma mai duc, 1 pt ca imi aminteste de prima data si 2 pt ca mi s-a parut superficiala, nu tu analize, nu tu nik dat. Acum sper si ma rog din tot sufletul sa fie un medic ff bun in ale ginecologiei pt ca ea mi-a facut chiuretajul si sper eu sa fie bine asa cum a fost pana acum si sa nu am de suferit Doamne fereste de acum incolo ( spun asta pt ca verisoara mea chiuretata to dupa un avort spontan tot la Filantropia in vara de o doctora de acolo, nu retin numele acum, nu a operat-o cum trebuie si acum are sinechie uterina), asadar ma rog zilnic sa nu fie probleme la mine iar ea sa isi revina si sa se faca bine) .
In toamna am fost la dr Puia, un medic ff bun de la Giulesti, care mi-a zis ca in urma unui chiuretaj endometrul este ras complet asa ca dureaza minim 3 cicluri ca el sa isi revina la starea initiala la grosime.
Acum o luna am fost la alt medic, dr Dumitrescu care mi-a zis in urma unei eco ca endometrul meu este ff subtire (6 mm) si ca de aceea sa iau utrogestan..dar mi l-a dat vaginal tocmai pt ca da stari de greata si somnolenta si mi-a zis ca din contra e mai ok vaginal pt ca se duce fix la sursa

) Doamne cate bordeie atatea obiceee, vorba ta. Eu iau doar 10 zile pe luna si asta e prima luna cand iau.
Tu te-ai reapucat de mult de bebe din nou? adica dupa chiuretaj, de cand nu te mai protejezi? La mine asta e prima luna dupa aproape 5 luni si sper eu sa fie de bun augur.
PS:eu pana luna trecut m-am tratat de mycoplasma si ureaplasma gasite ca infectie si potentiale vinovate si ele alaturi de alti factori in pierderea sarcinii de aceea nu m-am apucat mai devreme.