Pagina 6 din 50 PrimulPrimul 1234567891011162636 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 591
Like Tree63Likes

Subiect: sarcina oprita in evolutie

chippenda Avatar
    chippenda este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.396

Implicit Re: sarcina oprita in evolutie

apropo, ai aflat de ce ai pierdut prima sarcina? oricum, o sa iti recomande dr ceva teste si analize in plus...
    eu personal nu stiu de ce am pierdut bebe1...am facut anatomopatologia la giulesti, nu a iesit nimic patologic...am facut gama de analize torch...dar nimic. am fost doar caz din cele 1/4 care pierd sarcina fara vreo explicatie medicala

Andrei Ovidiu

tania33 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Posturi
    241

Buna Chippenda,

Da, ai dreptate, imi doresc semnele sarcinii sa-mi confirme ca e bebe acolo si ca e viu...cat despre singerari, imi doresc sa nu mai am parte de asa ceva...
    Cand am pierdut sarcina nu mi s-a recomandat nici o investigatie suplimentara, nici motive, ci doar explicatia ca poate fi o sarcina cu insuficienta informatie genetica...
    Bine, atunci si fumam, am si mai baut cate ceva....pt ca am descoperit tarziu sarcina, pe la 7 saptamani...a fost ceva neplanificat.
    Dar acum m-am lasat de toate ( mai putin cafeluta slaba de dimineata) de la inceputul lunii de cand am inceput 'exercitiile' Si sper sa fie bine.

Tu unde nasti? Si cum: prin cezariana sau natural?

chippenda Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.396

voi naste la elias...natural, in principiu, daca nu intervine nimic altceva.
    recunosc ca si eu m-am lasat de fumat in seara in care am vazut cele 2 liniute roz si nu m-am mai luat, desi in momentul in care am aflat ca va trebui sa fac chiuretaj, as fi bagat un pachet intreg.
    dar fumatul nu afecteaza atat de rau, cel putin asa zic medicii.
    acum...pana la 12 sapt o sa ti se para ca timpul sta in loc... fii tare si incearca sa nu te gandesti prea mult la nenorociri. nu de alta, dar oricum o sa fii speriata de orice toata sarcina.

Andrei Ovidiu

Data inscrierii
    iulie 2011
    Posturi
    241

Eu din fericire nu am avut nevoie de chiuretaj. Dar oricum a fost un disconfort mai mult psihic...
    Da, incerc sa fiu mai optimista. Dar acum parca vad altfel lucrurile, parca simt ca va fi bine.

La ce medic te duci? Si eu as fi vrut la Elias dar nu cunosc nici un medic. Noi avem abonament de la serviciu la Regina Maria, dar sincer nasterea e cam costisitoare acolo...

chippenda Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.396

pai foarte multi medici de la regina maria lucreaza la elias...
    eu sunt la ligia dobrescu
    oricum, conditiile am inteles ca nu sunt extraordinare
    daca iti gasesti un medic la municipal, eu acolo ti-as recomanda. e si foarte ieftin si medicii foarte buni
    eu merg la elias strict pentru medic.

Andrei Ovidiu

Data inscrierii
    iulie 2011
    Posturi
    241

La municipal nu ma duc nici moarta! E o tiganime acolo....Nu vreau sa aud. Elias imi pare mai curatel...

Dorutzu80 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    3

referitor la intrebarea ta asemena probleme am avut si eu. dar am tinut un tratament cu proxeed si m-a ajutat foarte mult privind inmultirea spermatozoizelor.dupa o luna de tratament mi-am facut spermograma iar rezultatele erau vizibile. Sotia a ramas insarcinata in a 3 luna de tratament pe care il tineam. Ar mai fi multe de spus dar iti las adresa mea daca doresti sa obtii informatii. robert_u88@yahoo.com
    va doresc copii tuturor frumosi si sanatosi.

valyb este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    2

Implicit Raspuns sarcina oprita in evolutie

Buna fetelor, sunt noua si din pacate am pierdut sarcina la 7 saptamani, oprita in evolutie. A fost destul de traumatizant pentru ca am avut un hematom cu mult mai mare decat sarcina si din pacate bebe nu a mai avut cum sa se hraneasca. Am urmat un tratament pentru a avorta insa din pacate pt ca nu am eliminat tot, au trebuit sa ma chiureteze. Mi-au spus ca va trebui sa stau cam 3 luni pentru a putea incerca iar, insa pt o siguranta a mea trebuie sa-mi fac un examen mai amanuntit al sangelui pt a nu exista o infectie. Sincera sa fiu mi-e greu pt ca ne-am dorit acest copil foarte mult si sufar enorm. Pentru o precautie amanuntita dupa prima menstra mi-au recomandat sa-mi fac toate testele posibile, inclusiv cele care trebuiesc facute inainte de a ramane insarcinata. Sper sa am noroc pentru ca am ramas insarcinata din prima. Va pup si multa sanatate
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.781

Citat Citat din valyb Vezi post
    Buna fetelor, sunt noua si din pacate am pierdut sarcina la 7 saptamani, oprita in evolutie. A fost destul de traumatizant pentru ca am avut un hematom cu mult mai mare decat sarcina si din pacate bebe nu a mai avut cum sa se hraneasca. Am urmat un tratament pentru a avorta insa din pacate pt ca nu am eliminat tot, au trebuit sa ma chiureteze. Mi-au spus ca va trebui sa stau cam 3 luni pentru a putea incerca iar, insa pt o siguranta a mea trebuie sa-mi fac un examen mai amanuntit al sangelui pt a nu exista o infectie. Sincera sa fiu mi-e greu pt ca ne-am dorit acest copil foarte mult si sufar enorm. Pentru o precautie amanuntita dupa prima menstra mi-au recomandat sa-mi fac toate testele posibile, inclusiv cele care trebuiesc facute inainte de a ramane insarcinata. Sper sa am noroc pentru ca am ramas insarcinata din prima. Va pup si multa sanatate
    valy, imi pare foarte rau pt pierderea suferita!! stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina foarte foarte tare dorita!!si eu am pierdut o sarcina in februariein urma unui avort spontan (a fost prima) si din pacate acum am niste probleme care m-au impiedicat sa raman gravida pana in acest moment!! sper ca la tine totul sa fie ok si sa aveti mult doritul bebe cat de curand!!
    multa sanatate!!
    valyb likes this.

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

valyb este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    2

Pentru Lenut,
    draga mea, imi pare rau ca aud asta. iti recomand sa nu iti pierzi speranta... iti pot sugera sa mergi la spitalul municipal la doctorul Popovici. este un doctor tanar insa are experienta. cu el mai lucreaza si doctorita Klein. ambii sunt foarte buni si stiu cu adevarat meserie. eu am foarte mare incredere in ei si de asta nu mi-am pierdut speranta, chit ca acum imi este destul de greu din cauza pierderiii. bebitii nostrii au considerat ca nu este timpul sa vina atunci, dar cunosc cazuri care dupa o perioada, au facut copii sanatosi si fara probleme, chit ca au asteptat ceva timp. exact cum am spus si mai sus trebuie sa-ti faci examene amanuntite . bafta multa si sa ma tii la curent cu starea sanatatii tale. te pup cu drag si iti multumesc la randul meu pentru incurajari
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.781

Citat Citat din valyb Vezi post
    Pentru Lenut,
    draga mea, imi pare rau ca aud asta. iti recomand sa nu iti pierzi speranta... iti pot sugera sa mergi la spitalul municipal la doctorul Popovici. este un doctor tanar insa are experienta. cu el mai lucreaza si doctorita Klein. ambii sunt foarte buni si stiu cu adevarat meserie. eu am foarte mare incredere in ei si de asta nu mi-am pierdut speranta, chit ca acum imi este destul de greu din cauza pierderiii. bebitii nostrii au considerat ca nu este timpul sa vina atunci, dar cunosc cazuri care dupa o perioada, au facut copii sanatosi si fara probleme, chit ca au asteptat ceva timp. exact cum am spus si mai sus trebuie sa-ti faci examene amanuntite . bafta multa si sa ma tii la curent cu starea sanatatii tale. te pup cu drag si iti multumesc la randul meu pentru incurajari
    buna valy!! eu speranta nu mi-am pierdut-o, am incredere in Dumnezeu ca are rezervat si pt mine 1 sau mai multi ingerasii care sa ne umple sulfetul de bucurie!!
    eu nu sunt din bucuresti... sunt din Maramures, dar oricum am gasit un medic bun in care de asemenea ma incredere si sper ca in curand sa am bebelusul mult mult dorit!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

sylena este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    220

V-am citit toate postarile voastre si am vazut ca nu sunt singura care a trecut prin asa ceva. Am pierdut si eu o sarcina acum 2 saptamani, deoarece se oprise din evolutie (6 sapatamani). Am trecut prin chinurile unui chiuretaj si acum incerc sa imi revin la normal. Ma gandesc cum sa treaca mai repede aceasta perioada de refacere si sa raman iar gravidutza. Peste 2 luni m-a chemat doctora la Bucuresti sa imi fac toate analizele si as putea sa incerc din nou abia in ianuarie...trece atat de greu timpul si totodata ma cuprinde teama de a nu trece prin acelasi cosmar. Incerc sa invat sa perseverez si sa gandesc pozitiv asa cum vad ca ati procedat voi.

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. test negativ dak e sarcina oprita din evolutie?
    De Alexandra20 in forum Preconceptia
    Replici: 4
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:54
  3. sarcina oprita in evolutie
    De yo_tatiana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 13 ian 2011, 16:40
  4. Sarcina sa oprit din evolutie, ce sa fac?
    De Didina in forum Sarcina
    Replici: 9
    Ultimul post: 22 ian 2009, 14:11
  5. Grafice de evolutie in greutate si inaltime
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44