Pagina 1 din 50 123456112131 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 591
Like Tree63Likes

Subiect: sarcina oprita in evolutie

maripongracz este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    3

Implicit sarcina oprita in evolutie

Salut fetelor!
    In 24 dec.2008 am avut o sarcina oprita in evolutie (fara sa am nici un simptom),dupa care mi s-a facut chiuretaj(care a fost ingrozitor)si as vrea sa stiu cand pot sa incerc din nou sa fac un bebe,pt.ca imi doresc f.mult.

Unregistered Oaspete

Implicit Re: sarcina oprita in evolutie

Citat Citat din maripongracz Vezi post
    Salut fetelor!
    In 24 dec.2008 am avut o sarcina oprita in evolutie (fara sa am nici un simptom),dupa care mi s-a facut chiuretaj(care a fost ingrozitor)si as vrea sa stiu cand pot sa incerc din nou sa fac un bebe,pt.ca imi doresc f.mult.
    da se poate dupa perioada aceea de 30 de zile poti incerca dar mergi si la doctor si urmeaza un tratament daca este nevoie multa bafta P.S eu am avut un avot spontan la 10 sapt de sarcina si te cred cum te simti dat multumesc lui dumnezeu acum am o fetitza de un an si jumatate si este perfect sanatoasa. MULTA BAFTA LA BB

maripongracz este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    3

Citat Citat din Unregistered Vezi post
    da se poate dupa perioada aceea de 30 de zile poti incerca dar mergi si la doctor si urmeaza un tratament daca este nevoie multa bafta P.S eu am avut un avot spontan la 10 sapt de sarcina si te cred cum te simti dat multumesc lui dumnezeu acum am o fetitza de un an si jumatate si este perfect sanatoasa. MULTA BAFTA LA BB
    Ma bucur ca tu ai avut norocul asta si ai facut o fetita(si eu imi doresc fetita),multa sanate va doresc!
    Mie nu a putut sa-mi dea un diagnostic,mi-a zis ca asa se intampla la prima sarcina in cele mai multe cazuri.Eu nu fumez,analizele care se fac in timpul sarcinii mi-au iesit bine(asa mi-a zis dr.de familie)si totusi ceva n-a fost bine.Nu stiu ce analize ar trebui sa-mi mai fac.Dr.ginecolog mi-a zis sa iau acid folic inainte cu o luna de a ramane insarcinata,desi, si in sarcina trecuta am luat,dar nu m-a ajutat.Sper din tot sufletul sa nu mai trec prin asa ceva.Tu ai facut ceva tratament?

Floricica este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    8

buna fetelor,
    si eu am avut o *sarcina oprita in evolutie* acum doi ani.Tragic a fost ca nici macar nu stiam ca sunt insarcinata...imi intarziase mai mult decat de obicei,dar nu-l aveam regulat,si crezand ca este o raceala mi-am facut programare la dr., iar in dimineata aceea mi-a venit... asa am crezut.Norocul meu a fost ca tot am mers la consult crezand ca-mi va recomanda anticonceptionale pt a-mi regla menstruatia.Nu stiu si nici dr.ul n-a stiut sa-mi spuna exact care a fost motivul opririi evolutiei mai ales ca eu am un baietel si sarcina a decurs normal.In schimb mi-a spus atunci ca dupa tratamentul pe care mi l-a dat(antibiotice) pot ramane foarte usor insa este posibil sa patesc la fel ,de aceea eu am optat pt sterilet (un an) pt a nu mai trece prin acea depresie.Si acum nu mai reusesc sa raman ...

monikaati@yahoo.com Oaspete

Citat Citat din maripongracz Vezi post
    Salut fetelor!
    ciao.si eu am patit la fel de o sapt,si vreau sa stiu daca mai cunostii cazuri care au acum bebe?
    te pup

Unregistered Oaspete

Citat Citat din monikaati@yahoo.com Vezi post
    ciao.si eu am patit la fel de o sapt,si vreau sa stiu daca mai cunostii cazuri care au acum bebe?
    te pup
    Da,chiar dupa experienta asta am auzit de multe cazuri,si printre cunostintele mele,dar din fericire toate au acum bebe.Sa speram ca si noi o sa fim fericite.

Unregistered Oaspete

Buna,

Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie si acum doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept 6 luni pana sa incerc din nou. Atata ati asteptat si voi? Nu e cam mult?
    Multumesc!

Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    22
    Posturi
    5

Buna ,vreau sa spun ca si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani si era prima mea sarcina,doctorul mi a spus ca principalele motive dein cauza carora am pierdut si sarcina au fost stresul supararea si oboseala,am urmat un tratament apoi am facut o serie de analize si toate mi au iesit ok la fel ca inainte ,acum cm mi a intarziat si nu prea m am simtit asa de bine adica am avut ameteli dureri de cap stari de voma ,greturi ,etc .dar am avut mici scurgeri maronii si apoi rosiatice se poate sa fi ramas insarcinata ?Multumesc!

Unregistered Oaspete

Citat Citat din alina florentina Vezi post
    Buna ,vreau sa spun ca si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani si era prima mea sarcina,doctorul mi a spus ca principalele motive dein cauza carora am pierdut si sarcina au fost stresul supararea si oboseala,am urmat un tratament apoi am facut o serie de analize si toate mi au iesit ok la fel ca inainte ,acum cm mi a intarziat si nu prea m am simtit asa de bine adica am avut ameteli dureri de cap stari de voma ,greturi ,etc .dar am avut mici scurgeri maronii si apoi rosiatice se poate sa fi ramas insarcinata ?Multumesc!
    Alina, cat timp a trecut de la sarcina pierduta? Cat timp ti-a spus doctorul ca trebuie sa astepti pana poti incerca din nou?

Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    22
    Posturi
    5

Alina, cat timp a trecut de la sarcina pierduta? Cat timp ti-a spus doctorul ca trebuie sa astepti pana poti incerca din nou?
    Buna poi eu am asteptat 3 luni am fost pe tratament toate analizele mi au iesit ok ,am fost ok dar acum luna asta am avut iar probleme,mi a intarziat cm ,la inceput am avut niste scurgeri maronii apoi mi a venit cm ,am fost la doctor si mi s a spus ca am avut un avort menstrual,si acum mi s a dat iar un tratament,offf...... nu stiu ce sa mai cred nu stiu de la ce anume pierd sarcina ,dar am sa ma duc sa imi fac toate analizele din nou si sa vad de la ce anume pierd sarcina,trebuie sa fie ceva care nu ma lasa sa tin (sarcina)

Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    22
    Posturi
    5

Eu am ramas insarcinata in luna mai iar in iulie am facut chiuretajul

bebe 26 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    2

buna !! si eu am pierdut o sarcina la 7 saptamani, din cauza stresului , sau cel putin asa mi-a spus doctorul!!! nu a fost nevoie de chiuretaj, doar am "eliminat"!!!! insa problema mea acum este ca mi-e frica sa mai incerc in continuare!!! numai cand ma gandesc sa incerc, ma apuca frica!! am auzit tot felul de povesti si am vazut tot felul de chestii...... oare cum pot scapa de "frica "asta?

Pagina 1 din 50 123456112131 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. test negativ dak e sarcina oprita din evolutie?
    De Alexandra20 in forum Preconceptia
    Replici: 4
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:54
  3. sarcina oprita in evolutie
    De yo_tatiana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 13 ian 2011, 16:40
  4. Sarcina sa oprit din evolutie, ce sa fac?
    De Didina in forum Sarcina
    Replici: 9
    Ultimul post: 22 ian 2009, 14:11
  5. Grafice de evolutie in greutate si inaltime
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44